YEREL HABERLER - 07 Ocak 2014 Salı 10:18

Doğaka’dan İmalat Sanayi Ve Turizm Sektörüne Mali Destek

A
A
A
Doğaka’dan İmalat Sanayi Ve Turizm Sektörüne Mali Destek

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) imalat, sanayi ve turizm sektöründe yatırım yapmak isteyen iş yeri sahiplerine yapacağı yatırımın yüzde 50’sini karşılamak amacıyla Hatay’ın Erzin ilçesinde uzmanlarca bilgilendirmelerde bulundular.
DOĞAKA Program Yönetim Uzmanı Tuğçe Altun tarafından Erzin kaymakamlığı brifing salonunda gerçekleşen toplantıya Proje ortağı Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu, S.S. Erzin Sulama Kooperatifi başkanı Celal Ertaç, S.S. Yeşilkent Sulama Kooperatifi Başkanı Mustafa Vural, Erzin Esnaf Odası başkanı Servet Canatar, ERNAR Paketleme adına başkan M. Nuri Ulu ve yönetim kurulu üyeleri, Ertaç İnşaat adına Kazım Ertaç-Mehmet Ertaç, Göktekin İnşaat adına Mustafa Göktekin, Meriç İnşaat adına Meriç Karakurumer ve projeden faydalanmak isteyen iş yeri sahipleri katıldı.
Program Yönetim Uzmanı Altun, “Erzin Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığınca ortaklaşa yürüttüğümüz bu projede amacımız TR63 Bölgesinin görece az gelişmiş ilçelerinde, işletmelerin imalat sanayine ve turizm sektörüne yönelik yapacakları yatırımların desteklenmesi yoluyla bölge içi gelişmişlik farklarının azaltılmasıdır. Ticari esaslara göre faaliyet gösteren mikro, küçük ve orta ölçekli işletmeler, kooperatifler ve birlikler bu projeden faydalanabilirler. Projeden faydalanmak isteyen işletmeler en geç 7 Mart 2014 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir