GÜNDEM - 19 Eylül 2025 Cuma 11:47

Iğdır Valisi Ercan Turan’a hakaret

A
A
A
Iğdır Valisi Ercan Turan’a hakaret

Iğdır Valiliği resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan bir fotoğrafa, Vali Ercan Turan’a hakaret içerikli yorum yapılması basın birimi tarafından saatler sonra fark edildi.


Iğdır Valiliği tarafından kentte düzenlenen programa dair fotoğraflar valilik sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Paylaşım yapıldıktan sonra bir şahıs, Vali Ercan Turan’ı kastederek hakaret içerikli sözler sarf etti. Yapılan yorum saatler sonra kaldırılsa da, bu durumun uzun süre fark edilmemesi basın biriminde "İhmal mi var" sorusunu akıllara getirdi.


Yaşanan olayın ardından gözler, Iğdır Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili İlteriş Kağan Taşkınsu’ya çevrilirken, konu ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı.



Iğdır Valisi Ercan Turan’a hakaret

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Arazi anlaşmazlığı cinayetine 3 tutuklama Adana’nın Kozan ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Edinilen bilgilere göre olay, 26 Mayıs’ta Kurban Bayramı arifesinde ilçedeki kurban pazarında meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 4 yıl önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı. Pompalı tüfek ve silahların kullanıldığı kavgada başından vurulan Sinan Köten ağır yaralanırken M.K. ve K.K. ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Sinan Köten kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda olay yerinde 6 şüpheli gözaltına alındı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen silahlar da ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.T., M.T. ve E.T. tutuklandı. Şüpheli E.G. adli kontrol şartıyla, F.T. ile Y.T. ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Yaralanan M.K. ile K.K.’nin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.