GENEL - 18 Temmuz 2018 Çarşamba 13:50

Adnan Oktar’ın villasının içi ilk kez görüntülendi

A
A
A
Adnan Oktar’ın villasının içi ilk kez görüntülendi

Adnan Oktar’ın Kandilli’deki villasının görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.

Adnan Oktar’ın Kandilli’deki villasının görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Görüntülerde villanın içi ve lüks otomobiller görülüyor.


Adnan Oktar Grubu’na geçtiğimiz günlerde operasyon gerçekleşmiş, Kandili’deki lüks villada çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Villanın içi ilk kez görüntülendi. Görüntülerde villa bahçesinde havuz görülüyor. Öte yandan, villa bahçesinde lüks otomobiller görülürken, polisin özel eğitimli köpeklerle yaptığı arama da kayıtlarda görülüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de kavgaya müdahale eden polislere saldıran şahıs kamerada İzmir’in Bornova ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekipleri, kavgaya karıştığı öğrenilen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Polislerden birine kafa atan ve daha sonra müdahale eden diğer polislere de yumruklarla saldıran genç, zor kullanılarak gözaltına alınırken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olay gece saatlerinde Bornova Küçükpark Meydan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kavga ihbarına giden polis ekipleri tarafları ayırarak olaya müdahale etti. Bu esnada kavgaya karıştığı öğrenilen E.O.D. (25), polis ekiplerine zorluk çıkarttı. Gözaltına alınacağı esnada kendisinin yanına giden bir polisin kaskına kafa atan E.O.D., daha sonra kendisine müdahale eden polislere de yumruklarıyla saldırdı. Polislere saldıran genç daha sonra gözaltına alınarak emniyete götürülürken, saldırıya uğrayan polis memurlarının da kendisinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Saldırı anları kamerada Öte yandan yaşanan kargaşa, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde E.O.D.’nin kendisine müdahale eden polislere direnmesi, polislerden birinin kaskına kafa atması ve diğerlerine yumruklarla karşılık verdiği anlar görüntülendi. Öte yandan görüntülerde E.O.D.’ye polis ekiplerinin müdahale etmesi ve gözaltına alınarak götürüldüğü anlar da yer aldı.