SPOR - 26 Şubat 2025 Çarşamba 14:48

Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot’a 2 maç ceza!

A
A
A
Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot’a 2 maç ceza!

Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot, Everton ile oynanan Merseyside derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza aldı. 

İngiltere Premier Lig’de liderlik koltuğunda oturan Liverpool’un, 12 Şubat’ta Everton ile oynadığı erteleme maçında yaşanan olaylarla ilgili İngiltere Futbol Federasyonu, disiplin raporlarını açıkladı. Goodison Park’taki mücadelenin sonunda hakem Michael Oliver’a tepki gösteren Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot, kırmızı kart görmüştü. Hollandalı teknik adam, maç bittikten sonra hem müsabaka hakemine hem de yardımcı hakeme karşı uygunsuz davrandığı, hakaret ve küfür içeren sözler veya davranışlarda bulunduğu sebebiyle Düzenleme Komisyonu tarafından 2 resmi müsabakadan men ve 70 bin Pound da para cezasına çarptırıldı. Arne Slot, Newcastle United ve Southampton karşılaşmalarında takımın başında olamayacak. Slot, 2 Nisan’da oynanacak Everton maçıyla birlikte saha kenarına dönecek. Ayrıca oyundan atıldıktan sonra bir maç görevlisine karşı uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddia edilen Liverpool Yardımcı Antrenörü Sipke Hulshoff de 2 maç men cezası ve 7 bin Pound para cezası aldı.

İsmail Yasin Akçın

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Savcıların şifresiyle dosya kapattığı iddiasıyla yargılanan zabıt katibinin tutukluluk halinin devamına karar verildi Ankara Adliyesinde kendisine ve savcılara ait şifreyle Ulusal Yargı Ağı Sistemi’ne (UYAP) girerek soruşturma dosyalarını kapattığı iddiasıyla yargılanan zabıt katibi Ahmet Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 16 sanığın yargılanmasına devam edildi. Ara kararda sanık Yılmaz’ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi. Ankara Adliyesinde kendisine ve savcılara ait şifreyle Ulusal Yargı Ağı Sistemi’ne (UYAP) girerek soruşturma dosyalarını kapatan zabıt katibi Ahmet Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 16 sanığın yargılanmasına devam edildi. Ankara 28. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Ahmet Yılmaz, bazı tutuksuz sanıklar ile taraf avukatları katıldı. Mahkeme Başkanı, dava dosyasına bilirkişi raporunun geldiğini ifade ederek, bu celse tanık dinleneceğini söyledi. Söz verilmesi üzerine konuşan tanık A.Ş., sanık Muhammet Talha Bol’u çalıştığı şirketin avukatlığını yaptığı zamandan tanıdığını ifade ederek, "Talha Bey’e ödenecek avukatlık ücretleri vardı. Kendisi yurt dışında olduğundan ödemelerini birkaç kez kardeşi Ömer’e elden teslim ettim. Neden yurt dışına gittiğini bilmiyorum" dedi. "İşlediğim suç sadece maddi kar amacıyla işlenmiştir" Tanık beyanının ardından söz alan tutuklu sanık Ahmet Yılmaz, aleyhe hususları kabul etmediğini ifade ederek, "Ben örgüt adına hareket etmedim. İşlediğim suç sadece maddi kar amacıyla işlenmiştir, örgütle bir bağım yoktur. Uzun süredir tutukluyum bu durum bir cezaya dönüştü artık. Tahliyemi istiyorum" iddialarında bulundu. Söz alan tutuksuz sanıklar da mahkeme heyetinden, haklarındaki adli kontrol şartlarının kaldırılmasını talep etti. Beyanların ardından cumhuriyet savcısı, tutuklu sanık Ahmet Yılmaz’ın ve diğer tutuksuz sanıkların mevcut hallerinin devamına karar verilmesini istedi. Tanık, sanık ve avukat beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, sanık Ahmet Yılmaz’ın tutukluluk halinin devamına hükmederken diğer sanıkların ise mevcut halinin devamına karar verdi. Sonraki duruşma 9 Şubat 2026’ya ertelendi.