ASAYİŞ - 04 Şubat 2026 Çarşamba 22:10

İskenderun’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

A
A
A
İskenderun’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Hatay’da polis ekipleri tarafından ikamete yapılan operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 kişi mahkemece tutuklandı.


Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İskenderun ilçesinde bir ikamete operasyon düzenlendi. İkamette yapılan aramada; 34 gram sentetik kannabinoid, 18 adet Captagon hap, 7,45 gram sentetik kannabinoid ham maddesi, aseton maddesi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 750 TL nakit para ele geçirildi.


Operasyon kapsamında 4 kişi hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak, 2 kişi hakkında ise uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçlarından işlem yapıldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.



İskenderun’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara MHP’li Mevlüt Karakaya: "Türkiye, geleceğe yönelik çalışmalarını yapan bir ülkedir" Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Türkiye, askeri, diplomasi ve teknoloji olarak geleceğe yönelik çalışmalarını yapan bir ülkedir" dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından, Ankara’da yemekli program düzenlendi. Programa; MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ve MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar ile birlikte partililer ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Programda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, terörsüz Türkiye sürecinden bahsederek şunları kaydetti: "Önümüzdeki yıllarda ve aylarda bunun çok daha faydalarını göreceğiz ama bizim için en önemlisi de ülkede kardeşlik bağlarının daha da güçlenerek geleceğe ve kalkınmaya yönelik vereceği katkıdır. Dolayısıyla bu anlamda Allah hem Sayın Cumhurbaşkanımızdan hem de Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’den razı olsun, Allah kendilerine sağlık ve uzun ömür versin. Dolayısıyla Türkiye önemli bir beladan kurtuluyor, buradaki mesele sadece iç güvenlik meselesi değil, bulunduğumuz coğrafya ve çevremizdeki bölgesel sorunlardır. Bundan sonra Türkiye, bölgesinde olacak bir ülkedir, bunun hazırlıklarını yapmıştır. Türkiye, askeri, diplomasi ve teknoloji olarak geleceğe yönelik çalışmalarını yapan bir ülkedir" ifadelerini kullandı.