EKONOMİ - 19 Mayıs 2023 Cuma 12:16

Vodafone Flex ile 10 ayda 1,5 milyonu aşkın cihaz satıldı

A
A
A
Vodafone Flex ile 10 ayda 1,5 milyonu aşkın cihaz satıldı

Vodafone Flex ile ilk 10 ayda kullanıcılar 1,5 milyonu aşkın akıllı cihaz satın aldı.

Vodafone’un, müşterilerine değişen küresel ekonomide bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Vodafone Flex'e ilgi artıyor. 'Seç Seç Al' mottosuyla duyurulan ve toplam 10’u aşkın kategoride 1000’den fazla ürünün yer aldığı Vodafone Flex, ilk 10 ayda kullanıcılarına 1,5 milyonun üzerinde akıllı cihaza istedikleri ödeme yöntemiyle sahip olma imkânı sunarken, satış sonrası hizmet paketleriyle 250 bini aşkın müşterisini de telefon güvencesi ve dijital servis hizmetleri ile buluşturdu. Vodafone Flex müşterilerinin kişiselleştirilmiş teklifleri tercih etme oranı ise yüzde 20’ye ulaştı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri için çok geniş ve çeşitli ürün portföyü sunan Vodafone Flex dünyasını Ağustos 2022’de duyurduk. Vodafone Flex ile müşterilerimize değişen ülke ekonomisinde bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Flex müşterileri, zengin seçenekler arasından aradıkları ürüne kolayca ulaşabildikleri gibi, kendilerine uygun ödeme yöntemini de seçebiliyorlar. Bugüne kadar Flex müşterilerimize 1,5 milyonun üzerinde akıllı cihaza istedikleri ödeme yöntemiyle sahip olma imkânı sunduk. Diğer yandan, satış sonrası hizmet paketlerimizle müşterilerimizin akıllı cihazlarını güvenle kullanmalarını sağlıyor; ihtiyaç duydukları teknolojik ürünleri, kampanyaları ve servisleri kişiselleştirilmiş teklifler halinde sunuyoruz. Vodafone Flex ile müşterilerimizin eski telefonlarını nakde ve indirime dönüştürmelerini de sağlayarak bütçelerine destek oluyoruz. Böylece, eski telefonların atık olmasını engelleyerek çevreye katkı sağlıyoruz.”

Verilen bilgiye göre, Vodafone Flex, “ürünü seç, ödemeni seç ve kolayca al” ilkesine dayanıyor. Buna göre, müşteriler Vodafone Flex’in telefon, tablet, dizüstü bilgisayar, kulaklık, akıllı saat, takip cihazı, çocuk saati, çocuk kulaklığı, moda ve hobi ürünleri, şarj cihazı, hafıza ürünlerini de içeren zengin kategori yelpazesinden diledikleri ürünü diledikleri ödeme imkânıyla satın alabiliyor. Tüm kategorilerde 12 aya varan ödeme imkanının sunulduğu Vodafone Flex’te istenirse ön ödeme imkânıyla ürünün belli bir tutarı önden ödenip kalanı için uygun bir ödeme planı oluşturulabiliyor. Müşteriler eski telefonlarını Vodafone’a getirdiklerinde yeni bir cihaz alırken eski telefonlarını indirime dönüştürebildikleri gibi Vodafone mağazaları ya da Vodafone Yanımda üzerinden teslim edip 24 saat içinde nakde de dönüştürebiliyorlar.

Mağaza ya da internetten satın alma imkânı

Bu hizmetten faydalanmak isteyen müşteriler, istedikleri ürünü 2 bin 500 noktada aktif satış yapan Vodafone mağazalarından birinde inceleyip kendilerine uygun ödeme imkânıyla satın alabiliyorlar. Dileyen müşteriler, online satış kanalını kullanabiliyor. Online alışverişlerde Türkiye genelinde kapıya teslimat hizmeti, İstanbul içinde ise aynı gün hızlı teslimat seçeneği sunuluyor. Müşteriler, online’a özel cihazları Vodafone mağazalarında deneyimledikten sonra kişisel dijital asistan TOBi’ye sorarak Faturaya Ek Cihazlar online sayfasından da satın alabiliyor.

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bitlis Süphan Dağı’nın eteklerinde üretim yapan arıcılar bu yıl yüksek rekolte bekliyor Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde florası zengin Türkiye’nin üçüncü büyük yüksek dağı olan Süphan Dağı’nın eteklerinde bal üretimi yapan arıcılar bu yıl iyi bir rekolte bekliyor. Bitlis ve çevre illerde bal üretimi yaparak geçimini sağlayan arıcılar, ilkbahar ayları ile birlikte kovanlarını, yüksek rakımlı ve zengin bitki örtüsüne sahip yaylalara yerleştiriyor. Yoğun bir çalışma yapan arıcılar, yüksek rakımlı yaylalarda bu yıl daha zengin bitki örtüsü bulunduğunu, bunu da bol yağış ve havaların geç ısınmasından kaynaklandığını söyledi. Adilcevaz sınırları içerisinde bulunan Türkiye’nin en yüksek rakımlı 3’üncü dağı olan 4 bin 58 rakımlı Süphan Dağı’nın 2 bin rakımlı eteklerine konaklayan arıcılar, bol yağışlı kış ayları ve havaların geç ısınmasından dolayı bal üretimde bu yıl iyi bir rekolte beklediklerini ifade etti. Ordu’dan gelerek geven ve kekik başta olmak üzere zengin bitki florasına sahip olan alanlarda bal üretimine başladıklarını ifade eden Mustafa Düzgün, “Süphan Dağı’nın eteklerine geldik. Şu anda Süphan Dağı’nın 2 bin rakımlı bölgesindeyiz. Buranın bitki örtüsü ve balı kaliteli olduğu için kovanlarımızı buraya getirdik. Yaklaşık 5 ay burada kalacağız. Buralarda bu sezonun mahsulünü aldıktan sonra tekrar Ordu’ya döneceğiz. İnşallah buradan iyi bir verim bekliyoruz. Şu anda burada yaklaşık 150 civarında arı kovanım var” dedi.
Eskişehir (ÖZEL) Gemiçli Yörüklerden Hıdırellez Şenliği ve şükür duası Eskişehir Seyitgazi Gemiç mahallesinde Hırıdellez şenliği, yağmur ve şükür duası yapıldı. Seyitgazi Gemiç mahallesinde, hafta sonu düzenlenen yağmur duasına ve Hıdırellez Şenliği’ne katılan misafirler, Yörük kültürünün doyasıya yaşandığı ve gelecek nesillere aktarıldığı bir gün geçirdi. Gemiç Mahallesi muhtarlığı tarafından organize edilen yağmur duası ve Hıdırellez Şenliği, yoğun katılımla gerçekleşti. Geleneksel olarak Mayıs ayının ikinci pazar günü yapılan etkinlik için Gemiç Mahallesi harman yeri tercih edildi. Gemiç Mahallesi Camii’nde Abdulbaki Pala, Tahsin Öztürk ve İrfan Talha Yılmaz tarafından okunan mevlit sonrasında şenlik alanında Kırka Çarşı Camii müezzini Abdulbaki Pala tarafından yağmur duası yapıldı. Ardından Gemiç Mahallesi sakinleri ve hayırseverlerin katkısıyla hazırlanan, ‘Şifalı Yörük Aşı’ olarak bilinen bulgur pilavı ve diğer yemekler ikram edildi. Yöresel müziklerin eşliğinde katılımcılar halaylar çekti, zeybek oyunu oynandı. Uzun aradan sonra bir araya gelen birçoğu Yörük kökenli katılımcılar, doyasıya eğlendi. Seyitgazi Kaymakamı Recep Ali Çolak, katılımcılara bir konuşma yaptı. Çolak, "Yağmur duası ve Hıdırellez şenliği hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum. İnşallah bol ve bereketli bir dönem geçirmenizi Rabbimden niyaz ediyorum. Her türlü afetten Rabbimin muhafaza etmesini diliyorum’’ diye konuştu. Gemiç Köyü Yörük Türkmen Kültürü ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Fadime Uzun, bir konuşma yaparak günün anlam ve önemini anlattı. Gemiç Köyü Yörük Türkmen Kültürü ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Fadime Uzun ise, ’’Hırıdellez bayramı biz Türklerin, Türkmenlerin, Yörüklerin mevsimlik bayramlarından biridir. Atalarımızdan dedelerimizden büyüklerimizden bize miras kalmıştır ve biz de her yıl bu Hıdırellez bayramını kutluyoruz Hıdırellez demek doğanın canlanması demektir, Hıdırellez demek doğanın canlanması demek, umut demektir, sevgi demek hoşgörü demektir, birlik beraberlik demektir’’ diye belirtti. Sonrasında eski Yörük oyunlarından olan ve unutulmaması için yöre halkının çaba gösterdiği ’Cungurdaş’ oyunu oynandı ’Cungurdaş’ hakkında konuşan mahalle sakini Gülseren Küçük; ’’Eski gelenek göreneklerimize göre biz buna Cungurdaş deriz. Karnı midesi ağrıyanlar buna binince karnının ağrısı geçerdi eski örnekleri çoluk çocuk öğrensin diye yayınlıyoruz’’ diye belirtti. Sonrasında Gemiç’liler ve misafirler halat çekme çuval yarışı gibi bir çok oyunu beraber oynadılar. Akşam saatlerine kadar devam eden etkinliklere, Seyitgazi Kaymakamı Recep Ali Çolak, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Seyitgazi AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Türk, Muhtarlar, Gemiç Köyü Yörük Türkmen Kültürü ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Fadime Uzun, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Yörükler ve çok sayıda mahalleli katıldı.