YEREL HABERLER - 14 Nisan 2014 Pazartesi 13:31

Muhtardan Mahalle Sakinlerine Teşekkür

A
A
A
Muhtardan Mahalle Sakinlerine Teşekkür

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Yeni Mahalle’de ikinci kez muhtar seçilen Kerem Demir, mahalle sakinlerine teşekkür etti.
İlçenin 8 bin 600 seçmene sahip olan mahallesi Yeni Mahalle’de ikinci kez muhtar seçilen Kerem Demir, kendisini ikinci kez destekleyerek bu göreve layık gören mahalle sakinlerine teşekkür etti.
Demir, ilk dönem birinci aza olarak seçildiğini ve geçen dönemde de muhtar olarak görev yaptığını belirterek, görevi süresince mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dile getirmek ve çözüm bulmak için çaba sarf ettiğini söyledi. İkinci muhtarlık döneminde de mahalle sakinlerin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için elinden geleni yapacağını belirten Demir, “Mahallemizde ilçedeki diğer mahallelerde olduğu gibi yol, su, elektrik gibi sorunlar yaşanmaktadır. Mahallemizden geçen Dağlıca yolu üzerinde birçok okul bulunuyor. Bu okulda okuyan öğrenciler için üst geçit taleplerimiz olmuştu. Birçok kez basınla da paylaştık. Şuanda girişimlerimiz sonucu bu yol yapılıyor. Yol genişletilecek ve her iki tarafta kaldırımlar yapılacak. Biz özellikle yetkililerden mahallede bulunan okulların önünde üst veya alt geçitlerin yapılmasını istiyoruz. Mahallemizin nüfusu gün geçtikçe artıyor. Alt yapı eksikliği en büyük sorun. Söz konusu sorunların çözümü için yetkili tüm mercilerden destek bekliyoruz” dedi.
Mahalle sakinlerine teşekkür eden Demir, “Beni bu göreve üçüncü kez layık gören tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Büyük bir farkla seçildim. Bu da mahallenin sorunları için önceki dönemlerde verdiğim emeklerin boşa gitmediğini gösteriyor. Bundan sonra da mahalle sakinlerine layık olabilmek için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir