ASAYİŞ - 24 Aralık 2011 Cumartesi 16:49

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEKİ HESABI ELE VERDİ

A
A
A
SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEKİ HESABI ELE VERDİ

İzmir’de silahlı örgüt kurmak, uyuşturucu imalatı ve ticaret suçlarından tutuksuz yargılandığı davada 32 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılınca ortadan kaybolan şahsı, sosyal paylaşım sitesindeki bilgileri ele verdi.
İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü’nün 2005 yılında yaptığı operasyon sonucunda silahlı örgüt kurma, uyuşturucu imal etme ve ticaretini yapma ile adam öldürme suçlarından gözaltına alınan ve bir sene cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanan Ferit Önalan’ın (27) cezası belli oldu. Mahkeme tarafından 32 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Önalan kayıplara karıştı. Yaklaşık bir senedir Türkiye genelinde aranan zanlının izine İstanbul’da ulaşıldı. Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından sosyal
paylaşım sitesindeki bilgileri takip altına alınan Ferit Önalan’ın önceki gün İstanbul Bahçelievler’de bulunan bir akrabasının evinden internete girdiği tespit edildi. Hemen harekete geçen polis, evin çevresini kuşattı. Kaçamayacağını anlayan Ferit Önalan, polislere zorluk çıkarmayarak teslim oldu. Emniyette işlemleri tamamlanan Önalan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir