ASAYİŞ - 02 Mart 2025 Pazar 20:18

Küçükçekmece’de araç markete daldı

A
A
A

İstanbul Küçükçekmece’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, cadde üzerindeki bir markete daldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kaza anı ve müşterilerin yaşadığı panik güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 16.50 sıralarında Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Kömürcü Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 TM 7846 plakalı otomobil, cadde üzerinde bulunan zincir markete daldı. Kazada markette ve araçta maddi hasar meydana gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, araç marketten çıkarıldı. Emniyet güçleri kadın sürücü hakkında işlem yaparken, yaşanan kaza ve müşterilerin yaşadığı panik anları marketin güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Mert Yıldırım - Medeni Topaloğlu



 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.