SPOR - 03 Mart 2016 Perşembe 17:39

TFF, 'Futbol Çalıştayı'nı duyurdu

A
A
A
TFF, 'Futbol Çalıştayı'nı duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, Başkan Yıldırım Demirören'in düzenleneceğini duyurduğu 'Futbol Çalıştayı'nın organizasyon sürecinin başladığı belirtildi.

TFF'nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in geçtiğimiz hafta yaptığı basın açıklamasında düzenleneceğini duyurduğu Futbol Çalıştayı'nın organizasyon süreci başlatıldı. Tüm futbol paydaşlarının bir araya gelmesi hedeflenen Futbol Çalıştayı'yla ilgili çalışmalar TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir başkanlığında ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gökçek'in de yer aldığı bir komite tarafından yürütülecek. Çalıştay tarihi, katılması düşünülen paydaşlar ve gündem maddeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak" ifadelerine yer verildi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, hakem hataları ile gündemde kalan Galatasaray - Trabzonspor mücadelesi sonrası bir basın toplantısı düzenlemiş ve düzenlenecek Futbol Çalıştayı ile futbolun tüm paydaşlarının bir araya getirileceğini söylemişti. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir