YEREL HABERLER - 02 Mart 2014 Pazar 10:22

Ak Partili Temel Karadeniz Küçükçekmece’nin Sokaklarını Fethetti

A
A
A
Ak Partili Temel Karadeniz Küçükçekmece’nin Sokaklarını Fethetti

Küçükçekmece’nin sokaklarında binlerce partiliyle beraber mehter katımı eşliğinde yürüyen AK Partili Temel Karadeniz, vatandaşları selamladı. AK Parti iktidarından önce Küçükçekmece’nin bulunduğu durumu anlatan Karadeniz, nasıl bir değişim geçirdiklerinin farkında olduklarını söyledi.
Seçim çalışmaların sürdüren AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, sahaya indi. Binlerce AK Partili ile birlikte Küçükçekmece Sokakları'nda yürüyen Temel Karadeniz, vatandaşlara karanfil dağıttı. Mehter takımının da eşlik ettiği yürüyüşte vatandaşlar, Temel Karadeniz’e sevgi gösterisinde bulundu.
Yürüyüşün ardından Seçim otobüsü üzerinde binlerce vatandaşa seslenen Temel Karadeniz, AK Parti iktidarından önce Küçükçekmece’nin bulunduğu durumu anlattı.
Küçükçekmece’nin geçirdiği değişimin farkında olduklarını söyleyen AK Partili Temel Karadeniz, “AK Parti’nin belediyecilik anlayışında Küçükçekmece’ye kazandırdıklarına bakıyoruz. Sizlerle beraber 10 yıl önce AK Parti belediyecilik vizyonuna Küçükçekmece’de başladığımızda caddelerin nasıl göle çevrildiğini, nasıl göl olduğunu unutmadık. Küçükçekmece’de, değişimin farkındayız. Bu değişimin, gelişin devam etmesi için yine Küçükçekmece’de AK Parti diyoruz, bir daha, bir daha, bir daha AK Parti diyoruz” şeklinde konuştu.
10 yıl içinde Küçükçekmece’nin geçirdiği değişimi anlatan Temel Karadeniz, “ Değerli, kardeşlerim 10 yıl önce iktidar olmadan Küçükçekmece’de nelerin olmadığını ve bu 10 yıl sonra Küçükçekmece’yi nelerle tanıştırdığını bir hatırlayalım. 10 yıl önce iktidar olmadan önce Küçükçekmece’de Halkalı Meydanı’nda 14 yıl boyunca Mehmet Akif Hastanesi’nin nasıl iskelet halinde kaldığını unutmadık. İktidar olduğumuzda başta Mehmet Akif Hastanesi’nin olmak üzere hızlı bir şekilde tamamladık. Arenamega hizmetinizde. Böyle bir salonu şuana kadar İstanbul görmedi” diye konuştu.
Havai fişek gösterisiyle konuşmasını tamamlayan AK Partili Temel Karadeniz, sloganlar eşliğinde uğurlandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir