ASAYİŞ - 23 Şubat 2024 Cuma 08:36

Köpek saldırısına uğrayan kadının bacağında yarık oluştu

A
A
A
Köpek saldırısına uğrayan kadının bacağında yarık oluştu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan kadın, bacağından yaralandı.


Olay, yaklaşık 10 gün önce Samandağ ilçesi Deniz Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede yaşayan Bedia Sural, işinden çıktıktan sonra evine giderken köpeklerin saldırısına uğradı. Saldırı sonrasında bacağında yarık oluşan kadın, hastanede tedavi edildi ve ayağına dikiş atıldı. Ayağından yaralanan kadın, bölgede oluşan iltihaplanma sonrası ayağa kalkamaz oldu. Mağdur kadının tek isteğiyse sokak köpeklerine bir çözüm bulunması.


Ayağında oluşan iltihaplanma nedeniyle işine gidemediğini ifade eden Bedia Sural, “Ben işe giderken köpek saldırısına uğradım, 10 gün önce. Şu anda ayağım iltihaplandı. Şu an işime gidemiyorum, çok mağdur duruma düştüm. Lütfen köpeklere bir çare bulunsun ve toplansın” dedi.




Köpek saldırısına uğrayan kadının bacağında yarık oluştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Denizli’de 1 Mayıs’ta binlerce kişi meydanlardan yürüdü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Denizli’de yoğun katılım ve renkli görüntüler eşliğinde kutlandı. Çınar Meydanı’nda toplanan sendikalar, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlar, sloganlar ve marşlarla yürüyüş gerçekleştirdi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Denizli’de büyük bir coşku ve geniş katılımla kutlandı. Sabah saatlerinden itibaren 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir araya gelen sendikalar, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlar, kutlamaların yapılacağı alana yürümek üzere toplandı. Çınar Meydanı’nı dolduran kalabalık, sloganlar ve marşlar eşliğinde İstiklal Caddesi üzerinden yürüyüşe geçti. Renkli görüntülerin oluştuğu kortejde, emekçilerin hak talepleri, birlik ve dayanışma mesajları ön plana çıktı. Bu yılki kutlamalara Denizli protokolü de yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüşün en ön sıralarında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçe belediye başkanları ile siyasi partilerin il ve ilçe başkanları yer aldı. Belediye başkanları, yürüyüş boyunca vatandaşları selamlayarak 1 Mayıs’ın barış, kardeşlik ve dayanışma içerisinde kutlanması gerektiği mesajını verdi. Öte yandan yürüyüş güzergâhı olan İstiklal Caddesi araç trafiğine kapatılırken, emniyet güçleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Geniş katılımlı kortej, kutlama alanına ulaşmasının ardından basın açıklamaları ve çeşitli etkinliklerle program devam etti.
Kırşehir Bayramda görevlerini bırakmadılar: Temizlik işçilerinden takdirlik hareket KIRŞEHİR (İHA) – 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı; Kırşehir’de düzenlenen etkinliklerle kutlanırken, görevlerini sürdüren belediye işçileri örnek davranışlarıyla dikkat çekti. Kırşehir’de 1 Mayıs kapsamında Masal Parkı’nda sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Davul zurna eşliğinde yapılan yürüyüşte işçiler bayram coşkusunu yaşarken, bazı işçiler ise görevlerinin başında kalmayı tercih etti. Daha önce yolda buldukları yaklaşık 150 bin TL değerindeki altını sahiplerine teslim ederek takdir toplayan Yaşar Akdoğan ve Şaban Kaynak, 1 Mayıs kortejine katılmayarak temizlik çalışmalarını sürdürdü. İşçiler, bayram günü görevlerini yerine getirmenin kendileri için önemli olduğunu belirtti. Örnek davranışlarıyla objektiflere yansıyan işçiler, 1 Mayıs dolayısıyla aldıkları ikramiyenin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Yaşar Akdoğan adlı temizlik işçisi; "İşçiyiz, çalışıyoruz, yolda bulduklarımızı sahiplerine teslim ediyoruz mutluyuz" dedi. Şaban Kaynak adlı işçi ise; "İşçi için en büyük ödülü aldık. Maaşla ödüllendirildik" diye konuştu. Etkinlik alanında güvenlik kontrollerini takip eden İl Emniyet Müdürü Mesut Görücü de belediye işçilerinin duyarlı davranışlarının kendilerini memnun ettiğini belirterek işçilerle bir süre sohbet etti. Kutlamalar kapsamında yürüyüşe katılan işçiler, Cacabey Meydanı’nda bir araya gelerek yöresel oyunlar oynayıp bayramı coşkuyla kutladı. İşçilerin sloganlarından çok davul zurna gösterisi vatandaşlar tarafından takip edildi.
Ankara Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: "(Küresel Sumud Filosu) Vatandaşlarımızın özel bir uçak seferiyle bugün Türkiye’ye getirilmeleri öngörülmektedir" Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail askerlerinin müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu’ndaki Türk vatandaşlarının ülkeye getirilme sürecine ilişkin, "Vatandaşlarımızın ve üçüncü ülke uyruklu bazı katılımcıların özel bir uçak seferiyle bugün içerisinde Türkiye’ye getirilmeleri öngörülmektedir" dedi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Küresel Sumud Filosu’na İsrail güçlerince uluslararası sularda yapılan müdahalenin ardından alıkonulan Türk vatandaşlarının Girit’te karaya çıktığını bildirdi. Keçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Küresel Sumud Filosu’na İsrail güçleri tarafından uluslararası sularda gerçekleştirilen hukuka aykırı müdahale sonucu alıkonulan vatandaşlarımız ve diğer katılımcılar Girit’te karaya çıkmıştır" ifadelerini kullandı. Vatandaşların durumunun yakından takip edildiğini belirten Keçeli, "Atina Büyükelçimiz ve konsolosluk çalışanlarımız Girit’te bulunmaktadır" dedi. Keçeli, açıklamasında vatandaşların Türkiye’ye getirilmesine ilişkin sürece de değinerek, "Vatandaşlarımızın ve üçüncü ülke uyruklu bazı katılımcıların özel bir uçak seferiyle bugün içerisinde Türkiye’ye getirilmeleri öngörülmektedir" dedi.