ASAYİŞ - 08 Ocak 2020 Çarşamba 16:27

Zincirlikuyu'da bir kafenin çatısı çöktü: Yaralılar var

A
A
A
Zincirlikuyu'da bir kafenin çatısı çöktü: Yaralılar var

Zincirlikuyu’da bir AVM’deki kafeteryanın asma tavanı müşterilerin üzerine çöktü. Olayda 6 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Beşiktaş Zincirlikuyu’da bulunan bir AVM’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşamüstü bir AVM içerisindeki kafeteryada müşteriler oturduğu esnada henüz bilinmeyen bir nedenle asma tavan çöktü. Tavanın o esnada kafeteryada oturan müşterilerin üstüne çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, hafif yaralı 6 kişiyi tedavi edilmeleri için hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından AVM’nin güvenlik görevlileri çökmenin yaşandığı bölümü güvenlik şeridi çekerek kapattı. Polis ekipleri ise çevrede inceleme yaptı.

Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürürken, enkaz altında yaralıların arandığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, vatandaşların ve güvenlik görevlilerinin enkaz altında arama yaptığı görülüyor.Zincirlikuyu'da bir kafenin çatısı çöktü: Yaralılar var

Beşiktaş Kaymakamlığı: “Çatı çökmesinde 6 vatandaş yaralanarak hastanelere kaldırıldı”

 Beşiktaş Kaymakamlığı, Zincirlikuyu’da bir AVM’nin içerisinde yer alan kafeteryanın çatısının çökmesi sonucunda 6 kişinin yaralandığını açıkladı.

Beşiktaş Zincirlikuyu’da bir AVM’nin içerisinde yer alan bir kafetaryanın çatısı bugün saat 16.03’te çöktü. Konu ile ilgili Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, olayda yaralanan 6 vatandaşın çeşitli hastanele kaldırıldığı ve yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Öte yandan, konu ile ilgili AVM yönetimi de bir açıklama yaptı. Açıklamada, olayın meydan katı olarak ortak kullanılan alanın bir bölümünde bulunan asma tavanın düşmesi sonucu meydana geldiği kaydedildi.

