SPOR - 18 Mayıs 2025 Pazar 21:32 | Son Güncelleme : 18 Mayıs 2025 Pazar 23:29

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

A
A
A
Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek sezonun bitimine 2 hafta kala üst üste 3, toplamda da 25. şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ardından taraftarlar yurdun dört bir yanında şampiyonluk coşkusunu yaşamak için sokaklara döküldü.

Galatasaray’ın şampiyonluğu Manisa’da coşkuyla kutlandı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Kayserispor'u 3-0 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray’ın şampiyonluğu tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Bir grup taraftar ise kutlama alanına Fenerbahçe tabutunu omuzlarında taşıyarak getirdi.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

Galatasaray'ın şampiyonluğu Aydın'da coşkuyla kutlandı

Süper Lig'de Galatasaray'ın Kayserispor'u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Aydın'da Galatasaray taraftarları şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

 Galatasaray'ın şampiyonluğu Kayseri'de coşkuyla kutlandı

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın Kayserispor'u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Kayseri'de Galatasaray taraftarları şampiyonluğu doyasıya kutladı. Şampiyonluk kutlamalarına Fenerbahçeli taraftarlar da katılırken, Galatasaraylılar Fenerbahçe'nin tabutunu taşıdı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

Iğdır'da Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluğu Fenerbahçe ve Beşiktaş tabutu ile kutladı

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray'ın Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Iğdır'da sarı-kırmızılı taraftarlar kutlama yaptı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

Gümüşhane'de Galatasaray’ın 25. şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Süper Lig’de 2024-2025 sezonunda 25. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da taraftarlar Gümüşhane’de şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

 Osmaniye'de Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusu zirve yaptı

Galatasaray'ın ligde şampiyon olmasının ardından Osmaniye'de cadde ve sokaklara akın eden binlerce taraftar kutlama yaptı. Adnan Menderes Bulvarında toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklar, meşaleler, tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutlandı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu


Galatasaray taraftarları Ardahan'da şampiyonluğu kutluyor

Galatasaraylı taraftarlar, Trendyol Süper Lig'de mutlu sona ulaşan takımlarının şampiyonluğunu Ardahan'da kutlamaya başladı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu 

Tekirdağ'da Galatasaray taraftarları şampiyonluğu coşkuyla kutladı

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın zaferi, Tekirdağ'da büyük bir coşku ve renkli görüntülerle kutlandı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

Bursa'da şampiyonluk kutlamalarında Fenerbahçe tabutu taşındı

Trendyol Süper Lig'de 25. kez şampiyon olan Galatasaray'ın taraftarları Bursa'da meydanları doldurarak Fenerbahçe tabutuyla şampiyonluk turu attı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

Galatasaray’ın şampiyonluğu Adıyaman’da coşkuyla kutlandı

 Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u 3-0 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray’ın şampiyonluğu tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

Galatasaray’ın 25. şampiyonluğu Hatay’da coşkuyla kutlandı

Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Kayserispor'u 3-0 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi tüm yurtta olduğu gibi Hatay’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

Galatasaray'ın şampiyonluğu Şırnak'ta coşkuyla kutlandı

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın zaferi, Şırnak'ta büyük bir coşkuyla kutlandı. Kentte düzenlenen araç konvoyları, meşaleler ve marşların yanı sıra renkli anlar da yaşandı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

 Kars’ta Galatasaraylılar sokaklara akın etti

Süper Lig'de Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan Galatasaray'da taraftarlar Kars’ta sokaklara akın ederek 5. yıldız ve şampiyonluk coşkusunu yaşadı

 Kırşehir’de Galatasaray'ın şampiyonluk sevinci

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray’ın Kayserispor’u mağlup ederek şampiyonluğu ulaşması, Kırşehir’de büyük coşkuyla kutlandı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

Galatasaray’ın şampiyonluğu Uşak’ta coşkuyla kutlandı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında konuk ettiği Kayserispor’u 3-0 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray’ın şampiyonluğu tüm yurtta olduğu gibi Uşak’ta da büyük bir coşkuyla kutlandı. Bir grup taraftar ise kutlama alanına Fenerbahçe tabutunu omuzlarında taşıyarak getirdi.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

