GÜNDEM - 07 Mayıs 2024 Salı 08:51

Kuaförün yaptığıyla müşterilerini gülme krizine soktuğu anlar sosyal medyada ilgi odağı oldu

A
A
A
Kuaförün yaptığıyla müşterilerini gülme krizine soktuğu anlar sosyal medyada ilgi odağı oldu

HATAY (İHA) – Hatay’da kuaför Emrecan Çelebi, tıraş ettiği yetişkin müşterilerine çizgi film karakterli çocuk önlüğü takarak tepkileri ölçtü. Çelebi’nin kayıt altına aldığı bu anlar sosyal medyada ilgi odağı oldu.


Dörtyol ilçesi Sanayi Mahallesi Özel Caddesi’nde iş yeri bulunan kuaför Emrecan Çelebi, çektiği videolar ile tanınıyor. Kuaför Çelebi, 2020 yılından itibaren model amaçlı tıraş ettiği müşterilerinin görüntülerini çekmeye başladı. Asrın felaketi sonrası insanlardaki moral düşüklüğünü fark eden Çelebi, yüzleri güldüren görüntüler oluşturmaya çalıştı. Çelebi, son olarak tıraş ettiği yetişkin müşterilerine çizgi film karakterli çocuk önlüğü takarak tepkileri ölçtüğü anları kayıt altına aldı. Müşterilerinin ve kendisinin yüzünü güldüren anlar sosyal medyada ilgi odağı oldu.



“İnsanların içini ısıtan bir video çıktı ortaya”


Yaptığı davranışla deprem bölgesinde hayatın normale döndüğünü gösterdiğini dile getiren 29 yaşındaki Emrecan Çelebi, “2010 yılından beri bu işi yapıyorum, depremden önceki süreçten itibaren video çekmeye başlamıştım. 2020 yılından itibaren yaptığım işin videolarını çekiyordum, yalnız depremden sonra video konsepti biraz daha değişti. Biraz daha insanları güldürebilecek, biraz daha meslekten ziyade başka insanların da ilgisini çekecek videolar oluşturmaya çalıştık. Genelde müşterilerimi çocuk önlüğüyle tıraş etmek istediğimde nasıl bir tepkiyle karşılaşacağımı hiç bilmiyordum. Sadece samimiyetimize güveniyordum. Hepsi 4 yıllık, 5 yıllık ve 6 yıllık müşterilerim. Örtüyü ilk taktığım zaman herkeste istisnasız bir gülümseme oluştu. Yani biz de o gülümsemeyi beklemiyorduk, yani acaba nasıl bir tepki verirler diye biz de çok merak ediyorduk ama sonuç çok güzel oldu. İnsanların içini ısıtan bir video çıktı ortaya. Ben bile videoyu hazırladığımda defalarca izledim ve öyle paylaştım. Yani bizim için çok güzel bir anıydı, müşterilerimiz için de çok güzel bir anıydı. Sadece tıraş etmekten ziyade onları burada motive edip, Hatay’daki insanların da yüzünün güldüğünü göstermek istedim. Bu görüntüler, bizim artık normalleştiğimizin bir kanıtı aslında” şeklinde konuştu.


Çocuk tıraş önlüğü sürpriziyle karşılaşan 25 yaşındaki Ömer Taş ise, “Çok güzel bir şey. Şöyle söyleyeyim; zaten yaklaşık 5 - 6 yıldan beri geliyoruz yani buraya geldiğimize de çıktığımızda da gerçekten dört dörtlük karşılanıyoruz. Kendisi olsun elemanlar olsun hepsi gerçekten dört dörtlük insanlar. Tıraşları güzel bu da çok farklı ve güzel oldu. Biraz komik ama canı sağ olsun diyelim” ifadelerini kullandı.



Kuaförün yaptığıyla müşterilerini gülme krizine soktuğu anlar sosyal medyada ilgi odağı oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Malatya’da 19 Mayıs coşkusu Deprem bölgesi Malatya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yılı coşkuyla kutlandı. Malatya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yılı kutlamaları İnönü Caddesi Malatya Park AVM önünde gerçekleştirildi. Malatyalıların yoğun katılım sağladığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda bir konuşma yapan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, “19 Mayıs Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’da topyekun bir milli mücadele ruhunu ve iradesini harekete geçirmek için İstanbul’dan Bandırma gemisi ile Samsun’a ayak bastığı tarihin adıdır. 19 Mayıs Milli Egemenlik ve Milli İradenin hakimiyet günüdür. 19 Mayıs geleceğimizin teminatı gençliğimize güvenin sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 19 Mayıs 1919‘da Samsun’da tarihe altın harflerle yazılan kurtuluş mücadelemizin başlangıcının 105’inci yıldönümünde, o günkü heyecanı, bugünde aynı şekilde yaşıyoruz. Unutulmamalıdır ki 19 Mayıs sadece bir tarih değil bir milletin dirilişinin ve bir ulusun umutlarının simgesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği ve Cumhurbaşkanımızın da Recep Tayip Erdoğan’ında sürekli gençlerimize hatırlattığı muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedeflerimiz için durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmalıyız. 105 yıl önce bu güzel vatanımız için mücadele ederek şehit ve gazi olan ecdadımıza layık olmalıyız. Ecdadımızın mücadelesinden aldığımız bu ilhamı, geleceğimizi inşa etmede rehber edinmeli ve Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmalıyız. Her alanda yerli ve milli atılımlarla ülkemizi layık olduğu seviyelere çıkaracak motivasyonun kaynağı, milli mücadele ruhumuzdur“ dedi. “Her şeyi gençliğe bırakacağız” Hedeflenenin bilimde, sanatta, sporda ve hayatın her alanında daha güçlü ve daha mutlu bir Türkiye olduğunu kaydeden Kayhan, ”Bu hedefe yürürken en büyük gücümüz ve güvencemiz siz değerli gençlerimizdir. Bu tarihi gün, aynı zamanda, geleceğimizin güvencesi olan sizlerin akıl, duygu, sağduyu ve fedakârlıkla istikbalimize sahip çıkma sorumluluğunu aldığınız gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi biz, her şeyi gençliğe bırakacağız. O gençlik ki hiçbir şeyi unutmayacaktır, geleceğin ümidi, ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir. Evet, bütün ümidimiz siz kıymetli gençlerimizdedir” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından geçilen kutlama programında öğrenciler ve sporcular tarafından gerçekleştirilen gösteriler büyük beğeni topladı. Kutlama programı mini konser ile son buldu. Törene Vali Ersin Yazıcı, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel , Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, kurum müdürleri ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.