GENEL - 20 Mayıs 2019 Pazartesi 15:27

Isparta’da vatandaşa 1.5 ton gül suyu sıkılarak, 1 ton gül serpildi

A
A
A
Isparta’da vatandaşa 1.5 ton gül suyu sıkılarak, 1 ton gül serpildi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Isparta Belediyesince düzenlenen Fener Alayı’na binlerce kişi katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Isparta Belediyesince düzenlenen Fener Alayı’na binlerce kişi katıldı. Mehteran eşliğinde gerçekleşen Fener Alayında vatandaşların üzerine bir ton gül çiçeği ve 1,5 ton gülsuyu serpildi. Başkal ve Canan Bayram vatandaşlara seslendirdikleri eserlerle unutulmaz bir akşam yaşattı.


Isparta Belediyesi’nce, belediye önünden başlatılan fener alayına Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Garnizon Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Özdurhan, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, ITSO Başkanı Mustafa Tutar başta olmak üzere sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, askeri ve sivil erkan ile binlerce vatandaş katıldı.


Ellerinde Türk Bayrakları ve meşalelerle belediye önünden Mehteran eşliğinde Ramazan ayı etkinliklerinin yapıldığı tarihi Damgacı Sokağa kadar yürüyen binlerce vatandaşın üzerine bir ton gül çiçeği ve 1,5 ton gül suyu serpildi. Fener Alayı sonrasında Damgacı Sokak’ta Başkal ve Canan Bayram alanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Avrupa Şampiyonası’nda Polisgücü Kadın ve Erkek takımları finalde Alanya ve Konya’da devam eden Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda kadınlar ve erkekler kategorilerinde Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımları, isimlerini finale yazdırdılar. Kadınlar Alanya’da erkekler ise Konya’da oynanacak olan final maçlarına odaklanırken Başkan Mehmet Kaplan final maçlarına Avrupa Şampiyonu olmak için çıkacaklarını ifade etti. Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Takımları şampiyonada finale yükseldi. Konya’da devam eden EuroHockey Club Challenge I-Men 2024’te İtalyan rakibi Tevere Erkek Hokey Takımı ile 5-5 berabere kalarak finale yükselirken Alanya’da rakipleriyle kıran kırana mücadele eden Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı, EuroHockey Club Trophy II-Women 2024’te Litvanya temsilcisi takımın kalesine gol yağdırarak 8-4’lük skorla finale adını yazdırdı. EuroHockey Club Challenge I-Men 2024’te final maçı için sahaya çıkacak olan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı’nın rakibi Hırvatistan temsilcisi olurken Kadın Hokey Takımı da İrlanda temsilcisiyle final oynayacak. Avrupa Şampiyonasını Alanya’da takip eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan alınan sonuçlandan duyduğu memnuniyeti dile getirerek her iki takımın da finale odaklandığını ifade etti. Kaplan yaptığı değerlendirmede “Yarın kadın ve erkek takımlarımız Avrupa Şampiyonluk kupasını almak için final maçlarına çıkacaklar. Zorlu geçen şampiyonada kazanan takımlarımız oldu. Hedefimiz yarın oynanacak maçlarda kadın ve erkek takımlarımızın Avrupa Şampiyonluk kupalarını bir kez daha Türkiye’ye kazandırmasıdır. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyor yarın oynanacak final maçlarında başarılar diliyorum” dedi.