YEREL HABERLER - 31 Mart 2014 Pazartesi 19:28

Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Lıv Hospıtal Maçının Ardından

A
A
A
Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Lıv Hospıtal Maçının Ardından

FENERBAHÇE ÜLKER BAŞANTRENÖRÜ ZELJKO OBRADOVIC:
“KIRK DAKİKA BOYUNCA OYUNCULARIM HARİKA MÜCADELE ETTİ”
“TAKIMIN HÜCUM AÇISINDAN DAHA İYİ OLACAĞINI BİLİYORUM”
GALATASARAY LIV HOSPITAL BAŞANTRENÖRÜ ERGİN ATAMAN:
“ AĞIR BİR MAĞLUBİYET OLDU”
KORAY USTABAŞI - GÖKHAN YARGICI
Beko Basketbol Ligi'nin 24. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Fenerbahçe Ülker, kendi evinde Galatasaray Liv Hospital’ı 77-52 mağlup etti.
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, bugünkü alınan derbi galibiyetinden ötürü oyuncularını ve sarı-lacivertli taraftarları tebrik etti.
Ülker Sports Arena’da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sırp antrenör Obradovic, bu akşamki oyundan ve alınan galibiyetten son derece memnun olduğunu söyledi.
“KIRK DAKİKA BOYUNCA OYUNCULARIM HARİKA MÜCADELE ETTİ”
Obradovic, oyuncularının çok güzel bir mücadele sergilediklerini söyleyerek, “Bu akşamki savunmamızdan çok memnun oldum. Bazı hatalarımız tabii ki oldu ama üstesinden gelmesini bildik. Bu akşam alınan sonuçtan ziyade takımın hücum açısından daha iyi olacağını biliyorum. Oyuncularımın da bunun bilincinde olduğunu biliyorum. Taraftarlara müthiş atmosferden dolayı teşekkür ediyorum. Galatasaray’a da Euroleague’de başarılar diliyorum” dedi.
OĞUZ SAVAŞ: “BU KADAR KOLAY OLMASINI BEKLEMİYORDUK”
Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Oğuz Savaş ise derbi galibiyetlerinin her iki camia içinde önemine değinerek, “Hafta içi çok önemli bir maç kaybetmiştik. Bugün önemli bir derbi maçı kazandığımız için mutluyuz. Her iki takım da Avrupa liginde son sekizi düşünüyor o yüzden bu akşam kafalarımız biraz karışıktı. Kendi seyircimiz önünde de mutlaka maçı kazanmamız gerekiyordu. Ancak bu kadar kolay olmasını beklemiyorduk. Kontrollü oynayarak kazanmasını bildik. Derbi galibiyetleri her iki camia için de çok değerlidir. Bugün kazanan taraf biz olduk. Çok mutluyuz” diye konuştu.
GALATASARAY LIV HOSPITAL CEPHESİ
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe takımının derbiye mental anlamda kendilerinden çok daha iyi hazırlanmış olduğunu belirterek, “Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Bu akşam bizden çok daha iyilerdi. Takımımdan bu kadar kötü bir performans beklemiyordum. Fenerbahçe’nin Euroleague’de almış olduğu yenilgi sanırım onları tamamen mental anlamda bu maça hazırlamış. Biz de ise tam tersi oldu. Euroleague’de alınan üst üste galibiyetler biz de aşırı bir rahatlığa neden oldu. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Ağır bir mağlubiyet oldu. Fenerbahçe taraftarlarından da özür diliyorum. Kendilerine güzel bir maç izletemedik” şeklinde konuştu.
Galatasaray Liv Hospitallı basketbolcu Göksenin Köksal ise maça iyi başlayamadıklarını söyleyerek, “Özellikle 2. periyotta kötü oynadık. Fenerbahçe’ye çok kolay teslim olduk. Söylenecek çok fazla bir şey yok, üzgünüz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.