EKONOMİ - 03 Ağustos 2011 Çarşamba 09:46

Türk Telekom'un Almanya çıkarması

A
A
A
Türk Telekom'un Almanya çıkarması

Türkiye'nin en değerli markası Türk Telekom uluslararası işbirliklerine bir yenisini daha ekliyor.

Türk Telekom Grubu ve Telefonica Almanya arasında yapılan dev işbirliği sayesinde Türk Telekom Mobile markası Avrupa GSM sektörüne giriyor. Türk Telekom Mobile müşterileri, hem Almanya hem de Türkiye'de tek SIM kart ile çok cazip fiyatlara sınırsız konuşma fırsatına sahip oluyor. Türk Telekom Mobile, Almanya'da O2, Türkiye'de ise Avea altyapısıyla müşterilerine katma değerli hizmetler sunuyor.

  
Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom ve Almanya'nın önde gelen şirketi Telefónica Almanya arasında yapılan işbirliği ile Türk Telekom Mobile hizmete başlıyor. Türk Telekom Mobile, 2 Ağustos'tan itibaren Almanya pazarına yönelik olarak mobil ses, data ve katma değerli hizmetleri sunmaya başladı. Türk Telekom Mobile hizmeti Almanya'da kurulan ve yüzde 100 Türk Telekom iştiraki olan Türk Telekomünikasyon Euro GmbH şirketi aracılığı ile sağlanıyor.

  
Türk Telekom Grubu'nun yakınsama vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen Türk Telekom Mobile hizmetinin, Almanya'dan sonra Türklerin yoğun olarak yaşadığı diğer Avrupa ülkelerinde de sunulması hedefleniyor.

 
Türk Telekom Mobile müşterileri, Almanya ve Türkiye arasında uluslararası dolaşım ve diğer uluslararası bağlantı ücretleri olmaksızın, cazip fiyatlarla konuşabiliyor ve internet servislerinden faydalanabiliyor. İletişimde sınırları ortadan kaldıran Türk Telekom Mobile ile Almanya'da yaşayanlar, cep telefonlarıyla Almanya'dan, Türkiye'yi en uygun fiyata arayabiliyor. Aynı şekilde Türk Telekom Mobile ile Türkiye'deyken SIM kart değiştirme ihtiyacı olmaksızın, Almanya ve Türkiye yönüne çok avantajlı fiyatlarla konuşulabiliyor. Türk Telekom Mobile ayrıca Futbol Paketi ile Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya Birinci Lig maçlarının özet görüntülerini ve TTNET WiFi üzerinden internete erişim hizmeti de sunuyor.

  
İşbirliğinin duyurulması amacıyla Almanya'nın Münih şehrindeki O2 Tower'da gerçekleşen basın toplantısında Türk Telekom Grubu CEO'su Hakam Kanafani, Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt ve Telefonica Almanya CEO'su Rene Schuster konu hakkında detaylı bilgi verdi.

  
Türk Telekom Grubu'nun bölgesel bir marka olarak konumuna dikkat çeken Türk Telekom Grubu CEO'su Hakam Kanafani, Telefonica Almanya ile girdikleri bu stratejik işbirliğinin, Türk Telekom Grubu'nun devam eden "akıllı genişleme" stratejisinin bir parçası olduğunu söyledi. Türk Telekom Mobile'ın, 2010 yılında çıkarılan Alice Dünyam'ın ardından, Almanya'da Telefónica ile geliştirdikleri ikinci proje olduğunu belirten Kanafani, sözlerine şöyle devam etti: "Dünyanın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden biri ile işbirliğimizi derinleştirmenin memnuniyetini yaşıyor ve başka stratejik alanlarda da birbirimizin tecrübesinden faydalanmayı umuyoruz. Her zaman beğeniyle izlediğimiz Almanya telekom pazarında, Türklerin hünerlerini ve yaratıcı hizmetlerinin bir kısmını sergilemek için çok istekliyiz."

  
Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt da, katma değerli ürün ve hizmetlerini en avantajlı koşullarda Almanya'da yaşayan müşterilerine sunacak olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Bozkurt şöyle konuştu: "Dünyayı konuşturan Türk olma hedefiyle hizmetlerimizi Türkiye sınırları dışına taşıyoruz. Bu kapsamda yakınsama stratejisi ile geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerimizi, avantajlı hizmetlerimizi Telefónica Almanya işbirliği ile bundan böyle Almanya'daki müşterilerimize ulaştıracak, bir anlamda iletişimde iki ülke arasındaki sınırları kaldıracağız. Almanya'daki ve Türkiye'deki milyonlarca müşterimize ihtiyaçlarına göre hazırlanmış paketler sunacak, Türkiye'ye seyahat eden ve ticari ilişkisi bulunan birçok kişi ve şirketin uygun fiyatlı tarifelerden kolaylıkla yararlanabilmesini sağlayacağız. Bu işbirliği müşterilerimize yeni katma değerli hizmetler sunabilmemizde önemli rol üstlenecek."

  
Telefonica Almanya CEO'su René Schuster ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Güçlü ortaklığımız, güçlü bir ürün ile meyvesini veriyor. Ürünlerimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre tasarlamak vizyonumuzun bir parçası. Pazarı anlamak için gereken zamanı ayırdık ve nihayetinde, Türk toplumunun bir tarifeden beklediği her şeyi karşılayan ve Almanya'dan Türkiye'ye ve Türkiye'den Almanya'ya dört şebeke üzerinden sınırsız iletişim içeren bir ürün paketi geliştirdik. Türk Telekom ile yaptığımız işbirliği bizim için ideal ortaklık."

  
Türk Telekom Mobile müşterileri, Almanya  ve Türkiye'deki iletişim ihtiyaçları için tek bir SIM karta sahip oluyor. Bu durum SIM kart değişikliği ya da fazladan bir  SIM kart alma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

  
Türk Telekom Mobile kullanıcıları Almanya ve Türkiye'deki ev ve iş telefonları, Türk Telekom Mobile, O2 ve AVEA numaralarını dakikası 5 Cent'e arayabiliyor. Bu numaralara gönderilecek SMS'ler de 5 Cent'ten ücretlendiriliyor.

  
Almanya'da iken Almanya içi ve Türkiye'deki diğer GSM numaralarına yapılacak aramalar ise dakikası 15 sentten ücretlendirilirken, SMS ücreti de yine 15 Cent. Mobil internet kullanımı ise megabayt başına 30 Cent.

  
Türk Telekom Mobile, Almanya'daki müşterilerine yönelik olarak iki tane de sınırsız konuşma paketi sunuyor. Aylık 20 Euro ücretle yararlanılabilen 100 Flat paketi kapsamında Almanya ve Türkiye'deki ev ve iş telefonlarını, Türk Telekom Mobile numaralarını ve AVEA numaralarını aramak sınırsız. Ayrıca Almanya'daki ve Türkiye'deki diğer GSM numaraları ile de aylık 100 dakika görüşme de yine bu paketin içeriğinde yer alıyor.

  
Aylık 30 Euro ücretle yararlanılabilecek 300 Flat paketindeyse, 100 Flat paketinden farklı olarak Almanya'daki ve Türkiye'deki diğer GSM numaraları ile 300 dakika görüşme seçeneği yer alıyor.

  
Türkiye'de Türk Telekom Mobile kullanan müşteriler için gelen aramalar ve SMS'ler ücretsiz. Almanya'daki ve Türkiye'deki ev ve iş telefonlarını, Türkiye'deki ve Almanya'daki tüm GSM numaralarını aramak ise dakikası 15 Cent'ten ücretlendiriliyor. Mobil internet kullanımı da megabayt başına 30 Cent. Ayrıca, Türk Telekom Mobile müşterileri, TTNET WiFi üzerinden internet erişim hakkında da sahipler.

