ASAYİŞ - 26 Haziran 2022 Pazar 19:17

Yeni evli çift balayından memleketine tabutla döndü

A
A
A
Yeni evli çift balayından memleketine tabutla döndü

Balayı dönüşünde yaptıkları kazada hayatlarını kaybeden yeni evli çift, memleketleri Sinop’un Boyabat ilçesinde toprağa verildi.

Kaza, gece saatlerinde Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana geldi. 18 Haziran’da evlenen Hüseyin (35) ve Miray Sane Etçi (28) çifti, 06 DE 9797 plakalı otomobil ile balayı için gittikleri Muğla’dan memleketleri Sinop Boyabat’a dönerken direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti, karşıdan gelen yolcu otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu çift hayatını kaybederken, 1’i otobüs şoförü toplam 16 kişi ise yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırdı. Ölen çift ise memleketleri Boyabat’a tabut içinde döndü. İkindi namazını müteakip Boyabat Hacı Ergün Gürbüz Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası Boyabat Şehir Mezarlığı’nda yan yana defnedildi. Cenaze töreninde acılı ailelerin feryatları ise yürekleri dağladı.

Yeni evli çift balayından memleketine tabutla döndü

Berkan Şen

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de büfeye ateş açıldı: 1 ölü, 2 yaralı İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir büfeye otomobilden açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin 10 yaşında çocuk olduğu öğrenilirken, olayın şüphelilerini yakalama çalışmaları sürüyor. Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan bir büfede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakasız bir otomobil ile büfe önündekilere tabancayla ateş açılırken, vücuduna mermi isabet eden Hüseyin Akgün (28), H.A. (32) ve M.A.Ö. (10) yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Hastanede hayatını kaybetti Öte yandan, yaralılardan Hüseyin Akgün ve H.A., sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılırken, 10 yaşındaki M.A.Ö. yakınları tarafından Bayraklı Şehir Hastanesine götürüldü. Belinden kurşunun isabet ettiği öğrenilen ve durumu ağır olan yaralılardan Hüseyin Akgün, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Akgün’ün cansız bedeni yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Uyuşturucu iddiası Öte yandan, polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası, saldırının otomobilde bulunan E.K. (30) ve M.D. (27) tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Otomobildeki ikili ile olayda yaralanan H.A. arasında uyuşturucu ticaretinden kaynaklı husumet bulunduğu ve olayın bu yüzden gerçekleştiği ileri sürüldü. Şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.
Erzincan A Milli Kadın Futbol Takımı, Erzincanlıların desteğiyle Azerbaycan’ı yenmek istiyor 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta yer alan A Milli Kadın Futbol Takımı’nın teknik direktörü Necla Güngör Kıragası, 31 Mayıs Cuma günü Erzincan’da konuk edecekleri Azerbaycan’ı seyirci desteğiyle yenmek istediklerini belirtti. A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta 31 Mayıs Cuma günü Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda Azerbaycan’ı konuk edecek. Grupta 3 puanla ikinci sırada yer alan kadın milliler, seyirci desteğiyle müsabakadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Milli sporcularla kente gelen teknik direktör Necla Güngör Kıragası, müsabakanın oynanacağı stadı gezip incelemede bulundu. Necla Güngör Kıragası, İHA muhabirine, bir hedef doğrultusunda buluşmuş bir grup olduklarını söyledi. Hayallerinin ve hedeflerinin olduğunu aktaran Kıragası, "Erzincan’a iki tane çok önemli maç arifesinde hazırlık kampımızı da yapmaya geldik. Azerbaycan maçında alacağımız bir üç puan seyircimizin desteğiyle alacağımız bir üç puan ve akabinde Bakü’de oynayacağımız ikinci maçımızı da kazandığınız takdirde play off’a gitmeye hak kazanacağız ve garantileyeceğiz son iki maça bakmaksızın. O yüzden çok heyecanlıyız. Çalışmalarımıza dün itibariyle başladık, çok da sıcak karşılandık. Şimdi 10 gün boyunca burada kampımızı yapıp işte istediğimiz o üç puanı seyircimizin desteğiyle, Erzincan halkının desteğiyle alıp daha sonrasında da Bakü’ye gitmek gibi bir hedefimiz var. Genel anlamdaki hedefimize bakacak olursanız mikro hedeflerimizin arasında her maçımıza çıkıp kazanmak en büyük hedefimiz ama makro hedefimize baktığımız zaman erkek milli takımımızda olduğu gibi neden bir Avrupa Şampiyonası’nın kapısını çalmayalım? Neden Avrupa Şampiyonasına gitmeyelim diye bir hayalimiz var. Hayalimize adım adım çok emin adımlarla yaklaşmak istiyoruz.” dedi.
Kayseri 288 okulda yapılan yetenek taramasında 20 bin öğrenciye ulaşıldı 2023-2024 Yılı Türkiye Sportif Yetenek Taraması programında Kayseri’de 288 okulda yapılan Yetenek Taramasında 20 bin öğrenciye ulaşıldı. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Sportif Yetenek Taraması testlerini takip etti. İlkokul düzeyindeki taramaları izleyen İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Geleceğin sporcularını seçmek için bakanlığımız tarafından başlatılan Sportif Yetenek Taramalarının ülke sporuna katkısı çok büyük bizde bu taramaları çok dikkatli bir şekilde yapıyoruz ve takip ediyoruz. Aynı zamanda Yeteneğini Keşfet sloganıyla çıktığımız bu yolda çocuklarımızdan gençlerimizden bu denli karşılık görmek bizleri mutlu ediyor. Spor Bakanlığımızın en büyük projelerinden biri. Her zaman karşılığını buluyor. Yetenekli çocuklarımız, öğretmenlerimizin eşliğinde salonlarımızda cıvıl cıvıl bir şekilde yeteneklerini ortaya koyuyorlar. Biz özellikle geleceğin sporcuları seçmek, milli takım sporcularımızı belirlemek adına en önemli çalışmalarımızdan biri olan bu çalışmayı heyecanla tüm çalışma arkadaşlarımızla sürdürüyoruz.Ben buradan şunu ifade etmek istiyorum. Yetenek taraması bizim en önemli çalışmalarımızdan biri. Çünkü geleceğin şampiyonları buradan çıkacak. Spor her yerde diyoruz.Sporu çocuklarımıza aileleri ile birlikte her yerde yaptırabilmek için mücadele ediyoruz’’ diye konuştu.