EKONOMİ - 23 Mayıs 2024 Perşembe 15:42

hummel Türkiye, Sivasspor’un giyim sponsoru oldu

A
A
A
hummel Türkiye, Sivasspor’un giyim sponsoru oldu

Spor giyim markası hummel, Türkiye’deki takım sporu sponsorluklarına devam ediyor. hummel, 2024-2025, 2025-2026 sezonlarında Sivasspor’un giyim sponsoru oldu.



Dünyanın önde gelen spor giyim markalarından hummel, Türkiye’deki takım sporları kategorisinde yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. hummel, geçtiğimiz sezon 1. Lig şampiyonu olarak Süper Lig’e yükselen Samsunspor’un ardından 2024-2025, 2025-2026 sezonlarında Sivasspor’un giyim sponsoru oldu.



Beşiktaş’ın basketbol ve hentbol, Galatasaray’ın voleybol ve basketbol, Konyaspor’un futbol branşlarında daha önce sponsorlukları bulunan hummel Türkiye, CRS Spor iş birliği ile Süper Lig’de takım sporlarına yaptığı yatırımlara devam ediyor.



hummel’ın Türkiye ve Güney Bölge Ticari direktörü Emre Akaslan, “Geçtiğimiz dönem hem hummel’ın hem Cumhuriyetimizin 100. yılında, büyük başarı göstererek 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen Samsunspor ile birlikte takım sporları sponsorluklarına geri döndüğümüzü duyurmuştuk. Türk sporuna olan yatırımlarımızın, tüketicilerimizden karşılık görmesi bizleri ayrıca mutlu etti. Şimdi de; Sivas Kongresi’nin 105. yılında, Sivas’ın köklü tarihini, taraftarların tutkusunu sahaya yansıtmak için 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarında forma sponsoru olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.



CRS Spor ve Mets Spor kurucusu Fazlıhan Carus, “Geçen sezon hummel ile iş birliğimizi Samsunspor sponsorluğu ile duyurmuştuk. Bu yıl ise Süper Lig takımlarından Sivasspor ile yeni bir sayfa daha açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu iş birliğinin Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Avrupa Kayserili İşverenler Birliği’nden Başkan Büyükkılıç’a ziyaret Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) yeni yönetimi, Kurucu Genel Başkan Ali Hızar’ın talebi doğrultusunda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. Avrupa’da yaşayan yaklaşık 400 bin Kayserili’nin sesi olma misyonunu üstlenen AKİB yönetimi, Başkan Büyükkılıç’ın Kayseri’ye ve Kayserililere sunduğu hizmetlerden duyulan memnuniyeti dile getirdi. Heyet, Başkan Büyükkılıç’ın Avrupa’daki Kayserili gurbetçiler tarafından büyük bir sevgi ve takdirle karşılandığını belirterek, başarılarının daim olmasını temenni etti. Ziyarette ayrıca, Kayseri Saat Kulesi’nin Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik bir hizmet ofisi olarak büyük ilgi gördüğü vurgulandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yurt dışında yaşayan hemşehrilere gösterdiği yoğun ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden heyet, çok sayıda vatandaşın bu hizmetlerden faydalandığını ifade ederek Saat Kulesi’nin önemine dikkat çekti. Ziyarete; Avrupa Kayserili İşverenler Birliği İkinci Başkanı Yeşim Akpınar, Genel Başkan Yardımcısı Av. İsmet Özkara, Genel Sekreter Halil İbrahim Korkmaz, Türkiye Hukuk Komisyonu Sorumlusu Başkanı Av. Mustafa Talha Er ve AKİB Kayseri Temsilcisi Ömer Faruk Kırmızıtaş katıldı. Heyet, nazik ev sahipliği dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.
Sinop Türkeli’de Zimari Göleti temizlenecek Sinop’un Türkeli ilçesinde hem içme suyu hem de tarımsal sulama açısından büyük önem taşıyan Zimari Göleti’nin dip temizliği için harekete geçiliyor. Ayaz Köyü sınırlarında bulunan Zimari Göleti’nde incelemelerde bulunan Türkeli Kaymakamı Cezmi Kandemir, vatandaşların uzun süredir dile getirdiği taleplerin karşılık bulacağını söyledi. İncelemelerin ardından köy halkıyla bir araya gelen Kandemir, göletin mevcut durumuna ilişkin yapılan değerlendirmelerin ardından gerekli girişimlerin başlatıldığını ifade etti. Köy sakinleri, göletin dip temizliğinin yapılmasıyla birlikte suyun hem içme suyu hem de tarımsal sulamada kullanılmasını talep ederken, bu taleplerin olumlu karşılandığı belirtildi. Yapılan görüşmeler sonucunda Devlet Su İşleri Samsun Bölge Müdürlüğü ile temas kurulduğu, teknik açıdan dip temizliğinin mümkün olduğu bilgisinin alındığı aktarıldı. Planlamalar kapsamında, gölet suyunun Ayaz köyü başta olmak üzere çevredeki 9 köye içme suyu olarak verilmesi hedefleniyor. Ayrıca gölet alanında bulunan ağaçların kesilerek, Zimari Göleti’nin uzun vadede sağlıklı ve sürdürülebilir bir içme suyu kaynağına dönüştürülmesi gerektiği vurgulandı. Sürecin kaymakamlık, belediye ve ilgili kurumlar tarafından yakından takip edileceği bildirildi. İncelemelere Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, İl Genel Meclis Üyeleri Nihat Demircan ve Asım Can ile Ayaz Köyü Muhtarı Ali Bahadır da katıldı.