  
İşbirliği sayesinde, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya Birinci Lig maçlarının özet görüntülerinin, cep telefonları üzerinden izlenebilmesi de mümkün.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Ziraat Türkiye Kupası: Kocaelispor: 2 - Erzurumspor FK: 0 (İlk yarı) Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Kocaelispor, 1. Lig ekibi Erzurumspor FK’yı konuk ediyor. Maçın ilk yarısı Kocaelispor’un 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 7. dakikada stoper Syrota’nın kendi yarı alanından gönderdiği uzun pasta, defansın arkasına sarkan Rivas kale sahasının sağ çaprazında topu kontrol etti ve kaleci Erkan ile karşı karşıya kaldı. Rivas’ın yakın mesafeden sert şutunda kaleci Erkan ayaklarıyla topun kaleye gitmesine engel oldu. 10. dakikada Sylla’nın pasında ceza yayı gerisinde topla buluşan Benhur rakibini geçti ve kaleciyle karşı karşıya pozisyonda şutunu çekti. Kaleci Gökhan sol ayağıyla topa müdahale ederek topu kornere çeldi. 18. dakikada rakiplerin arasından sıyrılarak sağdan ceza sahasına giren Rivas topu arka direğe gönderdi. Kale sahası içinde Churlinov uçarak kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 1-0. 45. dakikada kaleci Erkan’ın oyunu başlatırken kısa düşen pasında araya giren Samet topu kaptı ve ceza sahası içine hareketlenen Petkovic’e pasladı. Petkovic, bekletmeden kale sahası önünde Churlinov’a pasını aktardı. Churlinov kaleci Erkan ve savunmanın arasından topu ağlara gönderdi. 2-0. Stat: Kocaeli Hakemler: Turgut Doman, Sabri Öğe, Selim Şenöz Kocaelispor: Gökhan Değirmenci, Anfeerne Dijksteel, Botond Balogh, Oleksandr Syrota, Muharrem Cinan, Samet Yalçın, Habip Keita, Darko Churlinov, Joseph Boende, Rigoberto Rivas, Bruno Petkovic Yedekler: Serhat Öztaşdelen, Hrvoje Smolcic, Daniel Agyei, Karol Linetty, Ahmet Sağat, Furkan Gedik, Ahmet Oğuz, Mustafa Ege Bilim, Tayfur Bingöl, Esat Yusuf Narin Teknik Direktör: Selçuk İnan Erzurumspor: Erkan Anapa, Ali Ülgen, Yakup Kırtay, Amar Gerxhaliu, Yiğit Baran Karaoğlan, Ömer Arda Kara, Benhur Keser, Sefa Akgün, Emre Erdem, Salih Sarıkaya, Cheickne Sylla Yedekler: Kağan Moradaoğlu, Brandon Baiye, Eren Tozlu, Guram Giorbelidze, Mustafa Yumlu, Giovanni Crociata, Mehmet Emin Billor, Orhan Ovacıklı, Martin Rodriguez Torrejon, Mustafa Fettahoğlu Teknik Direktör: Serkan Özbalta Goller: Darko Churlinov (dk. 18, dk. 45) (Kocaelispor)
Denizli Komşusunu darp eden sivil memur hakkında soruşturma açıldı Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, gürültü nedeniyle yaşanan komşu tartışması şiddetle sonuçlandı. Kendisini uyaran komşu kadını darp eden sivil memur hakkında idari soruşturma açıldı. Olay, Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere, Sarayköy’de görev yapan E.A. isimli şahsın, akşam saatlerinde evinde matkapla yaptığı çalışmalarından üst kat komşusu Hatice Eyvaz ve Mustafa Eyvaz rahatsız oldu. Gürültüden rahatsız olan Mustafa Eyvaz komşusu E.A.’ya uyarıda bulundu. Komşusunun uyarısına sinirlenen E.A. eline cop alarak üst kata çıktı ve komşu Mustafa Eyvaz’ı saldırdı. Saldırı sırasında eşinin zarar görmesini engellemek isteyen Hatice Eyvaz isimli kadın, E.A.’nın önüne geçti. Bunun üzerine E.A.’nın, Hatice Eyvaz’ı yumruk ve copla saldırdığı, kadının burnundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi. Kavgayı gören