SPOR - 16 Haziran 2025 Pazartesi 15:16

A Milli Kadın Voleybol Takımı, VNL’nin ikinci haftasında İstanbul’da sahne alacak

A
A
A
A Milli Kadın Voleybol Takımı, VNL’nin ikinci haftasında İstanbul’da sahne alacak

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2025 Voleybol Milletler Ligi’nin (VNL) ikinci haftasında 18-22 Haziran 2025 tarihlerinde İstanbul’da sahne alacak.


2025 Voleybol Milletler Ligi’nin (VNL) ikinci haftasında A Milli Kadın Voleybol Takımı, 18-22 Haziran 2025 tarihlerinde İstanbul’da mücadele edecek. İlk haftayı 4’te 4 yaparak tamamlayan milliler, ikinci haftada Sinan Erdem Spor Salonu’nda Dominik Cumhuriyeti, Kanada, Güney Kore ve Belçika ile mücadele edecek.


Millilerin ikinci hafta kadrosu ve maç programı şu şekilde:



Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin


Pasör Çaprazı: Melissa Vargas


Smaçörler: Hande Baladın, Yaprak Erkek, Meliha Diken, Saliha Şahin, Ebrar Karakurt


Orta Oyuncular: Aslı Kalaç, Zehra Güneş, Deniz Uyanık, Berka Buse Özden


Liberolar: Simge Aköz, Gizem Örge


Rezerv Oyuncular: Dilay Özdemir, Ayşe Çürük, Ayçin Akyol, Eylül Akarçeşme Yatgın



18 Haziran


19.30 Dominik Cumhuriyeti-Türkiye



19 Haziran


19.30 Kanada-Türkiye



21 Haziran


19.30 Güney Kore-Türkiye



22 Haziran


19.30 Türkiye-Brezilya


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya MATSO’da nefes kredisi toplantısı gerçekleştirildi MATSO Başkanı Seydi Tahsin GÜNGÖR başkanlığında, TOBB Nefes Kredisi kapsamında krediyi verecek bankaların Manavgat’taki şube müdürleriyle Oda Hizmet Binası’nda bir toplantı gerçekleştirildi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), üyelerinden gelen talepler doğrultusunda yeniden hayata geçirilmesini sağladığı TOBB Nefes Kredisi kapsamında önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. MATSO Hizmet Binası’nda, MATSO Başkanı Seydi Tahsin GÜNGÖR başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Meclis Başkanı Sedat Öz ile birlikte, TOBB Nefes kredisini verecek Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Yapı Kredi, Denizbank ve Ziraat Katılım bankalarının Manavgat’taki şube müdürleri katıldı. Toplantıda, TOBB Nefes Kredisi başvuru süreci, dikkat edilmesi gereken hususlar ve üyelerin izlemesi gereken adımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. "Kredi başvuruları, ilçemizdeki ilgili banka şubeleri aracılığıyla yapılabilecektir" Toplantıya katılan banka müdürlerine teşekkür eden MATSO Başkanı Seydi Tahsin GÜNGÖR, TOBB Nefes Kredisi’nin 8 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla başvuruya açıldığını belirterek şunları söyledi: "1 milyon TL ile 2,5 milyon TL aralığında kullandırılacak kredi, 6 ay anapara ve faiz ödemesiz, azami 36 ay vadeli olarak sunulacaktır. Başvuru yapacak üyelerimizin öncelikle Odamızdan ücretsiz faaliyet belgesi almaları gerekmektedir. Kredi başvuruları, ilçemizdeki ilgili banka şubeleri aracılığıyla yapılabilecektir" diye konuştu.
Düzce Özlü: "Şehrin temel sorunlarını çözdük" DÜZCE (İHA) – Düzce’de "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programlarının 11’incisi Dereli Tütüncü Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Başkan Özlü, şehrin temel sorunlarını çözdüklerini ifade ederek, "Şehrimizin büyümesi, gelişmesi, insanların rahat bir şekilde yaşamasının sağlanması bizim görevimiz. Bu şehir çok güzel, güzel hizmetleri hak ediyor" dedi. "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" halk buluşmaları Düzce’de yoğun ilgiyle devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, program kapsamında 11. mahalle toplantısını Dereli Tütüncü Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Buğra Alp Kocaman, belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de katıldı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü toplantıda yaptığı konuşmada, "Dereli Tütüncü Mahallesi’nin sorunlarını muhtarımızla görüştük, notlarımızı aldık, kararlarımızı verdik. Mahallemizin her sorununa çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bizim 64 mahallemiz var ve şu ana kadar 10 mahallede toplantılar düzenledik. Bu toplantıların amacı vatandaşlarımızı dinlemek. Geçtiğimiz dönemi projelendirme süreciyle geçirdik. Bu dönem ise hayata geçirme dönemi. Düzce’nin içme suyu altyapısını tamamen yeniliyoruz. Bu Düzce tarihinin en büyük projesidir. Aynı anda hem arıtma tesisimizi, hem su kaynaklarımızı, hem de şehir şebekemizi yeniliyoruz. Asfalt ihtiyacını da altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerden başlayarak karşılayacağız. Kaynakları doğru ve verimli kullanmamız gerekiyor" dedi. "Şehrin temel sorunlarını çözdük" Başkan Özlü, konuşmasında belediyenin diğer önemli hizmetlerine de değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çöplerin toplanması ve bertarafı için Türkiye’de sadece 19 ilde olan modern bir katı atık işleme ve ayrıştırma tesisi Düzce’de kuruldu. Toplu taşıma filomuzu tamamen yeniledik. Her boyutta araçlarımız var, sistem çalışıyor. Ufak aksaklıklar varsa düzeltiyoruz. İtfaiye teşkilatımızı tamamen yeniledik. Sakarya Büyükşehir Belediyesi dahil bölgedeki en güçlü itfaiye teşkilatına sahibiz. İzmir yangınlarına dahi destek verdik. Temel işleri yaptık. Artık bizim daha detay işler yapmamız lazım. Yapacak daha çok işimiz var. Şehrimizin büyümesi, gelişmesi, insanların rahat bir şekilde yaşamasının sağlanması bizim görevimiz. İnsanları serbest bıraktığınız zaman nereye gidip yerleşiyorsa, bilin ki orası iyi bir yerdir. 423 bin nüfusumuz var ve her sene artıyor. Türkiye’de nüfus artış hızının iki katı bir artış hızımız var. Biz göçlerle büyüyoruz. Demek ki burası iyi ve güzel bir yer. Bu şehir güzel hizmetleri hak ediyor. Biz akşam sizlerle sohbet etmeye, hasbihal etmeye, sizinle hemhal olmaya geldik" Ardından vatandaşlar söz alarak, istek ve önerilerini sıraladı. Toplantıya katılan mahalle sakini Halis Kırca ise "Cesareti olmayan hiçbir belediye başkanı ekibiyle beraber toplumun karşısına çıkmaz. Sayın Başkan ve ekibini bu anlamda tebrik ediyorum" dedi.