SPOR - 29 Ocak 2025 Çarşamba 12:50

Galatasaray, Ajax maçı hazırlıklarını tamamladı

A
A
A
Galatasaray, Ajax maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nin 8. ve son haftasında Hollanda ekibi Ajax ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.


Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenman dinamik ısınmayla başladı ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Ajax maçının taktiği üzerinde duruldu.


Sarı-kırmızılılar saat 15.30’da İstanbul Havalimanı’ndan, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a gidecek. Teknik Direktör Okan Buruk ve bir futbolcu, TSİ 22.00’de Johan Cruyff Arena’da basın toplantısı düzenleyecek.


Futbolcuların son durumu hakkında bilgi veren Galatasaray Futbol A Takım Doktoru Dr. Yener İnce, "En son oynanan maçta Kerem Demirbay’ın kasık adalesinde bir sıkıntısı oldu. Onun için aramızda yok. Tedavisi 2-3 hafta devam edecek. Jakobs son maçta aşil tendonunda bir ağrı hissetmişti, çıkartmıştık. Şu anda idmanda yer alıyor. Hoca karar verecek. Icardi ile çok spekülasyon çıktı, ben rapor istemişim de vermemiş gibi. Böyle bir şey yaşanmadı. Onunla her gün konuşuyorum. Böyle sakatlıklarda geri dönüş süreleri 8-9 aydır. Elimizde her gün yaptığı idmanın videoları var, çalışıyor. 8-9 ay sonra sahada olmasını ümit ediyoruz. Şu an her şey olması gerektiği gibi. Sağlık ekibi olarak süreci takip ediyoruz. Anlatılanlar gibi bir iletişimsizlik durumu yok" diye konuştu.



Galatasaray, Ajax maçı hazırlıklarını tamamladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı. Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.