GENEL - 14 Haziran 2018 Perşembe 11:08

40 milyon liralık arsayı sahte belgeyle satmaya çalışan çete çökertildi

A
A
A
40 milyon liralık arsayı sahte belgeyle satmaya çalışan çete çökertildi

Arnavutköy’de yaklaşık 40 milyon lira değerindeki arsayı sahte belgelerle satmaya çalışan 3 kişilik çete polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Arnavutköy’de yaklaşık 40 milyon lira değerindeki arsayı sahte belgelerle satmaya çalışan 3 kişilik çete polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Çetenin bir üyesinin eski adliye çalışanı zabıt katibi olduğu öğrenildi.


Arnavutköy’de yaklaşık 40 milyon lira değerindeki 2b arazisini sahte mahkeme kararıyla üzerlerine geçirip satmaya çalışan şebeke, polis ekiplerinin operasyonuyla çökertildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda 3 kişi yakalandı. Operasyonda eski adliye çalışanı zabıt katibi olduğu öğrenilen O.Y ile birlikte A.C. ve C.E isimli şahıslar 12 Haziran’da gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Yenişehir’de her mahalleye eşit ve adil hizmet Yenişehir’in 71 mahalle muhtarıyla buluşan Belediye Başkanı Ercan Özel, “Her mahalleye eşit ve adil hizmet götüreceğiz. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz” dedi. Yenişehir’de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından 71 mahallede göreve başlayan muhtarlara Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde Yenişehir Kaymakamlığı tarafından bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminere, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Güney ve Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel ile birlikte kurum amirleri ve müdürleri katıldı. Seminer öncesinde muhtarlara yönelik kısa bir konuşma gerçekleştiren Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, 31 Mart’ta seçilerek görevine başlayan 71 mahalle muhtarını da tebrik etti. 5 yıllık görev süresi boyunca muhtarlarla ortak çalışmalar yapacağını vurgulayan Başkan Özel, “Muhtarlarımızla mahallelerindeki sıkıntılarını paylaşmak ve çözüm olabilmek adına çalışma içerisinde olacağız. Tüm kurumlarımızla ortak hareket ederek mahallelerimizin sorunlarını çözmek bizim sorumluluğumuzda. Bu nedenle de muhtarlarımız bizim her mahalledeki yardımcımız olacak. Görev süremiz boyunca her mahalleye eşit ve adil hizmet götüreceğiz. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz” dedi. Başkan Ercan Özel, muhtarlarla bilgilendirme ve görüş alışverişi yapılabilmesi adına bu toplantıların düzenli olarak yapılacağını da sözlerine ekledi. Yenişehir Kaymakamı Mustafa Güney de ilçede 33 mahalle muhtarının ilk defa göreve başladığını belirterek, seçilen tüm muhtarları tebrik etti. Muhtarların mahallelerinde devletin temsilcisi olduğunu hatırlatan Kaymakam Mustafa Güney, “Devletin tüm kurumlarına hizmetlerin aksamaması adına mahallelerinizdeki her türlü sorunu kurumlarımıza aktarmanızı ve devletin görevlilerine yardımcı olmanızı istiyoruz” ifadelerini kullandı. Kaymakam Güney, mahalle muhtarlarını sık sık ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.
Aydın Büyükşehir, modern bir görünüme kavuşuyor Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası’nda bir çalışmayı daha tamamladı. Sorumluluk alanındaki cadde, bulvar ve sahillerde verdiği hizmetlerle tüm Türkiye’ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı bisiklet ve yürüyüş yolu ile turizmin incisi Kuşadası daha modern bir görünüme kavuştu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Atatürk Bulvarı’nda yapımı gerçekleştirilen bisiklet ve yürüyüş yolu, vatandaşların kullanımına sunuldu. 2 bin 500 metre uzunluğundaki sahil şeridinde yapımı gerçekleştirilen bisiklet ve yürüyüş yolu, yerli ve yabancı turistler için yeni bir rota daha oluşturdu. Proje, sporseverler ve bisiklet tutkunlarından da tam not aldı. Atatürk Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanan proje ile Kuşadası yeni bir bisiklet ve yürüyüş yolu daha kazanmış oldu. “Projelerimizle kentimize değer katmaya devam edeceğiz” Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nda gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında 2 bin 500 metrelik sahil şeridi üzerinde plaj voleybolu alanı ve seyir alanları inşa edileceğini, İsmail Cem ve Atatürk meydanlarında da düzenlemeler yapılacağını belirtti. Çerçioğlu, daha önce de Sevgi Plajı boyunca 20 kilometre uzunluğunda bisiklet ve yürüyüş yolu yaptıklarını hatırlatarak, “Turizmin incisi Kuşadası’na proje ve çalışmalarımızla değer katmaya devam ediyoruz. Türkiye ve Aydın ekonomisine büyük katkı sunan Kuşadası’nda projelerimize devam edecek, daha yaşanılabilir ve modern bir kent için çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.