SPOR - 16 Ağustos 2017 Çarşamba 22:34

UEFA Şampiyonlar Ligi

A
A
A
UEFA Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Başakşehir, İspanyol ekibi Sevilla’yı konuk ediyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Başakşehir, İspanyol ekibi Sevilla’yı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.



Maçtan dakikalar (İlk yarı)


2. dakikada Elia savunmadan aldığı topla Sevilla ceza sahası içine girdi. Bu futbolcu rakibini geçin sert vurdu, kaleci Rico’dan dönen topu Mossoro tamamlamak istedi ancak yandan auta gönderdi.


16. dakikada Sevilla orta sahasından atılan ara pasında ceza sahası içine hareketlenen Escudero yerden sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. 0-1


19. dakikada Clichy’nin ara pasına hareketlenen Visca’nın savunmanın arkasına sarkarak bekletmeden vuruşunda top az farkla auta çıktı.


36. dakikada Escudero’nın soldan pasında Banega’nın vuruşunda kaleci Volkan Babacan topu kornere gönderdi.


40. dakikada Banega, savunma arkasına sarkan Correa’yı gördü. Bu futbolcu topla buluşur buluşmaz şutunu çekti ancak Volkan Babacan gole izin vermedi.



Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim


Hakemler: Clement Turpin xx, Hicham Zakrani xx, Nils Fisketjohn xx


Medipol Başakşehir: Volkan xx, Caicara xx, Attamah xx, Epureanu xx, Clich xx, Mahmut xx, Emre xx, Visca xx, Mossoro xx, Elia xx, Adebayor xx


Yedekler: Mert, Napoleoni, Da Costa, Kerim, Alparslan, Gökhan, Çikalleshi


Teknik Direktör: Abdullah Avcı


Sevilla: Rico xx, Mercado xx, Pareja xx, Lenglet xx, Escudero xx, N’Zonzi xx, Banega xx, Pizarro xx, Correa xx, Ben Yedder xx, Montoya xx


Yedekler: Soria, Corchia, Kjaer, Navas, Muriel, Nolito


Teknik Direktör: Eduardo Berizzo


Gol: Escudero (dk. 16) (Sevilla)


Sarı kart: Mercado (Sevilla)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı Şişli’de Hıdırellez Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi. Şişli Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik alanı, renkli ışıklarla aydınlatıldı ve süslendi. Konser, yarışma, karaoke, dans gösterileri, kına yakma, taç yapım ve çiçek yapım atölyesi, yüz boyama, saksıda toprağa gül fidesi dikimi ve kontrollü ateş yakma alanı yapıldı. “Şişli için çalışacağım” Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Hepinizin Hıdırellez’i, baharı, bahara merhabası kutlu olsun. Hıdırellez bize birliğimizi beraberliğimizi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı hatırlatır. Hepimizin bahara yakışır bir şekilde kardeşçe, hoşgörü ile birlikte nice güzel günler yaşarız. Ben Şişli’de her günü bahar gibi yaşayacağımız bir Şişli için çalışacağım. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandı. Hıdırellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandaş, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadıkça huzurlu olamıyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Geleceğe güzel baka bilelim ki hayatlarımız aydınlansın” diye konuştu. Hıdırellez etkinliklerine katılan Ayşen Korhan isimli vatandaş, “Hıdırellez güzel bir vesile. İnanç olarak inanmanın ötesinde herkesin güzel şeyler dilediği, güzel bir gün. Baharın gelişi herkese kutlu olsun” dedi.