diğer komşuların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler olayla ilgili inceleme başlatırken, yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hatice Eyvaz’ı darp eden E.A. polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Karakoldaki ifadesinin ardından adli makama sevk edilen E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, E.A.’nın gündüz saatlerinde de bahçede oynayan çocuklara "gürültü yapıyorlar" gerekçesiyle bağırdığı ve saldırmak istediği iddia edildi. Olayla ilgili Denizli yerel basınında çıkan haberlere yanıt veren Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, yaptığı araştırma sonucunda saldırganın Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli sivil memur olduğunu açıkladı. Sağdıç, olayla ilgili hem adli hem de idari soruşturma başlatıldığını belirterek, "Kadına şiddete asla izin verilmeyecektir. Kadına şiddet uygulayan kim olursa olsun, bu şehirde gereken yapılır. Olayın takipçisiyiz" ifadelerini kullandı. 20 Aralık Cumartesi günü saat 22.30’larında alt kat komşusundan gelen gürültüler sebebiyle rahatsız olduğunu ve komşusunu uyarmak için sadece yere vurduğunu söyleyen Hatice Eyvaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Komşumdan gelen matkap sesi, çekiç sesi gürültüsünden rahatsız olduğum için uyarma amaçlı yere birkaç defa vurdum. Vurmam sonucunda alt kat komşum bağırarak merdivenlerden çıkarak kapıma kadar geldi. Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz, nasıl sen beni uyarırsın diye bağırarak kapımızı yumruklamaya başladı. Bu esnada eşim kapıyı açtı. Eşim komşu rahatsız olduk sabah yaparsınız in şimdi aşağıya olur böyle şeyler diye temkinlerde bulunurken bu arada eşi ve kızı geldi. Kızının elinde cop vardı. Eşim bir taraftan babası tarafından iteklenirken, kızı bir taraftan hakaret ve tehdit ederek eşime cop salladı. Bu esnada bu şahıs eşimi yumrukla darp etmeye başladı. Ben eşimi koruma amaçlı araya girdim ve adamı itekledim. Bu sefer eşimden alamadığı hırsını bana yöneltti ve bana yumrukla vurmaya başladı. Kızı da cop sallayarak ’Sizi öldüreceğim’ diye tehdit etti. Bu esnada ben burnuma ve yüzüme aldığım darbelerden sonra yere yığıldım. Yere yığılınca burnumdan kanlar akmaya başladı. Her yer kan olmuştu. Ben bu korkuyla çığlık atmaya başladım. Bağırmaya başladım, yardım istedim. ’Ambulans çağırın, polis çağırın’ diye bağırıyordum. Ben bağırınca onlar müdahale etmeden, hiçbir tepki göstermeden aşağıya kaçtılar. Bunun sonucunda 10 dakika sonra falan polis ekipleri ve ambulans ekipleri geldi. Ambulans ekipleri beni orada önce müdahale ettiler. Sonra alıp hastaneye götürdüler beni. Tansiyonum 22’ye çıkmış. Burnumda çatlaklık oluşmuş. Daha sonra ben oradan darp raporumu ve uzaklaştırma kararımı aldım. Polise ifademi verdim. Şahıs gözaltına alınıp polisler tarafından götürürken benim yakınlarıma tehditler savurarak onlara da saldırmaya kalkmış. Hatta benim yakınım sen ne yapıyorsun? Kadına mı gücün yetiyor senin diye bağırınca polisleri bırakın onun da haddini bildireyim diye polislerden kurtulmaya çalışmış. Daha sonra bir gün gözaltında tutulup ertesi gün salıverildi. Şartlı tahliye edilmiş. Peki benim can güvenliğim nerede şimdi? Bu ülkede illaki öldürülmek mi gerekiyor? Kadına şiddet en büyük olay. Ben davamın sonuna kadar arkasındayım. Eğer bu şahsın psikolojik sorunları varsa görevinden menedilsin" şeklinde konuştu.
