ASAYİŞ - 19 Haziran 2025 Perşembe 18:03

Hadımköy’de lojistik deposunda büyük yangın

A
A
A

İstanbul Arnavutköy’de, bulunan bir lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın 5 bin metrekarelik alana yayıldı. Alevler ekiplerin uzun süren müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay, Arnavutköy Hadımköy Nakkaş Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir lojistik firmasının depo kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Depoda bulunan ambalaj malzemeleri ve diğer yanıcı maddeler nedeniyle alevler kısa sürede büyüdü.

Hadımköy’de lojistik deposunda büyük yangın

Yangın ihbarı üzerine Arnavutköy, Başakşehir, Esenyurt ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi.

Hadımköy’de lojistik deposunda büyük yangın

Yaklaşık 5 bin metrekarelik alana yayılan yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucunda kontrol altına alındı. Depoda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Batuhan Toprak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Nevşehir Çarpışan iki Porsche otomobilden birisi takla attı: 2 yaralı Nevşehir’de iki Porsche marka otomobilin çarpıştığı kazada otomobillerden birisi takla atarak durabildi. Kazada 2 sürücü yaralandı. Kaza gece saatlerinde Güzel Yurt Mahallesi 80. Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye Alper G. kullandığı CX 139 RH yabancı plakalı otomobil ile kavşakta U dönüşü yapmak istediği esnada ana yoldan gelen ve Mehmet G.’nin kullandığı 50 UY 006 plakalı Porsche marka otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 50 UY 006 plakalı otomobil takla atarak kaldırım üzerinde durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Takla atan otomobilde bulunan yaralı sürücü Mehmet G.’yi kazaya karışan diğer sürücü Alper G. çıkarttı. Gazetecilere olayı anlatan yabancı plakalı otomobil sürücüsü Alper G. "Gündüz çok sıcak olduğu için evden çıkmadım. Akşam saatlerinde de hava almak için dolaşmaya çıkmıştım. Bu caddeye girdiğimde ileride yolun kapalı olduğunu hatırladım. Bu nedenle bu kavşaktan geri dönmek istedim. Kavşağa geldiğimde baya yavaşladım. Baktım gelen yok giden yok. Aracın burnunu çıkarttığım anda aracın hava yastıklarının patladığını gördüm. Adam flaş gibi geldi. Araç içindeki sürücüyü ben kendim çıkarttım. Çıkarttıktan sonra ambulans gelene katar oturmasını söyledim. Ben aracımın kontağını kapatıp gelene kadar arkadaş kayboldu" şeklinde konuştu.