Galatasaray’ın şampiyonluğu Muş’ta coşkuyla

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray olmasının ardından, Muş'ta da taraftarlar büyük coşku yaşadı.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

 Bartın'da Galatasaray taraftarının 5. yıldız coşkusu

 Bartın'da Galatasaray taraftarları Muslera'nın penaltı kullandığı anlarda büyük sevinç yaşadı. Meşale ve havai fişek gösterileri şampiyonluğu kutlayan taraftarlara bir siyahi taraftar da halay çekerek eşlik etti.

Taraftarlar sokaklara döküldü! Yurtta şampiyonluk coşkusu

 

 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Hastane çalışanları iftar sofrasında buluştu Kahramanmaraş’ta Özel Sular Akademi Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları, iftar programında bir araya geldi. Hastane yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda doktorlar, hemşireler, sağlık personeli ve idari çalışanlar aynı sofrada buluşarak oruçlarını birlikte açtı. Programa hastanenin yönetim kurulu üyeleri ve yöneticiler de katıldı. Programda konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Emir Sular, 15 yılı aşkın süredir sağlık sektöründe hizmet veren bir kurum olarak insan hayatına dokunmanın büyük bir sorumluluk ve onur olduğunu söyledi. Sağlık hizmetlerinin yalnızca bir meslek olmadığını, aynı zamanda özveri, sabır ve gönül isteyen kutsal bir görev olduğunu belirten Sular, "Doktorlarımızdan hemşirelerimize, sağlık personelimizden idari kadrolarımıza kadar herkesin katkısı kurumumuzun bugünlere gelmesinde büyük rol oynamıştır. Farklı sektörlerde faaliyet gösteriyor olsak da sağlık alanındaki hizmetlerimizin yeri her zaman ayrıdır. Çünkü yaptığımız her işin merkezinde insan vardır. Bu mübarek Ramazan akşamında aynı sofrayı paylaşmak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiren çok kıymetli bir vesiledir" dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular ise Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek programa katılan çalışanlara teşekkür etti. Sular, "Depremden bu yana üç yıl geçti. Bu vesileyle deprem şehitlerimize ve hastanemizden depremde hayatını kaybeden 12 çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Rabbim bu tür afetleri bir daha yaşatmasın. Ayrıca tüm hekimlerimizin ve sağlık camiamızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Yaklaşan bayramın da tüm çalışanlarımız ve aileleri için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. Program, sağlık çalışanlarının sohbet ederek Ramazan ayının birlik ve beraberlik atmosferini paylaşmasıyla sona erdi.
Isparta Bakan Uraloğlu: "Isparta’mızda Dereboğazı yolu gündemimizde ve bir mesafe kat ettikten sonra çalışmaların devamını ileride sürdüreceğiz" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Isparta’mızda Dereboğazı yolu gündemimizde ve bir mesafe kat ettikten sonra çalışmaların devamını ileride sürdüreceğiz. İnternet ve cep telefonu haberleşmesi ile ilgili bazı problemleri çözdük, kalan sorunları da önümüzdeki süreçte halledeceğiz" dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Isparta’da Şehit Orhan Burak Büyükçaylı Farklı Seviyeli Kavşağı ile Dörtyol–Şarkikaraağaç Yolu’nun açılış törenine katıldı. Açılışın ardından Valilik ve AK Parti Isparta İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Uraloğlu, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "Isparta üreten ve dinamik bir il" Uraloğlu, "Bugün ana kademe, gençlik kolları ve kadın kollarımızla birlikte Şehit Orhan Burak Büyükçaylı’nın adını taşıyan kavşakta, Dörtyol–Şarkikaraağaç yolumuzun açılışı vesilesiyle buradayız. Ben tabii ilimize defaatle geldim, birçok yere geldim ama bakan olarak ilk defa ziyaret etmek nasip oldu. Isparta Akdeniz ile İç Anadolu’nun geçiş noktasında yer alıyor. Sayın valimiz Isparta’da neler yapıldığına, sizlerin neler yaptığına ve ihracat noktasında neler ürettiğinize dair bilgiler verdi, biz de bilgilenmiş olduk. Ülke adına mutlu olduğumu söylemek isterim. Isparta gerçekten üreten bir ilimiz, dinamik bir ilimiz ve Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize her zaman güçlü destek vermiş olan bir ilimiz. Allah razı olsun, bizim için kıymetli" dedi. "Dereboğazı yolu gündemimizde olmaya devam edecek" Isparta’da sürekli ölümlü kazaların meyanda geldiği Dereboğazı yoluna da değinen Bakan Uraloğlu, "İlimizdeki Dereboğazı yolu bugün milletvekillerimiz ve il başkanımız tarafından da dile getirildi. Ben Karayolları Genel Müdürlüğü görevim sırasında da gelip orayı bir gün boyunca detaylı şekilde gezmiştim. Neyi konuştuğumuzu, neye karar vereceğimizi bilelim diye projede bazı düzenlemeler yapmıştık ve çalışmalara başlamıştık. Belki zaman zaman yavaşlamış olabilir ama tekrar başlamış olmak kıymetlidir. Bir mesafe aldıktan sonra yine devamı gündemimizde olacak. Onu bilmenizi isterim" ifadelerini kullandı. "Haberleşme altyapısındaki sorunları çözeceğiz" Isparta’da internet ve cep telefonu altyapısına ilişkin sorunlara da değinen Uraloğlu, "Belediye başkanımızın özellikle hastane bölgesindeki bir kavşak konusu var. Onu bugün belediyemizde beraber değerlendireceğiz ve bir karar vereceğiz. Isparta Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye gerekli desteği vermiştir. Isparta üretiyor, Isparta’da birlik ve beraberlik var. Biz de bakanlık olarak üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz. Bizlere iletilen internet ve cep telefonu haberleşmesi ile ilgili bazı problemler oldu. Bunların bir kısmını hallettik, bir kısmını da önümüzdeki süreç içerisinde çözeceğiz" diye konuştu. "Türkiye mazlum coğrafyaların umududur" Konuşmasının devamında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Uraloğlu, "Bu sadece bir parti meselesi değildir, gerçekten bir beka meselesidir. Gittiğimiz istikamet sadece milletimizin meselesi değildir. Mazlum coğrafyaların dili, dini, ırkı ne olursa olsun beklentisi Türkiye’nin duruşudur. Türkiye’nin oralara el uzatmasıdır. Ben hep söylüyorum; cömertlik vermekle, miktarla ilgili değildir. Azdan veremeyen çoktan da veremez. Türkiye kendi imkanlarına göre dünyada en fazla yardım eden ülkelerden biridir. Bu da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde olmuştur. Allah ondan razı olsun. Biz yolumuza iyi niyetle çıktık, Allah rızası için çıktık. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe yolumuza devam edeceğiz" dedi. Program kapsamında ayrıca Isparta Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Uraloğlu, Isparta Genç İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılacak.
Uşak CHP Genel Başkanı Özel: "Kapı kapı gezeceğiz, sokak sokak dolaşacağız, neyi, nasıl düzelteceğimizi söyleyeceğiz" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Uşak’ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine katıldı. 15 Temmuz Şehitler Meydan’ındaki mitinginde konuşan Özel, iktidara geldiklerinde uyuşturucuyu bitireceklerini belirterek, "İktidarımızda uyuşturucuyla mücadelede ulusal bir seferberlik ilan edeceğiz. Bununla ilgili hazırlıklarımızı geçen ay Meclis’e de sunduk. Önce parayı takip edeceğiz. Bütün dünya böyle yapıyor. Kara para takip edilmeden, para hareketleri takip edilmeden uyuşturucu durdurulamaz. Uyuşturucu baronlarının mal varlıklarına el koyulacak. Limanlarda, lojistikte, finans sisteminde denetim güçlendirilecek. Etkin mücadele yürütmek için MASAK yeniden yapılandırılacak. Suç ağlarına karşı gerçek bir uluslararası iş birliği örgütlenecek. Eğitimde ve istihdamda yer bulamayan gençlerimizi, suç örgütlerinin ağına düşmekten kurtaracağız. Gençleri eğitimde, sporda, üretimde yani hayatın tam içinde tutacağız. Sosyal politikaları, tedaviyi, rehabilitasyonu en ön plana alıp güçlendireceğiz. Biz sorunu yöneterek, rıza üreten politikaları değil sıkıntıyı tamamen ortadan kaldıracak gerçek mücadele politikalarını savunuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Uşak’tan da 81 vilayetten de uyuşturucuyu kazıyıp atacağız" dedi. "Şimdi gün Türkiye’de iktidar değiştiğinde neyin, nasıl değişeceğini anlatma günüdür" diyen Özel, "Kimse umutsuz olmasın. Kimse moralini bozmasın. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının gelmesi artık zamanlama meselesidir. İktidar gelecek, biz bu israf ve faiz düzenine son vereceğiz. Biraz önce söyledim. Zenginlik, refah tavanda, yoksulluk tabanda. Bunu alt üst edeceğiz. Türkiye’de 100 lira vergi toplanıyor. Bunun 65 lirası dünyanın en adaletsiz vergisi olan dolaylı vergiler. Yani elektrik, su, telefon, kaban, çocuk ayakkabısı, kot pantolon, pil, ne alırsan al herkes aynı vergiyi veriyor. Fabrikatör de aynı vergiyi veriyor, kapısındaki yoksul bekçi de aynı parayı veriyor, işsiz de olsa aynı parayı veriyor. Yüzde 65. Maaşlarınızdan kesilen ya da bankada bir mevduatınız varsa onun getirisinden kesilen gelir vergisi yüzde 22. Etti mi sana yüzde 87. Yüzde 1,2 ıvır - zıvır var. Yüzde 11 kurumlar vergisi. Duyan duymayana anlatsın. Bu adını duyduğunuz bütün markalar, bütün fabrikalar, bütün işletmeler, bütün ihracatçılar, bütün ithalatçılar, bütün para kazananlar toplam verginin yüzde 11’ini veriyor. Bu meydan yüzde 88’ini veriyor. Yoksulun yüzde 88, zenginin yüzde 11 vergi verdiği düzen, AK Parti’nin kara düzenidir. Bu düzeni alaşağı edeceğiz. Tam tersi olacak. Çok kazanan çok verecek, az kazanan az verecek. Hiç kazanmayan asla vergi vermeyecek" dedi. Özel, "Kapı kapı gezeceğiz, sokak sokak dolaşacağız, neyi, nasıl düzelteceğimizi söyleyeceğiz. Emekliye konuşuyoruz, emekçiye konuşuyoruz, çiftçiye, hayvancıya, arıcıya, sütçüye konuşuyoruz, esnafa konuşuyoruz. Gençlere konuşuyoruz, ev kadınlarına konuşuyoruz. Siyaset, öncelik belirleme işidir. Zenginler için değil, milletin kendisi için konuşuyoruz. Sosyal demokrasi böyle bir şey. Bugün, İspanya’da başarıyorsa Pedro Sanchez, biz de başarabiliriz. Bugün, Danimarka ve İsveç başarıyorsa, biz de başarabiliriz. Almanya başardıysa, Fransa başardıysa biz de başarabiliriz. Asla yoksulluğa, işsizliğe, güvencesizliğe katlanmak zorunda değilsiniz. Bize katılabilirsiniz, birlikte değiştirebiliriz. Birlikte değiştirebiliriz" dedi. Özel, Ekrem İmamoğlu’nun ve yargılanan diğer sanıklarında TRT’de canlı yayın yapılmasını isteyerek, sanıkların tutuksuz yargılanmasını istedi.