POLİTİKA - 07 Ocak 2016 Perşembe 14:35

Yalçın Akdoğan dördüncü kez baba oldu

A
A
A
Yalçın Akdoğan dördüncü kez baba oldu

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, dördüncü kez baba oldu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çocuk sevincini sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamayla paylaşarak, "Allah’a hamdolsun, oğlumuz Ömer Yusuf dünyaya gelmiştir. Hayır duada bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ederim" dedi.

BİR AÇIKLAMA DA DEDEDEN

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yaşayan Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan, 5’inci torunu Ömer Yusuf’un doğumuna çok sevindiklerini belirterek, “Hamdolsun torunum Ömer Yusuf’un da annesinin de sağlıkları çok iyi. Yalçın’dan 4, ablasından 1 olmak üzere 5 torun sahili oldum. Rabbime şükür büyük bir sevinç yaşadık. Torunum Allah’ın izniyle kazasız belasız bir şekilde hayata gözlerini açtı. Biz de annesi ile birlikte Pazartesi günü Yalçın’ın yanına gideceğiz” dedi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Kar yağışını duyan soluğu burada aldı Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, Karabük’ün yüksek kesimlerine akın ederek ateş yakıp fotoğraf çektirirken karın keyfini doyasıya çıkardı. Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini sürdürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından özellikle yüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı, Safranbolu-Bartın kara yolunu beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri, daha önce yaptıkları hazırlıklar kapsamında bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, bin 30 rakımlı Ahmetusta Geçidi’ne akın etti. Bölgeye gelenler ateş yakarak ısınırken, bol bol fotoğraf çektirip karın keyfini çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de bölgede denetim yaptı. Ekipler, kış lastiği bulunmayan sürücüleri olası olumsuzluklara karşı uyararak, bölgeyi terk etmeleri gerektiğini bildirdi. Sürücülere kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyarılarda bulunuldu. Ahmetusta mevkiinde kar yağışının fazla olduğunu öğrendikten sonra eşi ve arkadaşları ile bölgeye geldiklerini ifade eden Selver Yıldırım, araçta kış lastiği bulunmasına rağmen gelmekte zorlandıklarını belirtti. Yıldırım, kar yağışı sonradan bölgedeki atmosferi güzel bulduğunu aktararak çok eğlendiklerini söyledi. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinden kar için Safranbolu’ya Doğan marka otomobille gelen Alperen Demirkul, "Çok mutluyuz. Aracımızla gelirken biraz zorlandık ama burası beklentimizi karşıladı. Bütün gençler burada. Ekipler de çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.