ASAYİŞ - 24 Kasım 2017 Cuma 00:54

Eşini iki bıçakla kovalayan şahıs polise saldırınca bacağından vuruldu

A
A
A
Eşini iki bıçakla kovalayan şahıs polise saldırınca bacağından vuruldu

Esenyurt’ta eşini bıçakla kovalayan şahıs kendisini durdurmaya çalışan polis ekiplerine saldırdı.

Esenyurt’ta eşini bıçakla kovalayan şahıs kendisini durdurmaya çalışan polis ekiplerine saldırdı. Polis, şahsı bacağından vurarak durdurabildi.


Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Canser Mutlu eline aldığı iki tane bıçakla eşi Ayten Mutlu’yu kovalamaya başladı. Eşinden kaçan kadın sokak üzerinde bulunan bir fırına sığındı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerinde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Eşini bulamayan saldırgan şahıs sokaktan geçen vatandaşlara saldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri cinnet getiren kişiyi durdurmak isteyince şahıs elindeki bıçakla polise saldırdı. Şahsı durdurmak isteyen polis havaya uyarı ateşi açtı. Elindeki bıçakla polise saldırmaya devam eden Canser Mutlu’yu polis bacağından vurarak durdurabildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vücudunda yaralar olan Ayten Mutlu’yu ve bacağından vurulan Canser Mutlu’yu hastaneye götürdü.


“Durmayınca ayağına sıktı”


Olayı gören mahalle sakini Mehmet Hanifi Oğuzbey , “Ben fırının içindeydim. Ekmek alıyordum. Karısı bir ses, telaş, gürültüyle içeri girdi. Kocam beni kovalıyor. Beni öldürecek, dedi. Saklayın beni, dedi. Ben de fırının içine çektim. Sakladık onu. Kızı da çektim fırının içine. Adam da ardından koştu. Geldi. Buraları dolandı. Karısını göremeyince millete saldırdı. Yoldan geçenlere saldırdı. Polis geldi. Polise de saldırdı. Polise saldırınca polis bir iki el havaya ateş açtı. Durmayınca ayağına sıktı. Elinde iki tane bıçak vardı. Sağa sola saldırıyordu. Bıçakla polisin üstüne gitti” dedi.


Hastaneye kaldırılan Canser Mutlu ve Ayten Mutlu işlemlerin ardından emniyete sevk edilecek. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.