GÜNDEM - 04 Ocak 2014 Cumartesi 18:39

Yazar Suzan Mumcu, Piazza'da imza töreni düzenledi

A
A
A
Yazar Suzan Mumcu, Piazza'da imza töreni düzenledi

Samsunlu ünlü yazar Suzan Mumcu, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen imza töreniyle okurlarıyla buluştu.

Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezi Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Samsunlu ünlü Suzan Mumcu, 60 yaşından sonra sırasıyla yazmış olduğu Hayat Bu İşte, Kırk Yılın Penceresi, Elimi Bırakma Ne Olur ve Gizli Aşk Bu kitaplarının imza törenine katıldı. Samsun Piazza Sanat Galerisi’nde düzenlenen imza gününde, Suzan Mumcu, sevenlerine kitaplarını imzaladı.

İLK ÇIKARDIĞIM KİTABIM BENİ TEŞVİK ETTİ
Emekli öğretmen olduğunu ve 60 yaşından sonra yazmaya başladığını hatırlatan ünlü yazar Suzan Mumcu, “Gençken yazılar yazıyordum, ödüllerim vardı ama çocuklarım olunca bırakmıştım. Eşimi kaybedince bir boşlukta kaldım ve yazıya verdim kendimi. İlk kitabımı çıkardım, ikinci baskı yaptı ve çok beğenildi. Hemen ikinci kitabım geldi. Çok da ilgi görünce bende mutlu oldum devam edeceğim” dedi.
İmza törenine ayrıca Baro Başkanı Necdet Anıl, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Pediatrik Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Aydın katıldı.

60 YAŞINDA EŞİNİ KAYBEDİNCE YAZAR OLDU
Samsun'da 1941 yılında doğan ünlü yazar Suzan Mumcu, dergilerde yayınlanan yazılarıyla, çocukluk ve gençlik yıllarında ödüller aldı. Kendisi emekli öğretmen olan ve yazılarına devam ettiği sıralarda çocukları çok sevdiği için üç çocuk sahibi bir anne olan Suzan Mumcu, 60 yaşında eşini kaybedince tekrar yazmaya başladı. Eşini kaybettikten sonra bir boşluğa düşen ve kendini yazılara veren ünlü yazar, 'Hayat Bu İşte' adlı kitabını 2006 yılında yayınlandı. Daha sonra ilgiden memnun kalan Suzan Mumcu, yazdığı 3 farklı eser ile okuyucunun karşısına çıktı.

OSMAN YILMAZ

Bunlar Da İlginizi Çekebilir