POLİTİKA - 01 Mayıs 2023 Pazartesi 17:34

Fatih Erbakan’dan Ümraniyeli vatandaşlara: "Bir oy Erdoğan’a bir oy Yeniden Refah’a" çağrısı

A
A
A
Fatih Erbakan’dan Ümraniyeli vatandaşlara: "Bir oy Erdoğan’a bir oy Yeniden Refah’a" çağrısı

Seçimlerde Cumhur İttifakı’nı destekleyecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ümraniye’de “Sevgi yürüyüşü” ne katıldı, Erbakan vatandaşlara, "Bir oy Erdoğan’a bir oy Yeniden Refah’a" dedi.

Seçimlerde Cumhur İttifakı’nı destekleyecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ümraniye’de “Sevgi yürüyüşü” ne katıldı, Erbakan vatandaşlara, "Bir oy Erdoğan’a bir oy Yeniden Refah’a" dedi.



Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ümraniye’de “Sevgi yürüyüşü” ne katıldı. Alemdağ Caddesi’nde gerçekleşen yürüyüşte önce esnafla selamlaşan Fatih Erbakan vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimde Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini belirten Erbakan “Bir oy Erdoğan’a bir oy Yeniden Refah’a” dedi.



Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Milletimiz her zaman ifade ettiğimiz gibi ferasetini inşallah bu seferde konuşturacak. 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakına en büyük desteği vererek ferasetini bir kez daha gösterecektir. Çünkü milletimiz inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızı kaybetme konusunda çok hassas, kaybetmek istemiyor. Bugün yedili masaya baktığımızda imam hatiplerin fazlasını kapatalım, Ayasofya’yı yeniden müze yapalım, beş yaşında çocuğa Kuran mı öğretilir? Bu Taliban zihniyetidir baş örtüsüne anayasal bir düzenleme getirileceği zaman mecliste, hayır bu laikliğe aykırıdır biz buna onay vermeyiz diyen 28 Şubat zihniyetinin izlerini taşıyan yedili masanın inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımıza zarar vereceğini çok iyi biliyorum. Yedili masaya PKK’nın yöneticileri, FETÖ’nün yöneticileri destek veriyor, lgbt lobileri destek veriyor” dedi.



Sözlerine devam eden Erbakan, “Diğer bir konu bunların Türkiye’yi bir maceraya ve kaosa sürükleme tehlikesidir. Tam 8 başlı bir yönetim vadediyor. 7 tane Cumhurbaşkanı yardımcısı, hepsi ayrı partiden hepsi ayrı telden çalacak. Bir tane Cumhurbaşkanı adeta yedi kocalı hürmüz modeli gibi sekizli yönetim modeli söylüyor. Bu yönetim yürür mü, işler mi Türkiye’yi karmaşaya kaosa, belirsizliğe, krize sürükleyecek bir yönetim şekli. Milli görüşün, Yeniden Refah Partimizin mecliste olması Çok büyük önem taşıyor. Çünkü partimizin temsil ettiği dava milletimiz hayrına ve faydasına yönelik” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Kar yağışını duyan soluğu burada aldı Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, Karabük’ün yüksek kesimlerine akın ederek ateş yakıp fotoğraf çektirirken karın keyfini doyasıya çıkardı. Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini sürdürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından özellikle yüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı, Safranbolu-Bartın kara yolunu beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri, daha önce yaptıkları hazırlıklar kapsamında bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, bin 30 rakımlı Ahmetusta Geçidi’ne akın etti. Bölgeye gelenler ateş yakarak ısınırken, bol bol fotoğraf çektirip karın keyfini çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de bölgede denetim yaptı. Ekipler, kış lastiği bulunmayan sürücüleri olası olumsuzluklara karşı uyararak, bölgeyi terk etmeleri gerektiğini bildirdi. Sürücülere kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyarılarda bulunuldu. Ahmetusta mevkiinde kar yağışının fazla olduğunu öğrendikten sonra eşi ve arkadaşları ile bölgeye geldiklerini ifade eden Selver Yıldırım, araçta kış lastiği bulunmasına rağmen gelmekte zorlandıklarını belirtti. Yıldırım, kar yağışı sonradan bölgedeki atmosferi güzel bulduğunu aktararak çok eğlendiklerini söyledi. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinden kar için Safranbolu’ya Doğan marka otomobille gelen Alperen Demirkul, "Çok mutluyuz. Aracımızla gelirken biraz zorlandık ama burası beklentimizi karşıladı. Bütün gençler burada. Ekipler de çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.