GENEL - 17 Ekim 2017 Salı 12:34

Ezgi Hoca için Adli Tıp önünde gözyaşları içinde helallik alındı

A
A
A
Ezgi Hoca için Adli Tıp önünde gözyaşları içinde helallik alındı

Fatih’te aracını kullanırken kalp krizi geçirip kaza yapan, daha sonra kaldırıldığı hastanede 11 gün sonra yaşamını kaybeden Akademisyen Ezgi Sevinçli Tarakçı’nın cenazesi, Adli Tıp kurumundan alındı.

Fatih’te aracını kullanırken kalp krizi geçirip kaza yapan, daha sonra kaldırıldığı hastanede 11 gün sonra yaşamını kaybeden Akademisyen Ezgi Sevinçli Tarakçı’nın cenazesi, Adli Tıp kurumundan alındı. Genç akademisyen için adli tıp önünde helallik alınırken, Tarakçı’nın bir öğrencisinin cenaze aracına başını yaslayarak ağlaması yürek burktu.


Fatih Balat’ta aracını kullanırken kalp krizi geçirip kaza yapan ve tedavi gördüğü hastanede 11 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybeden Akademisyen Ezgi Sevinçli Tarakçı’nın cenazesi Yenibosna’da bulunan adli tıp kurumundan alındı. Genç akademisyene son görevini yapmak için sabahın erken saatlerinde adli tıp kurumuna gelen Tarakçı’nın arkadaşları ve öğrencileri gözyaşlarına hakim olamadı. İşlemleri tamamlanan cenazeyi aile yakınları teslim alırken Ezgi hoca için adli tıp önünde helallik alındı. Bu sırada, bir öğrencinin cenaze aracına başını yaslayarak ağlaması yürek burktu. Ezgi hocanın cenazesi yapılan duanın ardından memleketi Samsun’a götürülmek üzere yola çıktı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Hatayspor: 1 (İlk yarı) Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Hatayspor’u ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 12. dakikada Monteiro’nun sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken topa Draguş’un vuruşunu kaleci çıkardı, dönen topu kale önünde Djilobodji ağlara gönderdi. 1-0 15. dakikada Ghoulam’ın sol kanattan kullandığı uzun taç atışında ön direkte Kilama’nın kafa vuruşu savunmada Djilobodji’ye çarparak filelerle buluştu. 1-1 28. dakikada yapılan orta sonrası savunmanın uzaklaştırdığı topa ceza yayı üzerinden Ogün Özçiçek’in vuruşu kaleci Erce’de kaldı. 33. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazından Fernandes’in uzak köşeye sert şutunu kaleci Nita kornere çeldi. 35. dakikada sağ kanattan Monteiro’nun kullandığı korner sonrası savunmanın uzaklaştırdığı topa Sorescu’nun ceza yayı üzerinden sert şutu kaleci Erce’de kaldı. 40. dakikada sağ kanattan kale önüne yapılan ortaya Doğukan’ın kafa vuruşu Nita’da kaldı. 45. dakikada sağ kanattan sıfıra inerek Sorescu’nun yerden pasında Draguş’un vuruşu yandan auta çıktı. Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy Gaziantep FK: Florin Nita, Salem M’Bakata, Arda Kızıldağ, Papy Djilibodji, Nkoulou, Ertuğrul Ersoy, Jamiro Monteiro, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Deian Sorescu, Denis Dragus Yedekler: Batuhan Şen, Furkan Soyalp, Aliou Badji, Max Gradel, Janio Bikel, Junior Morais, Mirza Cihan, Ömürcan Artan, Lazar Markovic, Bahadır Gölgeli Teknik Direktör: Selçuk İnan Hatayspor: Erce Kardeşler, Faouzi Ghoulam, Burak Yılmaz, Kilama, Kahmil Ahmet, Chandrel Massanga, Mehdi Boudjemaa, Dele Bashiru, Doğukan Sinik, Joelson Fernandes, Carlos Strandberg Yedekler: Visar Bekaj, Görkem Sağlam, Abdulkadir Parmak, Ömer Faruk Beyaz, Renat Radaşov, Halil Dervişoğlu, Kerim Alıcı, Cengiz Demir, Cemali Sertel Teknik Direktör: Özhan Pulat Goller: Papy Djilobodji (dk. 12) (Gaziantep FK), Kilama (dk. 15) (Hatayspor) Sarı kartlar: Selçuk İnan (Gaziantep FK), Burak Yılmaz, Ghoulam (Hatayspor)
