YEREL HABERLER - 19 Ocak 2015 Pazartesi 12:05

Türkiye İş Dünyasının Genel Başkanı Medeniyetler Şehri Hatay'da

A
A
A
Türkiye İş Dünyasının Genel Başkanı Medeniyetler Şehri Hatay'da

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hatay’a geldi. Nezaket Emine Atasoy ilk olarak Hatay Valisi Ercan Topaca’yı ziyaret etti.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Hatay Valisi Ercan Topaca’yı ziyaretinde öncelikle Hatay ilinde bulunmaktan duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi:
"Hatay şehri hoşgörülü insanıyla Türkiye ekonomisine katkısıyla, sanayisiyle ve geniş ticari hacmi ile ve sınır şehrimiz olması münasebetiyle Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisidir. Hatay aynı zamanda bünyesinde farklı milletler ve farklı mezhepler, farklı kültürleri bünyesinde barındıran medeniyetler şehridir. Hatay Türkiye’nin en köklü ve tarihi bir kent olma özelliğine de sahiptir. Hatay Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu için de çok önemli bir şehirdir."
Hatay Valisi Ercan Topaca Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un Hatay’a yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. Topaca, "Hatay ve Hatay insanımız için söylemiş olduğunuz güzel sözler için teşekkür ederim. Şehrimize ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Sivil toplum kuruluşlarımız devletimizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda hareket eden bu doğrultuda çalışmalar, faaliyetler ve organizasyonlar yapan güzide kurumlarımızdır" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir