GÜNDEM - 31 Mayıs 2026 Pazar 14:32

Bayram dönüşü Çamlıca Gişeleri’nde yer yer yoğunluk oluştu

A
A
A
Bayram dönüşü Çamlıca Gişeleri’nde yer yer yoğunluk oluştu

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte İstanbul TEM otoyolu Çamlıca Gişeler mevkiinde dönüş yoğunluğu devam ediyor.



9 günlük tatilin ardından İstanbul’a dönüşe geçen sürücüler nedeniyle TEM Otoyolu Çamlıca Gişeler mevkiinde yer yer yoğun trafik oluştu. Saatler ilerledikçe araç sayısının arttığı güzergâhta yer yer araç kuyrukları meydana geldi. Saat 14.00 itibariyle kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 24’e çıktı. İBB Trafik yoğunluk haritasına göre saat 14.00 itibariyle Anadolu Yakası’nda yoğunluk yüzde 27 olarak görülürken, Avrupa Yakası’nda ise yoğunluk yüzde 22 olarak ölçüldü.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Romanyalı yıldız Amelissa’dan Bodrum’da bayram şovu Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kurban Bayramı’nın birinci gününde sahne alan Romanyalı sanatçı Amelissa, güçlü sesi ve sahne performansıyla tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Azka Otel’de sahneye çıkan sanatçı, seslendirdiği Türkçe ve İngilizce şarkılar ile dans gösterileriyle büyük beğeni topladı. Bodrum’un gözde turizm tesislerinden Azka Otel’de gerçekleştirilen bayram programında sahne alan Amelissa, gece boyunca seslendirdiği Türkçe ve İngilizce eserlerle konuklara müzik ziyafeti sundu. Sahnedeki enerjisi, güçlü yorumu ve etkileyici performansıyla dikkat çeken sanatçı, izleyicilerden tam not aldı. Hem kulaklara hem gözlere hitap etti Sahne boyunca sergilediği dans performanslarıyla da adından söz ettiren Amelissa, bayram tatilini Bodrum’da geçiren yerli ve yabancı turistlere eğlence dolu anlar yaşattı. Güçlü sesi, sahne hakimiyeti ve fiziğiyle beğeni toplayan sanatçı, gece sonunda uzun süre ayakta alkışlandı. Azka Müzik harekete geçti İş insanı, turizmci ve müzik yapımcısı Bülent Kaya’nın mercek altına aldığı Romanyalı sanatçı Amelissa, Bodrum’daki performansıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sahnedeki enerjisi ve güçlü sesiyle dikkat çeken sanatçı için Azka Müzik tarafından görüşmelerin başladığı öğrenilirken, Amelissa’nın önümüzdeki günlerde yeniden Azka Otel sahnesine çıkacağı belirtildi.
Sakarya Aziz Yıldırım, Sakarya’da Fenerbahçeliler ile buluştu Fenerbahçe’nin eski başkanlarından ve 6-7 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimlerinde yeniden aday olan Aziz Yıldırım, Sakarya’da taraftarlarla bir araya geldi. Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Fenerbahçeliler Derneği binasında taraftarlardan gelen çeşitli soruları yanıtlayan Yıldırım, transferden kulübün gelecek vizyonuna, kurulması planlanan Futbol A.Ş. yönetiminden, Oğuz Çetin’in görevinden eski futbolcularla oluşturulacak scout yapılanmasına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. "Herkes gelmek istiyor" Sakarya’nın Aziz Yıldırım için özel bir yeri olduğunu belirten, başkanlığı döneminde Sakarya’dan çok transfer yaptığını ifade eden ve kurulması planlanan "Futbol Aklı" ile akalalı Sakaryalı futbol efsanelerinden bir ekip kurulup kurulmayacağı hakkında soru soran "Şampiyonluğun yolu Sakarya’dan mı geçiyor?" şeklinde ekleyen taraftara Aziz Yıldırım, "Şampiyonluğun yolu Sakarya’dan geçmiyor. Takımı daha önceden şampiyon yapmış insanların hakkını inkar etmiş oluruz. Sakarya’dan iyi antrenörler ve iyi oyuncular yetişiyor. Fenerbahçe’de görev aldılar. Bizim konumuz futbol aklı, bu konuda Oğuz Çetin’i getirdik onun başına koyduk. Şimdi o oluşturacak, seçimi kazanmadan da bu oluşumları yapmak fazla doğru değil. Çünkü görevde değiliz. Ama en azından başını belirledik, bunun sorumlusu olacak arkadaş. Bizim yönetimde Fenerbahçe Futbol A.Ş. yönetiminde şöyle bir durum var, herkes gelmek istiyor. Herkes yönetimde olmak istiyor ama ya üye değil, ya da aidatını geç ödüyor. Onların hepsini Futbol A.Ş.’de toparlayacağız. Orada bir yerel kurul yapacağız, üye sayısını arttıracağız. Değerli bütün insanlarıda oraya alacağız. Ondan sonra kulüp yönetimi ile Futbol A.Ş. yönetimi kulübü beraber yönetecek" dedi. "Şampiyonlar Ligi’nde kalmak için ne gerekiyorsa yapacağız" Transferler konusunda yöneltilen soruya ise Aziz Yıldırım, "Bir futbol aklı var, bu aklı yöneticilerle beraber çalışma yapılacak. Şu anda inceleme yapıyorlar zaten. Neticede diyecekler ki ‘buraya bu oyuncu lazım’. Bu şekilde çözeceğiz. Ben sana lazım desem, onlar diyecek ki hayır olmaz. Nereye ne gerekiyorsa alacağız. İyi bir takım olacağız. Yalnız Türkiye liginde şampiyon olmak için değil, Avrupa’da da tur atlayıp Şampiyonlar Ligi’ne kalmak için" diye konuştu. Şampiyonluk hakkında sürekli olarak diken üzerinde olduklarını belirten kadın taraftara ise, "Şampiyon olacağız, bu kalpte de çarpıntı olmazsa hayatın tadı olmaz" şeklinde konuştu.