ASAYİŞ - 17 Aralık 2017 Pazar 22:49

Yaşlı adam evinde ölü bulundu...

A
A
A
Yaşlı adam evinde ölü bulundu...

Şanlıurfa'da yaşlı bir adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. 1 hafta sonra bulunan yaşlı adamın cesedinin fareler tarafından kemirildiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler Mahallesi’nde yaşandı. 65 yaşındaki Mustafa B., evde tek başına yaşayan babası Halil Bulak'ı (88) bir hafta boyunca göremeyince merak edip yaşadığı eve gitti. Kapıyı uzun süre çalan Mustafa B., herhangi bir cevap alamayınca komşuların da yardımıyla kilitli kapıyı zorlayarak açtıktan sonra içeri girdi. Babasını kanlar içerisinde görünce polise haber verdi. İçeri girdikten sonra odaları arayan Mustafa B., babasının kanlar içerisinde yerde yattığını görünce sağlık ekipleri ile polise haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yerdeki yaşlı adamı kontrol ettiklerinde uzun süre önce öldüğünü belirledi.

Polis ekipleri, kol, yüz ve boyun kısmından et parçaları koparılmış yaşlı adamın öldürülmüş olabileceği ihtimaline karşı çevrede incelemede bulundu. Yapılan ilk incelemelerde herhangi bir cinayet izine rastlanmazken yaşlı adamın yaklaşık bir hafta önce kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği, vücudunun ise fareler tarafından kemirildiği iddia edildi. Ceset, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yaşlı adamın yaklaşık 20 yıl önce eşini kaybettikten sonra tek başına yaşamaya başladığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Ahmet Kaya

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.