ASAYİŞ - 08 Nisan 2010 Perşembe 21:36

Ziya Şark'ın sahibi işadamı intihar etti

A
A
A
Ziya Şark'ın sahibi işadamı intihar etti

Ziya Şark Sofrası'nın sahibi işadamı Ziya Bingöl, işyerinde tabancayla kendisini başından vurarak intihar etti.

 

 

Bakırköy'de kendisine ait işyerinde tabancayla intihar girişiminde bulunan işadamı Ziya Bingöl, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Edinilen bilgilere göre olay, Bakırköy'deki Ziya Şark Sofrası Restaurant'ın Florya şubesinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İşadamı Ziya Bingöl, sahibi olduğu Ziya Şark Sofrası Florya Şubesi'nde intihar etmek istedi. Olay yerine gelen polislerin ve çalışanlarının tüm ısrarlarına olumsuz yanıt veren Bingöl, başına dayadığı silahı ateşledi. Olayın ardından ağır yaralanan Bingöl, Yeşilköy İnternational Hospital'e kaldırıldı. Bingöl'ün, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı
bildirildi. Bingöl'ün ölümü başta ailesi olmak üzere yakınlarını ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.


YÜKSEL ŞİMŞEK - ADNAN SULAR - İSTANBUL

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Osmangazi Belediyesi’nden kadın sağlığına farkındalık paneli Gerçekleştirdiği etkinliklerle toplum bilincini artırmayı amaçlayan Osmangazi Belediyesi, farkındalık paneliyle kadın sağlığının önemine bir kez daha vurgu yaptı. Alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen panelde, kadın sağlığına ilişkin pek çok başlık ele alınarak katılımcılara kapsamlı bilgiler aktarıldı. Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile birlikte Şadırvanlı Han’da kadın sağlığına yönelik anlamlı bir panele ev sahipliği yaptı. Psikolojik Danışman Berrak Damla Karaca, Uzman Diyetisyen ve Uzman Fizyoterapist Sümeyye Şükran Özkeleş ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Fatma Serra Sezer’in konuşmacı olarak yer aldığı panele, Osmangazi Belediyesi Başkan Vekili Hamiyet Baysal Arıkarslan, Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kadın Meclisi olarak her ay gerçekleştirdikleri genişletilmiş toplantılarda farklı bir konuyu ele aldıklarına işaret eden Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Ayşe Simge Demir Okuroğulları, düzenlenen panelde farklı dallarda uzman görüşleriyle, farklı bakış açılarıyla kadın sağlığı üzerine konuştuklarını paylaştı. Kadınların bedenleriyle ilgili yaşadıkları doğal sürecin yıllar boyunca yanlış algılar ve tabularla gölgelendiğine dikkat çeken Psikolojik Danışman Berrak Damla Karaca, "Kadın bedeninde düzenli olarak yaşanan bu sürecin sadece bir rahatsızlık ya da olumsuz bir durum gibi görülmesinin ne kadar yanlış olduğunu burada anlatıyoruz. Bunun bir döngü olduğu, vücudun okuryazarlığının öğrenildiğinde ne kadar rahat geçilebileceği, sakin olunması gerektiğine dayalı bilgilendirme yapmak istiyoruz. Kadın bedeni sistematik bir şeydir. O sistemi okursanız, ne istediğini, neye ihtiyacı olduğunu algılarsanız her şey çok daha rahat olabiliyor" diye konuştu. Uzman Diyetisyen ve Uzman Fizyoterapist Sümeyye Şükran Özkeleş de, özellikle adet düzensizlikleri gibi konularla çok sık karşılaştıklarını dile getirerek, beslenme ve fizyoterapi ile bu durumun kontrol altına alınabileceğine işaret etti. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Fatma Serra Sezer ise gerçekleştirdiği sunumda kadın sağlığının anatomik yapısıyla birlikte vücut sağlığı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Panelin ardından Osmangazi Belediyesi Başkan Vekili Hamiyet Baysal Arıkarslan, katılımcılara çiçek takdiminde bulunulurken, konuşmacılar etkinliği gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.