Konya Selçuk Üniversitesi 23 kategoride Türkiye’nin İlk 20 Üniversitesi arasında Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından hazırlanan ve üniversitelerin akademik performanslarını ortaya koyan "2025 Yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu" yayımlandı. Rapora göre Selçuk Üniversitesi 23 kategoride Türkiye’nin İlk 20 Üniversitesi arasında yer aldı. Yüksek Öğretim Kurulu 2025 İzleme ve Değerlendirme Raporu’nda Selçuk Üniversitesi, eğitim öğretim kalitesinden araştırma çıktılarına, uluslararasılaşmadan toplumsal katkıya kadar uzanan geniş bir değerlendirme yelpazesinde üstün bir performans sergiledi. YÖK’ün resmİ verilerine göre Selçuk Üniversitesi tam 23 farklı ölçüt bazında Türkiye’deki tüm üniversiteler arasında ilk 20’de yer alma başarısını gösterdi. Akademik ve stratejik hedeflerle uyum Elde edilen bu veri tabanlı sonuçlar, Selçuk Üniversitesi’nin "Araştırma Üniversitesi" vizyonu doğrultusunda belirlediği stratejik hedeflere sadık kaldığını teyit etti. TEKNOFEST, TÜBİTAK, TÜBA ve benzeri kuruluşlar tarafından organize edilen yarışmalara katılan takım ve öğrenci sayısı, ulusal kurum ve kuruluşlar tarafından desteklenen proje sayısı ile Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında Türkiye ikincisi olan Selçuk Üniversitesi; sosyal sorumluluk projeleri, sanayi ile ortak yürütülen ulusal Ar-Ge projesi sayısı ve uluslararası kurum ve kuruluşlar tarafından desteklenen Ar-Ge proje sayısında ise Türkiye üçüncüsü oldu. Ar-Ge ve sanayi ile iş birliğinde dikkat çeken başarı Sanayi ile ortak yürütülen ulusal Ar-Ge projeleri bütçesi, öğrenciler tarafından yürütülen endüstriyel/sektörel projeler ve Ar-Ge’ye ayrılan bütçe oranında Türkiye dördüncüsü olan Selçuk Üniversitesi; öğrenciler tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projeleri sayısında Türkiye beşincisi, Teknokent veya Teknoloji Transfer Ofisi projelerine katılan öğrenci sayısı ile dezavantajlı gruplara yönelik düzenlenen faaliyet sayısında ise Türkiye altıncısı oldu. Yurt dışındaki üniversiteler veya kurumlarla ortak yürütülen Ar-Ge proje sayısı ile öğrenci toplulukları sayısında Türkiye sekizincisi olan Selçuk Üniversitesi, Kamu Personel Seçme Sınavlarında (KPSS) ilk yüzde 5’lik dilime giren program sayısında Türkiye on üçüncüsü, uluslararası değişim programları kapsamında gelen ve gönderilen öğretim elemanı sayısı ile iklim eylemi kategorilerinde ise Türkiye on dördüncüsü oldu. Öğrenci toplulukları faaliyet sayısında Türkiye on beşincisi olan Selçuk Üniversitesi; doktora mezun sayısında Türkiye on yedincisi, bilim iletişimi faaliyet sayısında Türkiye on sekizincisi ve Yoksullukla Mücadele İçin Üniversite Etki Sıralaması’nda (THE) ise Türkiye on dokuzuncusu oldu. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, 23 göstergede ilk 20’de yer alan Selçuk Üniversitesi’nin yükseköğretim kalitesindeki gücünü ortaya koyduğunu söyledi. Yılmaz, "Açıklanan rapor; araştırma kapasitemizin, öğrenci faaliyetlerimizin ve toplumsal katkı çalışmalarımızın güçlendiğini açıkça ortaya koymaktadır. Ulusal yarışmalara katılan takım ve öğrenci sayıları ile ulusal destekli projelerde Türkiye ikinciliği; sosyal sorumluluk projeleri, ulusal Ar-Ge iş birlikleri ve uluslararası destekli Ar-Ge projelerinde Türkiye üçüncülüğü üniversitemiz adına önemli bir başarıdır. Ar-Ge bütçesi, sanayi ile iş birlikleri ve teknokent faaliyetlerinde ilk altı içerisinde yer almamız da üniversitemizin çok yönlü ve sürdürülebilir gelişimini göstermektedir. Bu başarılar, öğrencilerimizin yanı sıra akademik ve idari kadromuzun ortak emeğinin bir sonucudur. Selçuk Üniversitesi olarak nitelikli araştırma üretimini, uluslararası iş birliklerini ve toplumsal katkıyı artırma hedefimizi kararlılıkla sürdüreceğiz" diye konuştu.
