ASAYİŞ - 04 Ağustos 2022 Perşembe 16:06

Sultanbeyli’de kaza sonrası kavga: Tekme, yumruk ve bıçaklar havada uçuştu

A
A
A
Sultanbeyli’de kaza sonrası kavga: Tekme, yumruk ve bıçaklar havada uçuştu

Sultanbeyli’de kaza yapan 2 grup, birbirine girdi.

Sultanbeyli’de kaza yapan 2 grup, birbirine girdi. Bıçakların ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada, 2 kişi bıçakla yaralanırken polislerin iki grubu güçlükle ayırdığı kavga anı ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.



Olay, Sultanbeyli Turgut Reis Mahallesi Fatih Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, trafik kazası nedeniyle 2 grup birbirine girdi. Bıçakların, yumrukların havada uçuştuğu kazada 2 kişi bıçakla yaralandı. Olayı gören vatandaşlar, polis ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri kavgayı güçlükle durdurmaya çalışırken havaya ikaz atışları yapıldı. Bıçaklı kavga sonrası olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Sağlık ekipler ise kavgada yaralanan 2 kişiyi Marmara Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırdı. Polislerin iki grubu güçlükle ayırdığı kavga anları ise vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.



Kavgaya karışan taraflardan Dinçer Bucu, “Tanıdık bir abimiz kaza yapıyor. Karşı taraf da kaza yaptıktan sonra tanıdık abi de tutanak tutalım diye arabadan iniyor. Karşı taraf da küfür ediyor. 5 kişi toplanarak tekrardan geliyorlar. Ondan sonra işte burada yumruklu, bıçaklı kavga oldu. Bizim arkadaşlarımız da geldi. Sonra beraber birbirimize giriyoruz. Karşı taraf bıçak çıkarıyor, abimize bıçağı vuruyor. Sonra polisler geldi. Müdahale etti” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Yunusemre Belediyesi vatandaşının yardımına koşuyor Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü belediyeye eşya bağışlayan vatandaşların eşyalarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor. Yunusemre Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında. Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, bünyesinde bulunan ikinci el ev eşyası hizmetiyle yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Eşya bağışında bulunmak isteyen vatandaşların kullanılabilir durumda olan ev eşyaları müdürlük ekipleri tarafından adreslerinden alınarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor. Yapılan hizmetin vatandaş odaklı olduğunu belirten bağışçı Abudder Yıllık yapılan bağışların gerekli yerlere ulaştığını belirtti. Yıllık, “Evimizde bulunan eşyaları yenilemiştik. Kullanılabilecek durumda olan ev eşyalarımızı da belediyemiz ikinci el ev eşyası dağıtımı yapan ekiplerimize teslim ettik. Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimizin destekleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşımıza bu eşyaların ulaştırılacak olması bizi memnun etti. Yapılan hizmetten dolayı belediyemize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Bağışçılar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar taleplerini 444 62 09 numaralı Yunusemre Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden belediyeye iletebiliyor. Aynı zamanda vatandaşlar Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne gelerek dilekçe ile de başvuruda bulunabiliyor.