SPOR - 25 Eylül 2020 Cuma 18:17

Trabzonspor, Diabate için imza töreni düzenledi

A
A
A
Trabzonspor, Diabate için imza töreni düzenledi

Trabzonspor, İngiltere’nin Leicester City takımından transfer ettiği Fousseni Diabate için imza töreni düzenledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza törenine Başkan Ahmet Ağaoğlu da katıldı.

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Bugün yeni futbolcumuz Fousseni Diabate ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. Kendisine kulübümüze hoş geldin diyoruz. Kendisi hem scout ekibimizin hem de Teknik Direktörümüz Eddie Newton’un talepleri doğrultusunda transfer ettiğimiz bir oyuncu. Aslında Süper Lig’e de yabancı değil kendisi. Süper Lig’i de biliyor, Trabzonspor’u da tanıyor. Biz Diabate’nin transferiyle birlikte gücümüzün daha da artacağına inanıyoruz. Kendisi genç ve gelişime açık bir oyuncu. Temennimiz odur ki; kulübümüzde hizmet ettiği sürece hem kulübümüze faydalı olur hem de bu süre içerisinde önümüzde örnekleri de olduğu gibi kendisini geliştirerek çok daha büyük kulüplere, çok daha büyük liglere, çok daha farklı rakamlarla kulübümüze para kazandırarak transferini gerçekleştirmiş olur. Bu arada bu transfer sürecinde bizlere pozitif yaklaşan Leicester City kulübüne, sportif direktörü ve sayın başkanına da çok teşekkür etmek istiyorum. Sıkıntılı bir süreç olmadı, oyuncunun ayrılma talebini anlayışla karşıladılar. Bu transferin gerçekleşmesinde onların da emeği var, onlara da çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden beklentiler büyük, kendisi de bunun farkında. Hem kulübümüzü hem taraftarımızı hem de camiamızı yakından tanıyan ve takip eden bir oyuncu. Sorumluluğunun farkında ve bilincinde. Bizim de onun bu sorumluluğunu yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok. Tekrar hoş geldin diyorum” dedi.

Diabate: "Burada olduğum için çok mutluyum"

Bordo-mavili takımın yeni transferimiz Diabate ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle herkese merhabalar. Burada olmaktan dolayı, sayın başkanımızın yanında olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımımızın geçen yıl gösterdiği başarının farkındayım. Umuyorum ki bu sene çok daha iyisini yapacağız. Çok daha iyisinden kastım Süper Lig’i kazanmak ve alabileceğimiz tüm kupaları almak. Umarım takım arkadaşlarımla birlikte geçen yıl sergilediğimiz performansın üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Burada olduğum için çok mutlu olduğumu tekrar ifade etmek isterim” dedi.

İmza töreninin ardından yeni transfer Fousseni Diabate Trabzonspor'un yeni sezon formalarından 1000 adet satın aldı.

Gökmen Şahin

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de ’Kardeşler Çetesi’ne operasyon: 13 gözaltı İzmir’in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve ’Kardeşler Çetesi’ olarak bilinen suç örgütüne yönelik jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 13 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise ruhsatsız av tüfeği, uyuşturucu madde ve senet ele geçirildi. İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve ’Kardeşler Çetesi’ olarak bilinen suç örgütüne yönelik çalışma gerçekleştirdi. Uyuşturucu madde imal ve ticareti, suça azmettirme, hırsızlık, 6136 SKM, yağma, mala zarar verme, fuhuşa yer temin etme, suç dellilerini yok etme, gizleme veya değiştirme, kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçlarını örgütlü olarak işledikleri belirlenen 14 şüpheli tespit edilirken, adreslere yönelik yapılan baskınlarda 13 şüpheli gözaltına alındı. Uyuşturucu, tüfek ve senetler ele geçirildi Jandarma ekipleri tarafından adreslerde yapılan aramalarda ise, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu maddelerin yanı sıra 2 ruhsatsız tabanca, 4 av tüfeği, silahlara ait fişekler ile senet ve alacak defterleri ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere jandarmaya götürülürken firari olan 1 kişiyi yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.