SPOR - 04 Ağustos 2016 Perşembe 09:31

Vukoviç'e Brezilya usulü doğum günü

A
A
A
Vukoviç'e Brezilya usulü doğum günü

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un başarılı file bekçisi Andrija Vukoviç'e takım arkadaşları Brezilya usulü doğum günü kutlaması yaptı.

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un kalecisi Andrija Vukovic'e takım arkadaşları Brezilya usulü doğum günü kutlaması yaptı. 2. etap kamp çalışmalarını Kızılcahamam'da sürdüren Balıkesirspor'da 0-0 biten Elaziz Beldiyespor hazırlık maçı sonrası kaleci Andrija Vukovic'in doğum günü kutlandı ve pasta kesildi. Doğum günü pastası kesildikten sonra takım arkadaşları Andrija Vukovic'e yumurta ve un ile Brezilya usulü kutlama yaptılar. 

Hüseyin Tokmak
BALIKESİR

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Özhan Pulat: “Oyuncularımı ayağa kaldırmak için çabalayacağım” Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Süper Lig’de kalma umutlarını son haftaya bıraktıklarını söyleyerek, “Ben hayatım boyunca hiç kolay sahip olmadım. Felsefemde asla enseyi karartmak yok. Hiçbir endişem yok” dedi. Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, “Buraya 3 puan için geldik. Ön alanda rakibi boğan bir oyunla 3 puan bekleyebilir herkes ama biz buraya 6 eksikle geldik. Planımız ikinci bölgede doğru parselasyondu. Beşiktaş’ın stoper ile bek arasına atılan toplar ve duran toplarda zaafı vardı. O şekilde golü bolduk. Farklı bir hikaye yazabilirdik ama son dakika bu kadar basit penaltının verilmesi... Ben 20 yıldır antrenörlük yapıyorum, bu görevi tüm mücadelemle Hatayspor’u ligde bırakarak yapmaya çalışacağım. Dış faktörler ne olursa olsun biz Hatay şehrinin onurlu mücadelesini sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. “Felsefemde asla enseyi karartmak yok” Ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdıklarının hatırlatılması üzerine Pulat, “Ben hayatım boyunca hiç kolay sahip olmadım. Felsefemde asla enseyi karartmak yok. Hiçbir endişem yok. Maçı kazanmak, oyuncularımı ayağa kaldırmak için çabalayacağım” şeklinde konuştu.