Doğancan Cesur
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Boluspor’da hedef yarı final Trendyol 1. Lig’in son haftasında play-off potasına girmeyi başaran Bolupsor, play-off çeyrek finalinde Bodrum FK ile karşılaşacak. Zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Bolu’nun 32 yıllık özlemi var ve biz de onu başarmak için uğraşacağız” dedi. Trendyol 1.Lig’in 34. haftasında Çorum FK’yı sahasında 2-1 yenerek, ligi 7. sırada tamamlayan Boluspor, son haftada play-off potasına girmeyi başardı. Kırmızı-beyazlı takım, play-off çeyrek finalinde 16 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’da deplasmanda Bodrum FK ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Bolu ekibi, tesislerinde Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde günün ilk çalışmasını yaptı. Yalçın Koşukavak, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. “Bolu’nun 32 yıllık özlemi var ve biz de onu başarmak için uğraşacağız” Hazırlanma süresinin kısa olduğunu ancak özveriyle çalıştıklarını ifade eden Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, “Tabii hazırlanması kısa bir sürede olan bir maç oynayacağız ve kadro derinliğimiz çok fazla değil. Oyuncuları aşırı yormadan üç gün içinde hazırlanmaya çalışıyoruz. Bu süreçte önemli bir noktadayız ve sürekli olarak bu önemi vurguluyorum, ancak bazen insanlar bunu anlamakta zorlanıyor gibi görünüyorlar. Bolu’nun 32 yıllık özlemi var ve biz de onu başarmak için uğraşacağız. Topyekun bir mücadele vermemiz gerekiyor, ancak maalesef bu tam olarak gerçekleşmiyor ve bu konuda bir sorun olduğunu hissediyorum. Bir şansımız var. Kulübün ve kendimizin bulunduğu şartlara göre elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız, bugüne kadar olduğu gibi” diye konuştu. “Topyekun kalkınmaya ihtiyacımız var” Takımla şehrin bütünleşemediğini dile getiren Koşukavak, “Oyuncuların kariyeri açısından da oldukça çok önemli ve kıymetli. Burada tek yönlü gidiyor motivasyon. Yönetim kurulu, başkan ve biz sürekli diri tutmaya çalışıyoruz. Biraz daha topyekun kalkınmaya ihtiyacımız var. Bugün bizimle play-off’u oynayacak takımlara baktığınız zaman, şehir bütünleşmesi, basın, bütün paydaşlar.. Şehrin, bir tane takımı var ve bu Boluspor. Şehrin bütün paydaşlarının burada olmasını düşünmek çok akla abes bir şey olmasa gerek diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. “7. olan takım çok dezavantajlı başlıyor” Tecrübeli teknik adam, oyuncuların kariyeri açısından kritik bir müsabaka oynayacaklarını belirterek, “Oyuncuların kariyeri açısından ve bizim açımızdan önemli. Tabi 7. olan takım çok dezavantajlı başlıyor, kural gereği. Tek maç deplasmana gidiyorsunuz. Turu geçerseniz, bir daha sizi içeride oynatıyorlar. Son deplasmanda, ikinci ayağı deplasmanda oynatıyorlar. Orayı da geçmeniz gerekiyor. Oradan sonra bir ikinci tur oynuyorsunuz, orada da dezavantajlısınız. Finale kadar 7. takımın kağıt üzerinde dezavantajları var. Bunların üstesinden gelmeye çalışacağız. Gücümüz neyse, samimiyetimiz, iyi niyetimiz neyse her şeye rağmen elimizden ne geliyorsa yapacağız. Takdir Allah’tan” cümlelerine yer verdi.
Samsun Başkan Kul: “Çocuklarımıza daha mutlu yarınlar hazırlayacağız" Samsun’un Terme İlçe Belediye Başkanı Şenol Kul, kendisini çat kapı ziyarete gelen çocukları makamında ağırlayarak, "Kadim bir geleneğimiz olan istişare kültürü ve iş birliğiyle çocuklarımıza daha mutlu yarınlar hazırlayacağız" dedi. Makam kapısını günün her saati hemşerilerine sonuna kadar açan Başkan Şenol Kul’a, Terme Atatürk İlkokulu’nda eğitim gören oğlu Şenol Fırat, sınıf öğretmeni Cihan Kaya ve sınıf arkadaşlarından sürpriz bir ziyaret geldi. Geleceğin Türkiye’sine büyük katkılar sunacak olan çocuklarla keyifli dolu dakikalar geçiren Başkan Kul, onlarla yakından ilgilendi. Ziyarette Başkan Kul, belediye çalışmaları ve eğitim adına yapılan proje ve hizmetler hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Öğrenciler tarafından merak edilen soruları içtenlikle yanıtlayan Kul, öğrencilere de gelecekleriyle ilgili sorular sordu. Çocukların gözlerindeki enerjinin çalışma azimlerini artırdığını söyleyen Kul, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, ülkemizin geleceğidir. Onlar için yaptığımız her türlü çalışmayı keyifle yapıyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onlar için ne yapsak azdır. Bugüne kadar eğitim anlamında ilçemize çok güzel hizmetler kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Terme’yi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Kadim bir geleneğimiz olan istişare kültürü ve iş birliğiyle çocuklarımıza daha mutlu yarınlar hazırlayacağız. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Muğla İsmet Taşdemir: "Turu geçmeye çalışacağız" Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur maçında sahasında Boluspor’u ağırlayacak Bodrum FK’da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Turu geçmeye çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza oyuncularım adına söz verebilirim" dedi. Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 57 puanla 4. sırada tamamlayan Bodrum FK, play-off ilk tur maçında 16 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’de Boluspor’u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, mutlak galibiyet ile seyircisi önünde tur atlayan taraf olmak istiyor. Play-off ilk maçında turu geçen taraf olmak istediklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Play-off’a kaldığımız için sevinçliyim ama lig çok enterasan oldu. Özellikle ara ara düştüğümüz dönemler oldu. Son dakikada verdiğimiz maçlar ve kaçan galibiyetler belki de lider çıkmamızı, ya da 3. olmamızı engelledi. Geçen seneden beri bir yolumuz var. İzleyenlere keyif veren, mücadele eden bir takım görüntümüz var. 2 sezonda play-off potasının dışına çıkmayan bir takım var. 2 senedir mücadele ettiğimiz ligi bu sene 4. tamamladık. Gururluyuz, mutluyuz. Mütevazi oyuncu kadromuzla 2 senede bunları yaşadık. Geçen sene finale kadar her şey çok güzeldi. Finalde canımız yandı, orada üzüldük. Önümüzde 4 maçlık bir seri var. İlk maç ve rakip önemli. Ligin ikinci yarısında iyi işler yapan Boluspor’a karşı oynayacağız. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Biz de evimizde, seyircimizin önünde kendimizi ve seyircimizi mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu maçların kesin bir favorisi olduğunu düşünmüyorum. Kazanmak istediğimiz zaman kendimizi favori olarak görebiliriz ama bu maçların favorisi yok. Turu geçmeye çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza oyuncularımın adına söz verebilirim ama sonuç ne olur bilemem" dedi. Bodrum FK’nın başarılı file bekçisi Diogo Sousa ise, "Geçen seneden çok tecrübeliyiz, play-off oynamaya alıştık. Maç maç bakacağız. İlk maç Boluspor ile olacak ve en iyi şekilde bu maça hazırlanacağız. Ondan sonra bu güzel kulüp için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarımız en büyük destekçimiz. Onlarla beraber bu başarı geliyor" diye konuştu. Öte yandan yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Erkan, Gökdeniz ve Süleyman’ın durumunun maç günü netlik kazanacağı belirtildi.