GÜNDEM - 29 Ağustos 2017 Salı 15:50

Vatan Şaşmaz'ın cenazesine Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan da katıldı

A
A
A
Vatan Şaşmaz'ın cenazesine Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan da katıldı

Vatan Şaşmaz'ı silahla vurarak öldüren eski manken Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan'ın da Şaşmaz'ın cenaze törenine katıldığı görüldü.

Eski manken Filiz Aker'in silahla vurarak öldürdüğü ünlü sunucu Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Şaşmaz'ın Güzeltepe Birlik Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan'ın da katıldığı görüldü.

İsmail Coşkun

GÜNÜN ÖZETİ

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sinop Türkeli’de Zimari Göleti temizlenecek Sinop’un Türkeli ilçesinde hem içme suyu hem de tarımsal sulama açısından büyük önem taşıyan Zimari Göleti’nin dip temizliği için harekete geçiliyor. Ayaz Köyü sınırlarında bulunan Zimari Göleti’nde incelemelerde bulunan Türkeli Kaymakamı Cezmi Kandemir, vatandaşların uzun süredir dile getirdiği taleplerin karşılık bulacağını söyledi. İncelemelerin ardından köy halkıyla bir araya gelen Kandemir, göletin mevcut durumuna ilişkin yapılan değerlendirmelerin ardından gerekli girişimlerin başlatıldığını ifade etti. Köy sakinleri, göletin dip temizliğinin yapılmasıyla birlikte suyun hem içme suyu hem de tarımsal sulamada kullanılmasını talep ederken, bu taleplerin olumlu karşılandığı belirtildi. Yapılan görüşmeler sonucunda Devlet Su İşleri Samsun Bölge Müdürlüğü ile temas kurulduğu, teknik açıdan dip temizliğinin mümkün olduğu bilgisinin alındığı aktarıldı. Planlamalar kapsamında, gölet suyunun Ayaz köyü başta olmak üzere çevredeki 9 köye içme suyu olarak verilmesi hedefleniyor. Ayrıca gölet alanında bulunan ağaçların kesilerek, Zimari Göleti’nin uzun vadede sağlıklı ve sürdürülebilir bir içme suyu kaynağına dönüştürülmesi gerektiği vurgulandı. Sürecin kaymakamlık, belediye ve ilgili kurumlar tarafından yakından takip edileceği bildirildi. İncelemelere Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, İl Genel Meclis Üyeleri Nihat Demircan ve Asım Can ile Ayaz Köyü Muhtarı Ali Bahadır da katıldı.