İstanbul Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 2 - Sivasspor: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0’lık üstünlüğüyle geçildi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 11. dakikada Kerem Demirbay’ın ara pasında topla buluşan Barış Alper’in ceza sahası içi sol kenardan ortaya çevirdiği topta Ziyech’in gelişine vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0 26. dakikada Icardi’nin pasında topu önünde bulan Torreira’nın ceza yayı üzerinden bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti. 38. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın sol taraftan çevirdiği pasta Icardi’nin hamle yapmadığı topu Mertens, yerden ağlara gönderdi. 2-0 Hakemler: Arda Kardeşler, Esat Sancaktar, Serkan Olguncan Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Berkan Kutlu, Tete, Ndombele, Aurier, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Poungouras, Appindangoye, Camara, Uğur Çiftçi, Charisis, İbrahim Akdağ, Bartuğ Elmaz, Koita, Manaj Yedekler: Nikolic, N’Jie, Emrah Başsan, Kvet, Kerem Atakan Kesgin, Emre Gökay, Caktas, Caner Osmanpaşa, Turgunbayev, Menig Teknik Direktör: Bülent Uygun Goller: Hakim Ziyech (dk. 11), Dries Mertens (dk. 38) (Galatasaray) Sarı kart: Uğur Çiftçi (Sivasspor)
Muş Muş’ta iki ailenin husumeti barışla sonlandı Muş’un Korkut ilçesinde yaklaşık 8 ay önce iki aile arasında başlayan husumet barışla sonuçlandı. Muş’un Korkut ilçesine bağlı Kocatarla köyünde 8 ay önce yaşanan kavgadan dolayı başlayan husumet, kanaat önderlerinin girişimleriyle barışla sonuçlandı. Görkan ve Er aileleri arasında başlayan husumet, köy camisi önünde gerçekleşen barış töreni ile son buldu. Bölgenin saygın isimlerinden biri olan Baki Duygu’nun önderliğinde yapılan girişimlerle, taraflar arasındaki anlaşmazlık çözüme kavuşturuldu. Kocatarla Köyü Camisi önünde gerçekleşen törende, Görkan ve Er aileleri bir araya geldi. Kanaat önderleri, din adamları, siyasi parti liderleri ve çok sayıda vatandaşında bulunduğu törende, taraflar arasında geçmişte yaşanan olumsuzluklar bir kenara bırakılarak, karşılıklı barış ve uzlaşı sağlandı. Köyde düzenlenen barış törenine katılan AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre, Türkiye’nin zorlu coğrafyasında yaşamın bazen zorluklarla dolu olduğunu ancak halkın barışa olan inancının her şeyin üstesinden gelebileceğini vurgulayarak, “Bizler belki dünyanın en zorlu coğrafyada yaşıyoruz. Biz bazen yaşantımız gereği maalesef bir tavuk için, bir pire için, yorganı yakıp gidiyoruz. Sonrasında da biz bir pire için, bir tavuk için kırdığımız kalbi yine insanlarımız barış yemeğinde bir araya gelir gerek duyduğu zaman barış yemeğinde 100 koyun kesebilecek kadarda kadirşinas bir halkımız var. Bizler istiyoruz ki kadirşinas tarafımız hep böyle devam etsin” dedi. Barışı sağlayan kanaat önderlerinden Baki Duygu ise, halkın bir araya gelerek barışı ve dayanışmayı önemsediğini vurgulayarak, “Yaklaşık 8 aydır ailelerin barışması için çok büyük bir uğraş veriyoruz. Çok yorulduk nihayet barış sağlandı. Bundan sonra temennimiz odur ’ki hiçbir problem olmayacak. Bir birileriyle komşuluk yapacaklardır. Buna inanıyoruz. Kısa sürede sağladığımız bu barışın İnşallah bu bölgemizde yaşanan tüm kan davalılara örnek olacaktır. Çünkü bu tür barışlar herkes için büyük bir rahatlıktır. Ancak biz bunu iki ay önce yaptık bitirdik fakat araya çomak sokarak tekrar bozdular. Ancak daha sonra yaptığımız girişimler sonucu bu gün aileleri barıştırdık ve çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. Duaların okunmasının ardında iki ailenin fertleri, Kur’an-ı Kerim’in altından geçtikten sonra el sıkışarak kucaklaştılar. Barış törenine; Korkut İlçe Belediye Başkanı Haşim Arık, Kırköy belde Belediye Başkanı Rahmetullah Yaktı, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.