ASAYİŞ - 11 Ağustos 2023 Cuma 10:30

Küçükçekmece’deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı

A
A
A
Küçükçekmece’deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı

Küçükçekmece’de bir iş yerine yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybeden şahsın cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı.


Küçükçekmece’de dün akşam motosikletli iki kişi tarafından iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda Hakan Özer hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralanmıştı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Özer’in cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardından Hakan Özer’in cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı. Cenaze Kayabaşı Mezarlığı’nda defnedilecek.


Motosikletli bu çetelerin bir an önce bulunup ortaya çıkması gerektiğini belirten Özer’in dayısı Süleyman Y. “Dün akşam saat 21.00 sıralarında Hakan dükkanın önünde otururken motosiklet geçiyor. Daha sonra çapraz ateşe alıyorlar. Hakan ve oradaki bir vatandaş vuruluyor. Kurşun kalbinin üstüne geliyor. Vurulan kişi benim yeğenim. Bu duruma devletin önlem alması gerekiyor. Kanı yerde kalmasın. Bu olayın bir an önce araştırılıp bulunmasını istiyoruz. Devletimizden tek ricamız bu olayın bir an önce çözülmesidir. Telefon dükkanı vardı. Kendi halinde çalışan biriydi. Ocak ayında da küçük bir tartışma olmuştu ama olayın ne olduğunu bilmiyoruz. Onlarla bağlantısı olup olmadığını bilmiyoruz. Orada normal bir vatandaşta vurulup yaralanıyor benim yeğenim de vuruluyor” dedi.



Küçükçekmece’deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı. Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.