KÜLTÜR SANAT - 25 Haziran 2022 Cumartesi 15:27

Melike Şahin “Cuma İş Çıkışı”nda şarkılarını seslendirdi

A
A
A
Melike Şahin “Cuma İş Çıkışı”nda şarkılarını seslendirdi

İş Sanat tarafından düzenlenen “Cuma İş Çıkışı” konserlerinde dün akşam Melike Şahin sahne aldı.

İş Sanat tarafından düzenlenen “Cuma İş Çıkışı” konserlerinde dün akşam Melike Şahin sahne aldı. Konserde sanatçı, Tutuşmuş Beraber, Nasır, Hepsi Geçti, Kara Orman gibi sevilen şarkılarını izleyiciler için söyledi.



İş Sanat tarafından düzenlenen “Cuma İş Çıkışı” konserlerinde dün akşam Melike Şahin sahne aldı. Açık havada gerçekleştirilen konserde sanatçı, Tutuşmuş Beraber, Nasır, Hepsi Geçti, Kara Orman gibi sevilen şarkılarını, iş çıkışında bir araya gelen izleyiciler için söyledi. Cuma İş Çıkışı konserleri, 1 Temmuz’da İş Kuleleri Kibele Heykeli önünde Türkçe pop müziğin sevilen isimlerinden Göksel ile sezonu kapatacak. Saat 18.00’de DJ performansı ile başlayacak etkinlik 18.30’da konserle devam edecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan 24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında 24 Erzincanspor Kulübü, uzun süredir kamuoyunda merak konusu olan denetim raporuna ilişkin sürecin geldiği aşamayı açıklamak zorunda kaldı. Kulüp, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yaptığı başvuru sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gelen yanıtı kamuoyu ile paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, kulübün talebi üzerine başlatılan denetim süreci kapsamında görevlendirilen müfettişler incelemelerini tamamladı. Hazırlanan İnceleme/Denetim Raporu’nun, Bakanlık Makamı onayının ardından resmî işleme alınacağı bildirildi. Ancak raporun içeriğine dair herhangi bir bilgi paylaşılmaması dikkat çekti. Kamuoyunda oluşan soru işaretlerine rağmen sürecin hâlen Bakanlık onay aşamasında olması, kulüp yönetimine yönelik eleştirileri de beraberinde getirdi. Açıklamada, sürecin ne zaman tamamlanacağına dair net bir takvim verilmezken, yalnızca "süreç tamamlandığında bilgilendirme yapılacağı" ifadeleriyle yetinildi. Kulüp yönetimi, şeffaflık ve hesap verebilirlik vurgusu yapsa da, raporun sonuçlarına ilişkin belirsizlik devam ediyor. Denetim sürecinin sonucu, hem spor kamuoyu hem de Erzincanlı futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Gözler şimdi, Bakanlık tarafından onaylanması beklenen denetim raporunun kamuoyuna açıklanıp açıklanmayacağına çevrilmiş durumda. Öte yandan bugün 24 Erzincanspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı, ilk oturumda yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 2 Ocak Cuma günü yeniden yapılacak.