GENEL - 18 Aralık 2017 Pazartesi 14:52

Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

A
A
A
Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde duyduğu üzüntüyü dile getiren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Böyle acılı bir günde hem ailesiyle, hem kendisiyle acılarını paylaşmaya geldim" dedi.


Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın evinde ölü bulunan oğlu Yavuz Yılmaz, Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde gözyaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına çok sayıda siyasi, iş adamı ve sanat camiasından ünlü isimler katıldı. Duyduğu üzüntüyü dile getiren iş adamı Adnan Polat, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Hakikaten çok üzüntülü bir gün. Allah Mesut Bey ile Berna Hanıma sabır versin. Çok üzgünüm, başları sağ olsun” dedi.



"Allah kimsenin başına vermesin"


Cenazeye katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Böyle acılı bir günde hem ailesiyle, hem kendisiyle acılarını paylaşmaya geldim. Mekanı cennet olsun. Kederli ailesinine de baş sağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.


İş adamı Aydın Doğan ise "Allah kimsenin başına vermesin. Ben de gittim Mesut Beyin evine, söylenecek bir şey yok. Allah kimsenin başına vermesin" dedi.



"Allah’tan sabır ve metanet dileyeceğiz"


Şarkıcı Mustafa Topaloğlu, "Allah’tan sabır ve metanet dileyeceğiz. Benim de ağabeyim babamdan önce rahmetli olmuştu. Ölüm yaşa, başa bakmıyor. Anneye, babaya sabır diliyorum. Gerçekten farklı sevdiklerimdi. Başımız sağ olsun" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya Eczane ararken dehşeti yaşadı Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde emniyet şeridine park eden hafif ticari araca çarpan cip yan yattı. Yaralının olmadığı kazada, hafif ticari aracın sürücüsünün cep telefonundan nöbetçi eczane bulmak için emniyet şeridinde durduğu öğrenildi. Kaza, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Bulvarı duble yolda Camili Mahallesi istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 54 AJT 852 plakalı Fiat marka hafif ticari araç sürücüsü Uğur Karakaya, arkadaşının çocuğunu hastanede ziyaret ettikten sonra evine giderken nöbetçi eczane bulmak için aracını emniyet şeridine park etti. Bu esnada M.T. idaresindeki 54 BR 515 plakalı Honda marka cip, hafif ticari araca çarparak yolda yan yattı. Kazada yaralanan olmazken, bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle trafik kontrollü olarak sağlandı. Araçların kaza yerinden kaldırılması ile trafik normal seyrine dönerken, polis ekipleri kazaya ilişkin inceleme başlattı. “Araç geldi çarptı, bizi yol kenarına savurdu” Nöbetçi eczana bulmak için aracını emniyet şeridine çektiğini belirten Uğur Karakaya, “Hastaneden dönerken aracımı emniyet şeridine çektim. Telefondan nöbetçi eczane aradığım esnada arkadan diğer araç geldi çarptı, bizi yol kenarına savurdu. Çarpan araçta yan yattı. Yaralı yok. Çok şükür emniyet kemerlerimiz takılıydı, bunun sayesinde yara almadan atlattık. Araçlarda bulunanlarda bir şey yok çok şükür. Hastaneye de arkadaşın çocuğunu ziyarete gitmiştik” dedi.