ASAYİŞ - 28 Nisan 2017 Cuma 07:37

Uyuşturucu bağımlısı genç, annesini boğarak öldürdü

A
A
A
Uyuşturucu bağımlısı genç, annesini boğarak öldürdü

Bursa'da uyuşturucu bağımlısı bir genç, tartıştığı annesini boğarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay gece 02.00 sıralarında Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Kuruçeşme Mahallesi Sakarya sokakta meydana geldi.

Uyuşturucu bağımlısı Aykut S.(24) henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı annesi Nevin S.(55) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle annesinin boğazını önce bir örtüyle sıkan Aykut S. boğuşarak kurtulmaya çalışan annesini elleriyle boğarak öldürdü.

Annesini öldürdükten sonra sokağa çıkarak 'Annemi öldürdüm' diye bağıran katil zanlısı çevrede bulunan polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay yerine gelen ekipler Nevin S.'nin cansız bedeniyle karşılaşırken yaptıkları incelemede boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Aykut S. ekipler tarafından polis merkezine götürülürken olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Nevin S.'nin cenazesi kesin ölüm nedeni belirlenmek için Bursa Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
Adam yaralama ve uyuşturucu madde suçlarından girdiği ceza evinden yeni çıkan uyuşturucu bağımlısı Aykut S.'nin ağabeyinin de 10 yıl önce aynı evde kendini astığı öğrenildi.

Şüpheli Aykut S.'nin ilk alınan ifadesinde annesinin kız arkadaşı ile olan ilişkisini onaylamadığını, bunun için istihareye yattığını ve gördüğü rüyanın etkisiyle annesini öldürdüğünü belirtti. 

Yusuf Ali Arslan
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şırnak Cizre’de kaybolan kızın cenazesi Suriye’de bulundu Şırnak’ın Cizre ilçesinde 29 Mayıs’ta sabahın erken saatlerinde Dicle Nehri kenarına geldikten sonra kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki S.S.B.’nin cenazesi Suriye’nin Derik kentinde bulundu. Cizre’de İsmail Ebul-İz El-Cezeri Asma Köprüsü mevkiinde Dicle Nehri’ne düştüğü düşünülen 16 yaşındaki S.S.B.’nin cansız bedenine arama kurtarma çalışmalarının 7. gününde Suriye’nin Derik kentinde ulaşıldı. Köylüler tarafından bulunan S.S.B.’nin cenazesi ailesinin yapacağı teşhisten sonra Türkiye’ye getirilmesi bekleniyor. S.S.B.’nin cenazesinin teşhis için Derik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi. 29 Mayıs’tan bu yana haber alınamayan 16 yaşındaki kızı bulmak için Şırnak, Diyarbakır ve Bitlis AFAD ekibi, Tatvan Emniyet Müdürlüğü Su Altı Gurup Amirliği ekipleri ve Cizre Belediyesi dalgıç ekipleri havadan dron ile karadan kıyı kenarlarını, botlarla su üstünde ve balık adamlar da su altında yaptığı çalışmalarla devletin imkanları kayıp kız için kullanılmıştı. AFAD’tan açıklama Kayıp kız ile ilgili AFAD tarafından açıklama yapıldı. Şırnak AFAD Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz Cizre ilçesi Atatürk Parkı Sahil Surları mevkiinde S.S.B. adlı kız çocuğu 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü 05.10 sıralarında Dicle Nehrine düştüğü ve kendisine ulaşılamadığı bilgisi alınmıştır. AFAD, emniyet ve itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirilmiş olup, arama çalışmalarına destek vermek üzere Şırnak AFAD koordinasyonunda; Tatvan su altı grup amirliği dalgıçları, Bitlis AFAD dalgıç ekibi, Diyarbakır AFAD su üstü ekipleri ve Cizre Belediyesi dalgıç ekipleri ile müşterek arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Suriye- Irak sınırlarına kadar kıyı taramaları yapıldı. 03 Mayıs Pazartesi saat 22.30 sıralarında Suriye Derik bölgesinden gelen bir cesede ait fotoğraf Cizre Emniyetine bildirilmiştir. Emniyet tarafından ailesine teşhis edilen fotoğraftaki kişinin kayıp çocuklarına ait olduğu beyan edilmesi üzerine arama çalışmaları 04 Mayıs 2025 günü sonlandırıldı" denildi.