SPOR - 27 Eylül 2022 Salı 23:56

Hazırlık maçı: Türkiye U21: 1 - Gürcistan U21: 0

A
A
A
Hazırlık maçı: Türkiye U21: 1 - Gürcistan U21: 0

Ümit Milli Takım, özel maçta Gürcistan ile karşılaştı.

Ümit Milli Takım, özel maçta Gürcistan ile karşılaştı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan mücadele ay-yıldızlıların 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.


Türkiye U21 Milli Takımı, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Gürcistan’ı konuk ederken mücadelede hakem Hüseyin Göçek düdük çaldı. Milliler, Ömer Faruk Beyaz’ın 41. dakikada penaltıdan attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazanırken, Kazımcan Karataş 66. dakikada kırmızı kart gördü.


Teknik Direktör Tolunay Kafkas, mücadeleye Emre Bilgin, Seyhan Yiğit, Emin Bayram, Serdar Saatçı, Kazımcan Karataş, Hakan Yeşil, Taha Altıkardeş, Cem Türkmen, Ömer Faruk Beyaz, Yusuf Barası ve Bertuğ Yıldırım 11’i ile başladı. Ay-yıldızlılarda ikinci yarı, Ertuğrul Çetin, Efecan Mızrakçı, Metehan Baltacı, Arif Kocaman, Doğukan Aral Şimşir, Ali Barak, Berkay Vardar, Erencan Yardımcı, Enis Destan ve Kenan Yıldız forma şansı buldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şanlıurfa Şanlıurfa’da kentsel dönüşüm çalışmaları hızla sürüyor Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hızmalı ve Atatürk mahallelerini kapsayan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi uygulamasında yıkım çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın öncülüğünde, Haliliye ilçesinde yer alan Hızmalı ve Atatürk mahallelerini kapsayan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında başlatılan uygulama çalışmaları hızla sürüyor. Gülpınar’ın ilk kepçeyi vurarak başlattığı çalışmalar çerçevesinde, proje alanında bulunan 85 yapı ve 250 bağımsız birim kamulaştırıldı. Yaklaşık 27 bin metrekarelik alanın yeşil ve sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor. Toplam 350 milyon TL’lik yatırım bedelinin tamamı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgede yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve geniş yeşil alanlar yer alacak. İnsan odaklı, güvenli, yeşille barışık ve estetik bir Şanlıurfa hedefiyle yürütülen dönüşüm çalışmaları kararlılıkla sürerken, bölgede kontrollü yıkımlar da hızla devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından proje alanının Şanlıurfa’nın yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Mevcut konutların kentsel dönüşüm kapsamında değerlendirilmesine destek veren mahalle sakinleri, projede emeği geçenlere teşekkür etti.
Erzincan Erzincan’da yeni yıl tedbirleri masaya yatırıldı Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından, yaklaşan yeni yıl öncesinde il genelinde alınacak güvenlik tedbirlerinin değerlendirilmesi amacıyla Yeni Yıl Tedbirleri Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba’nın başkanlığında düzenlenen toplantıya, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile birim amirleri katıldı. Toplantıda, vatandaşların yeni yılı huzur ve güven ortamı içerisinde karşılaması için yürütülecek çalışmalar ele alındı. Toplantıda; yılbaşı gecesi başta olmak üzere öncesi ve sonrasında alınacak asayiş, trafik, kamu düzeni ve güvenlik tedbirleri, yapılacak denetimler ve uygulanacak planlamalar detaylı şekilde değerlendirildi. Özellikle kalabalık alanlar, eğlence mekânları, alışveriş merkezleri, ana arterler ve şehir giriş-çıkışlarında alınacak önlemler üzerinde duruldu. İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba, toplantıda yaptığı değerlendirmede, vatandaşların can ve mal güvenliğinin her zaman öncelikleri olduğunu vurgulayarak, tüm birimlerin koordinasyon içerisinde, görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edeceğini ifade etti. Baybaba, yeni yıl süresince emniyet teşkilatının sahada olacağını belirterek, olası olumsuzlukların önüne geçilmesi için gerekli tüm tedbirlerin eksiksiz şekilde uygulanacağını söyledi. Toplantı, birim amirlerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından, yapılacak çalışmaların planlanması ve görev dağılımının netleştirilmesiyle sona erdi. Erzincan Emniyet Müdürlüğü, yeni yıl süresince vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürecek.