YEREL HABERLER - 06 Şubat 2014 Perşembe 16:12

Nezaket Atasoy “mhp Kktc’nin Bağımsızlığını Desteklemelidir”

A
A
A
Nezaket Atasoy “mhp Kktc’nin Bağımsızlığını Desteklemelidir”

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile MHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Görüşmede KKTC’nin bağımsızlığına değinen Atasoy, “Biz Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu olarak KKTC’nin bağımsızlığını her zaman, her yerde ve her platformda destekliyoruz” dedi.
MHP’nin KKTC’nin bağımsızlığını desteklemesi gerektiğini söyleyen Atasoy, “MHP, başta KKTC olmak üzere Türk dünyasına, Türk devletlerine daha çok ilgi göstermelidir. Siz MHP Genel Başkanı olarak Türk devletlerine sık sık ziyaretler yapmalısınız. Bizler Türkiye olarak, Türk halkı olarak, Türkiye sivil toplum kuruluşları olarak Türk dünyasına karşı daha duyarlı olmalıyız” ifadelerini kullandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un fikirlerine katıldığını ifade ederek, “KKTC ve Türk devletleri, Türk dünyası MHP’nin kırmızı çizgileridir” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir