SPOR - 27 Nisan 2017 Perşembe 23:30

Aykut Kocaman: "Maçta kendimiz dışında gerçekleşen olaylar vardır"

A
A
A
Aykut Kocaman: "Maçta kendimiz dışında gerçekleşen olaylar vardır"

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçta kendilerinin dışında gerçekleşen olayların olduğunu belirterek, “Biz oynamaya çalışıyoruz.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçta kendilerinin dışında gerçekleşen olayların olduğunu belirterek, “Biz oynamaya çalışıyoruz. Bir takım sertliklerle bunu görmüyorlar. Ondan sonra maçın dengeleri değişiyor” dedi.


Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’ya 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “İki maçlı bir oyun. Maç öncesinde gollü bir berbabrlik ve tek farklı mağlubiyet turu taşıma açısından iyi olacaktı diye düşündük. 82. dakikada gelen sonra 85 ve 86. dakikalarda arda gelen gollere üzüntülüyüz. Kendi adımıza düşünmemiz gereken yerler var. Bizim dışımızda kontrol dışına çıkan bir şeyler vardı. Bugünkü hakem için de geçerli. Bir takım öne geçtiyse diğer takıma doğru bir şey oluyor. Dirsekleri, tekmeleri görmezden geliyorlar. Biz oynamaya çalışıyoruz. Bir takım sertliklerle bunu görmüyorlar. Ondan sonra maçın dengeleri değişiyor. 5 tane faul maçın dengesini değiştiriyor. Kasımpaşa iyi takım. İkinci yarı da gözünü yumduğu zaman, oyunun ritmi kaçırdık. Veysel ile ilgili pozisyon mesela. Faul verilecekse yüzden yüz bize verilmesi gerekiyor. Faulü veriyor, dönen top devamında gol oluyor. Bu saatten sonra ikinci maçı düşünmeye başlayacağız” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü ligden çekildi Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonun belli olacağı Play-Off gruplarında mücadele eden Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü ligden çekildiği duyurdu. Geçtiğimiz gün Söğüt İlçe Stadı’ndan oynana Söğütspor-1308 Osmaneli Belediyespor maç sonunda yaşanan olaylar sonrası 10’u biber gazından etkilenen 14 kişi hastanelik olmuştu. Ardından İl Spor Güvenlik Kurulu yarın Osmaneli İlçe Stadı’ndan oynanacak olan Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü- Söğütspor maçını ’Güvenlik Tedbiri’ nedeniyle Pazaryeri İlçe Stadı’nda seyircisiz bir şekilde oynanmasına karar verdi. Tepki gösterip ligden çekildiler Yaşanan bu olaylardan sonra Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü yönetimi yazılı bir açıklama yaparak ligden çekildiğini duyurarak, "Bilecik Valiliğini almış olduğu karar doğrultusunda Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü-Söğütspor arasında yarın oynanacak olan maçın tarafsız saha olan Pazaryeri İlçe Stadına alınması kulübümüze sorulmaksızın karar verildiği tarafımıza bildirilmiştir. Oysa ki Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü-Söğütspor ile yaptığımız ilk Play-Off karşılaşmasına tek bir seyirci bile götürmeden Söğütspor sahasında oynanıp gelinmişti. Bizim kulüp olarak beklentimiz Söğütspor Kulübü’nün de seyirci getirmeden buradaki müsabakanın Osmaneli İlçe Stadından oynanıp gitmesi yönünde. Ne var ki valiliğimiz böyle bir karar almışsa bizim de bu ligde mücadele eden bir kulüp olarak, bu karara uyma zorunluluğumuz var. Bundan kaynaklı olarak Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü yönetimi olarak aldığımız karar doğrultusunda 2023-2024 Play-Off gruplarından çekildiğimiz belirtmek isteriz" dediler.