Kastamonu Trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencinin adı okulundaki kütüphanede yaşatılacak Kastamonu’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması neticesinde hayatını kaybeden lise öğrencinin adı, doğum gününde okulunda açılan kütüphanede yaşatılacak. Kastamonu il merkezi Saraçlar Mahallesi Ankara Caddesi’nde 20 Ağustos’ta meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 16 yaşındaki Yağmur Pehlivanlı hayatını kaybetmişti. Ailesini ve arkadaşlarını vefatıyla yasa boğan Yağmur Pehlivanlı için eğitim gördüğü Abdurrahmanpaşa Lisesi’nde kütüphane oluşturuldu. Okul idaresi, öğretmenler, Pehlivanlı’nın ailesi ve öğrenciler tarafından hazırlanan kütüphane, Yağmur Pehlivanlı’nın doğum gününde açıldı. Bin 700’den fazla kitap toplanarak hazırlanan kütüphane, Pehlivanlı’nın ailesi, okul arkadaşları, okul idaresi ile öğretmenlerin katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Abdurrahmanpaşa Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Mısırlıoğlu, "Okul deyince aklımıza hep dersler, sınıf geliyor, fizik, kimya, biyoloji, matematik geliyor ama bu yaşanan elim olay vesilesiyle öğrendik ki okul aslında kocaman bir aile demekmiş. Mutlulukların, sevinçlerin, gözyaşlarının yaşandığı kocaman bir aile demekmiş. Yağmur da bizim için öyleydi. İlk geldiği günü hatırlıyorum. Babası Alp beyle birlikte gelmişlerdi. Çok da güzel bir öğrenciydi. Arkadaşları tarafından sevilen, derslerinde başarılı, sporla uğraşan, hayvanları ve insanları seven bir öğrenciydi. Bugün burada böyle bir kütüphanenin açılışını yapıyor olmak bir taraftan hüzün verici bir taraftan da gurur verici. Ben buradan ailesine teşekkür etmek istiyorum" dedi. Kızının çok merhametli olduğunu ifade eden Alp Pehlivanlı ise Yağmur için böyle bir kütüphane oluşturulmasının kendisini gururlandırdığını ifade etti. 140 yıldır eğitim veren bir okulda kızı Yağmur’un adının yaşatılacak olmasından ötürü büyük gurur duyduğunu dile getiren anne Esin Pehlivanlı da, "Yağmur, gerçekten çok merhametli bir çocuktu. Özellikle hayvanlara ve babasına, deprem bölgesine gitmesini söyledi. Babasını da deprem bölgesine gönderdi. Yağmur’un odasının hiçbir eşyası değişmedi. Bırakıp gittiği günkü gibi kaldı. Sadece deprem bölgesine destek olduğu için gelen plaketi yavrumun plaketi olduğu için o eklendi" şeklinde konuştu. Yağmur Pehlivanlı’nın sıra arkadaşı Elifsu Dincar ise, "Onunla çok fazla vakit geçirdim. O zaman aramızdaki samimiyet çok doğal ve içtendi. Şu anki o samimiyet bulamıyorum. Onu çok özlüyorum ve onu çok seviyorum. O his bir daha geri gelir mi bilmiyorum ama bazı bağlar bitmiyor yani benim Yağmur ile aramda olan hiçbir bağ bitmedi" ifadelerini kullandı. Programa katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Programın ardından Pehlivanlı’nın Daday ilçesi Sarıçam köyündeki mezarı ziyaret edildi.