GENEL - 21 Nisan 2012 Cumartesi 14:27

SİHİRLİ LAMBADAN TATİLCİNİ.COM ÇIKTI

A
A
A
SİHİRLİ LAMBADAN TATİLCİNİ.COM ÇIKTI

Ekonomik ve konforlu bir tatil hayal edenler için iddialı bir kampanya düzenleyen tatilcini.com, Antalya Kemer`de her şey dahil 19.90 TL tatil imkanı sunuyor.
Sektördeki 14 senelik birikimiyle geçtiğimiz yıl hizmete giren ve geniş kapsamlı tatil sitesi tatilcini.com tanıtım amacıyla imkansız gibi görülen bir kampanyaya start verdi. Antalya Kemer`de 3 yıldızlı Melıssa Resıdence Hotel ve SPA`da günlük her şey dahil 19.90 TL`ye yaz tatili imkanı sunan site, 27 Nisan 2012 tarihinden itibaren müracaat eden ilk 50 kişiye bu fırsattan yararlanma hakkı sağlıyor. Site kampanyalarını sadece bununla da sınırlamıyor. www.tatilcini.com sitesi, Kemer`de 5 yıldızlı Kemer
Reach Otel`de her şey dahil 49 TL`ye, Didim`de 4 yıldızlı Hotel First Class `ta her şey dahil 40 TL`ye, Antalya Lara`da 4 yıldızlı Nazar Beach Otel`de her şey dahil 49 TL`ye, Alanya`da 3 yıldızlı Dayı Daimond Suit Otel`de ise her şey dahil 45 TL`ye, tatil imkanları sunuyor. 27 Nisan tarihinden itibaren tatilcini.com sitesine giren ve kampanya dahilindeki bu 5 otelden fırsat yakalayan ilk 50 tatilci, sunulan fiyatlardan yaz boyunca istediği tarihte tatilini kullanma hakkına sahip olacak ve kredi kartıyla
ödeme imkanı da bulacaklar.
Tatilcini.com sitesi güvenli, ekonomik ve konforlu bir tatil imkanı sunmak için tecrübelerini bu alanda vatandaşa sunuyor. Sitenin hizmet konseptinde, iç, dış hat uçak biletleri, yurt içi ve yurt dışı binlerce otelde erken rezervasyonlar, rent a car rezervasyonları, seyahat sigortası ve asistans hizmetleri, fuar organizasyonları, vize asistans hizmetleri, eğitim ve araştırma gezileri, gibi daha birçok hizmet yer alıyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Karesi Ortaokulunda ’Görsel Sanatlar’ sergisi açıldı Balıkesir Karesi Ortaokulu öğrencileri tarafından yürütülen "Beyin Egzersizleri ile Kuşaklararası Bağ Kuruyoruz" projesi dahilinde düzenlenen "Beyin Egzersizleri Şenliği," sergi ile açıldı. Karesi Ortaokulunda yapılan şenlik, öğrenci ve velilerin çeşitli beyin egzersizleri yaparak zihinsel kapasitelerini test ettiği interaktif stantlarla başladı. Bu etkinlikler, katılımcıların beyin egzersizlerinin zihinsel gelişime olan etkilerini anlamalarına yardımcı oldu ve okulun öğrencileri, küçük beyin eğitmenleri olarak farkındalık oluşturdu. Görsel sanatlar sergisi, öğrencilerin resim alanındaki sanat eserlerinden oluştu. Bu eserler öğrencilerin zihin ve duygusal ifadelerini sergiledi. Etkinlik hem beyin egzersizleriyle elde edilen mental canlılığı hem de sanatın etkisini göstermesi açısından, zihinsel ve estetik bir deneyim sundu. Etkinliğin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, çeşitli okul müdürleri, sendika temsilcileri ve öğrenci velileri de katıldı. Bu iki etkinlik, okulda hem zihinsel hem de sanatsal gelişimi teşvik eden kapsamlı bir festival atmosferi oluşturdu ve topluluk içinde beyin sağlığı, egzersizleri ve sanatın eğitimdeki önemli rolüne dair değerli diyaloglar başlatılmasına imkan tanıdı. Okul müdürü Ahmet Ercan etkinlikle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı, "Bu etkinlik, öğrencilerimizin sadece akademik becerilerini değil, aynı zamanda olumlu ve eleştirel düşünme yeteneklerini de geliştirmeleri için mükemmel bir fırsat sundu. ’Beyin Egzersizleri Şenliği’ ve beraberindeki sanat sergisi, öğrencilerimizin hem zihinsel hem de estetik yeteneklerini keşfetmelerini sağladı. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin öğrenme süreçlerine entegre edildiğinde, onların daha motive olmalarını ve öğrendiklerini daha iyi kavramalarını sağlıyor. Ayrıca, kuşaklararası etkileşim ve toplumsal farkındalık gibi değerleri de pekiştiriyor. Topluluğumuzun ve eğitimcilerimizin desteğiyle, öğrencilerimizin her yönüyle gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.