YEREL HABERLER - 06 Şubat 2014 Perşembe 09:00

Nezaket Atasoy Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti

A
A
A
Nezaket Atasoy Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti

Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u MHP Genel Merkezi’nde kabul etti.
Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Belediye Başkan adaylarına başarılar diledi.
Atasoy, Türk siyasetinde MHP’nin önemine değinerek, “MHP Türkiye’nin olmazsa olmazlarındandır. MHP ilkeleriyle, prensipleriyle, ideolojisiyle Türk siyasetinin teminatıdır” dedi.
Bahçeli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MHP ile ilgili sözleriniz için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Bahçeli gelecek yerel seçimlere değinerek, “30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleridir. Bu seçimde sivil toplum kuruluşlarımız bu yapılacak olan yerel seçimlerde hangi partiye oy vereceklerini iyi düşünmeliler, gerçekleri görmeliler” dedi.
Nezaket Atasoy’dan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Devlet Bahçeli, “Bu kadar büyük kurumların Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu altında toplanması çok önemlidir. Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu’nun Türkiye’de ve uluslararası çalışmalarını, faaliyetlerini, organizasyonlarını takip ediyor ve takdir ediyoruz” şeklinde konuştu.
Bahçeli ve Atasoy görüşmelerinde, Türkiye ve dünya gündemine dair birçok konuya da değinildi.
Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Türkiye Gençlik Konfederasyonu, Türkiye Engelliler Konfederasyonu Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu, Kırım Tatar Dernekleri Konfederasyonu, Giresunlular Konfederasyonu, Karadenizliler Konfederasyonu, Türkiye Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu, Türkiye Eczane Teknisyenleri Konfederasyonu ve Uluslararası Projeleri Kalkınma Konfederasyonu genel başkanları da görüşmede hazır bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir