GÜNDEM - 04 Haziran 2024 Salı 15:29

İstanbul - Los Angeles tek yön uçak bileti 137 bin lira

A
A
A
İstanbul - Los Angeles tek yön uçak bileti 137 bin lira

Kurban Bayramı’nda artan talep nedeniyle uçak biletleri günler öncesinden tükenirken, iç hatlarda business bilet 8 bin 500 liradan satılırken İstanbul-Los Angeles bileti ise 137 bin liradan satılıyor.


Kurban Bayramı tatilini memleketleri veya tatil yörelerinde geçirmek isteyen vatandaşların yoğun talebi üzerine bilet fiyatları tavan yaptı. Artan talep nedeniyle otobüs ve uçak firmaları ek seferler koyarken, Türk Hava Yolları’nın arife günü satışa çıkardığı iç hat biletleri tükendi. Türk Hava Yolları’nın Tatil bölgelerine ve yurt dışı uçuşlarında uyguladığı bilet fiyatı ise dudak uçuklatıyor.


En pahalı dış hat bileti 137 bin lira ile Los Angeles oldu


Kurban Bayramı nedeniyle artan talebi fırsata çeviren Türk Hava Yolları yaptığı İstanbul - Los Angeles uçuşlarında bilet fiyatları dikkat çekici rakamlara ulaştı. Bilet fiyatları 16 - 20 Haziran’da gidiş dönüş 245 bin TL’ye kadar çıktı. Bu bilet fiyatı, THY’nin bir direkt seferdeki en pahalı gidiş dönüş bileti oldu. Türk Hava Yolları’nın iç hat business bileti ise 8 bin 500 liradan satışa çıkarıldı.



İstanbul - Los Angeles tek yön uçak bileti 137 bin lira

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Alkolden 2 kez ehliyetini kaptıran sürücü kazada 3’üncü kez yakalandı Eskişehir’de çarparak yayayı ağır yaralayan sürücünün, 1.17 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin olmadığı öğrenildi. Sürücünün daha önce iki kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırdığı öğrenilirken, polis ekiplerince üçüncü kez sürücü belgesine el konuldu. Olay, Tepebaşı ilçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1549 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere E.B. (27) idaresindeki 26 EB 255 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen bir sebeple yolda yaya olan Davut D. isimli şahsa çarptı. Kaza sonrasında olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerin ardından kapalı olan Davut D.’yi Yunus Emre devlet Hastanesi’ne ambulansla sevk edildi. Davut D.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 39 bin 521 TL para cezası kesilen sürücü 3’üncü kez ehliyetini kaptırdı Sürücü E. B.’ye polis ekiplerince yapılan alkol kontrolünde 1.17 promil alkollü olduğu tespit edildi. Daha önce 2 kez ehliyetini alkollü araç kullanmaktan kaptıran sürücünün sürücü belgesinin olmadığı öğrenildi. Sürücünün 3’üncü kez ehliyetine el konuldu. Sürücünün ehliyetine 5 yıl süreyle el konulurken, önceki cezası da hesaplandığında sürücünün 2032 yılına kadar ehliyete el konulduğu öğrenildi. Sürücüye çeşitli maddelerden 39 bin 521 TL para cezası kesildi. E.B. işlemleri için karakola götürüldü. Polis konuyla alakalı inceleme başlattı.