ASAYİŞ - 18 Mayıs 2024 Cumartesi 22:41

Beylikdüzü’nde hastanede ölü bulunan hemşirenin son görüntüleri ortaya çıktı

A
A
A

Beylikdüzü’nde dedesinin yanında refakatçi olarak kaldığı hastane odasında ölü bulunan genç hemşirenin, ölmeden önceki son anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri otaya çıktı.

Olay, 13 Mayıs’ta Beylikdüzü’nde bulunan Özel Birinci Hastanesi’nde yaşanmıştı. Dedesinin yanında refakatçi olarak kaldığı hastanede koluna ilaç enjekte edilmesinin ardından odana ölü bulunan hemşire Selen Bilgin olayına ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde, 24 yaşındaki genç hemşirenin hastane koridorlarında dolaştığı görüldü.

Şüpheli doktorda görüntülerde yer aldı

Olaya ilişkin cebinden iğneyle enjekte edilen ilacın şişesinin çıktığı ileri sürülen doktor Fatih A. da görüntülerde yer aldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Fatih A.’nın da Selen Bilgin’in girdiği odadan dakikalar sonra çıkması yer aldı.

Öte yandan Doktor Fatih A., Selen Bilgin’in ilacı kendi kendine kolundan enjekte ettiğini söylemiş suçlamaları reddetmişti. Doktor Fatih A. sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Murat Delice


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir 93 araçlık açık otopark alanı yapılıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, yurttaşların talepleri doğrultusunda Vasıf Çınar Bulvarı’nı yeniden düzenliyor. Tek yön olarak kullanılan bulvar düzenleme sonrası çift yönlü hizmet verecek. Yol üzerindeki açık otopark kapasitesi de ikiye katlanacak. Kent trafiğini rahatlatmak için yeni yol ve kavşak düzenlemelerini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Vasıf Çınar Bulvarı’nda çalışmalarına başladı. Lozan Meydanı’ndan Cumhuriyet Bulvarı’na tek yön gidiş olarak kullanılan Vasıf Çınar Bulvarı, yurttaşlardan gelen talepler doğrultusunda bir şerit gidiş, bir şerit geliş çift yön olacak şekilde yeniden düzenleniyor. Böylelikle Cumhuriyet Bulvarı yönünden gelen araçlar Şair Eşref Bulvarı’na rahatlıkla ulaşabilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar ilk olarak Plevne Bulvarı’ndan Vasıf Çınar Bulvarı’na dönüş kavşağında başladı. Bulvar, kavşak, şerit, otopark ve sinyalizasyon çalışmalarının ardından haziran ayı içinde çift yön hizmet vermeye başlayacak. 93 araçlık açık otopark Bulvar üzerinde yoğun olarak kullanılmayan bisiklet yolu kaldırılarak, Vasıf Çınar Bulvarı’ndan Cumhuriyet Bulvarı yönünde yolun sağ tarafında bulunan açık otopark alanı bisiklet yolunun bulunduğu sol tarafa kaydırılacak. Daha önce araçların yatay parklandığı açık otopark araçların dikey parklanacağı şekilde düzenlenecek. Yeni proje ile birlikte bulvar üzerindeki otopark kapasitesi 45’den 93’e çıkarılacak. Otoparkta engelli araçları için 3 araçlık yer ayrılacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, LGS’ye giren öğrenciler su dağıttı Öğrencilerin eğitim ve akademik hayatlarında yanında olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, LGS’ye giren öğrencilere su dağıttı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 10 ilçedeki 22 noktada stant kurarak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına giren öğrenciler ile onlara eşlik velilere su ikramında bulundu. Ekiplerin stant kurup, su ikramında bulunduğu noktalardan biri de Toroslar ilçesinde yer alan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi önü oldu. Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Hal Şubesi Rehber Öğretmeni Azize İğdir, sınav günü öğrencileri ve velileri yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak olduklarını ifade etti. İğdir, “Bizler bu zorlu süreçte sene boyunca onlara hem akademik hem de psikolojik destek vererek yanlarında olduk. Velilerimiz ve öğrencilerimiz için yapılan sosyal etkinliklerle de motivasyonlarını yüksek tutmaya çalıştık. Sınav günü de 10 ilçedeki 22 noktada hem sınava giren öğrencilerimiz, hem de onları bekleyen aileleri için su dağıtımı gerçekleştirdik" dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezinden faydalanan öğrencilerinden Sümeyya Akgün, kurs merkezinin kendisine sağladığı faydaları anlatarak, yapılan ikram için teşekkür etti. Velilerden Saime Akgün ise yıl boyunca kendilerini destekleyen ekiplerin sınav günü de yanlarında olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Adana Gazi Tamer Yüceli: "Bu vatana sahip çıkalım" Gazilik gururuna 20 yıl sonra kavuşan Gazi Tamer Yüceli, şehit olan silah arkadaşlarını mezarı başında anarken duygu dolu anlar yaşandı. Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaptığı esnada tatbikatta sakatlanarak malulen emekli olan ve personelinin şikâyeti ile gazi olduğu ortaya çıkan Tamer Yüceli, gazilik unvanını almasının ardından Kozan Şehitliğini ziyaret etti. Gazi Yüceli, şehit olan silah arkadaşlarının mezarı başında dua etti. Duygu dolu anlar yaşayan Yüceli, “Gazi olduktan sonra beraber görev yaptığım arkadaşlarımın mezarını ziyarete geldim. Duygu dolu anlar yaşıyorum. Onlar şehit oldu genç yaşta toprağa girdiler, bu dünyanın çilesini bana bıraktılar. NATO tatbikatında sakatlanarak gazi oldum. Buradaki arkadaşlarım da doğuda görev yaparken şehit oldu. Ben malulen emekli oldum. Bir işçinin şikayet etmesi ile her şey ortaya çıktı ve gazilik unvanım geldi. Bugün Kozan’ın kurtuluşu ve ben de şehit meslektaşlarımızı ziyarete geldim. Burada şehit olan meslektaşlarımla birlikte çalışmadığım arkadaşım olmasa da TSK tatbikat ve eğitimlerde bir araya gelmiş aynı ekmeği bölünmüşlüğümüz vardır. Onlar genç yaşta vatan için canlarını verdi. Benim için de zor bir süreç. Ben sakatlanıp mesleğimi bırakmak zorunda kaldığım için çocuklarıma asker olduğumu bile söylememiştim. Şimdi gazilik gururu ile bunu öğrendiler. Gururluyum hüzünlüyüm. Şehitlerimizin emanetine ve bu vatana sahip çıkmamız lazım. Bizim gidecek başka yerimiz yok” diye konuştu.