ASAYİŞ - 21 Nisan 2024 Pazar 23:40

Maltepe’de otomobil park edilmek istenen araca çarpıp takla attı: 3 yaralı

A
A
A

Maltepe’de otomobil, sürücüsünün park etmeye çalıştığı araca çarparak takla attı. Kazada 3 kişi hafif yaralandı.

Kaza, Maltepe Çınar Mahallesi Bağdat Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 PU 5714 plakalı Volvo marka otomobil, yolun sağında sürücüsünün park etmeye çalıştığı 59 AHJ 021 plakalı Opel marka araca çarparak takla attı. Kazada 34 PU 5714 plakalı otomobilde bulunan sürücü ve 3 kişi hafif yaralanırken, 1 kişi kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kazaya tanık olan Erdem Ergümüş, "Ben buradan geçiyordum. Araç arkadaki otomobilin tekerine vurdu, takla attı. Polis falan geldi. Sağlık ekipleri yaralıları çıkardı" dedi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Mehmet Güzel - Eren Yeşil



Maltepe’de otomobil park edilmek istenen araca çarpıp takla attı: 3 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ordu Trafik Haftası’nda sürücüler bilgilendirildi Ordu’da Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde trafik polisleri, cadde üzerinde durdurduğu araç sürücülerini ‘hayatla yarışılmaz’ mesajı ile bilgilendirerek, trafik kurallarının önemi anlatıldı. Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde toplanan Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, cadde üzerinde durdurdukları sürücülere yaya yolu konusunda uyarıda bulunarak broşür dağıttı. Lise öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte ekipler tarafından görevli kişi veya ışıklı trafik işareti bulunmayan, trafik işaretleri ve levhalarla belirlenmiş kavşak giriş-çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlanması konusunda uyarı yapıldı. Uyarıda ayrıca, yaya ve okul geçitlerinde geçit hakkı verilmesi, emniyet kemerinin önemi ve trafik kurallarına uymanın önemleri anlatıldı. Etkinlikte polis ekipleri ve öğrenciler tarafından yayalara ve sürücülere yönelik el broşürleri, kırmızı düdük, çikolata ve hediye dağıtılarak, bilgilendirmeler yapıldı. Etkinliğe katılan Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Çocuk Gelişimi Bölümü Alan Şefi İlknur Keskin Acar, “Milli Eğitim Bakanlığımızın düzenlediği sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Trafik Haftası nedeniyle il genelinde yapılan etkinliklere dahil olduk. Bugün de bu hafta dolayısıyla kemer kullanımı konusunda bilgilendirmek ve sürücülerin bu konudaki dikkatini çekmek için öğrencilerimizle etkinliğin içerisindeyiz” diye konuştu. Sürücüler ise bu tür bilgilendirme etkinliklerinin can ve mal güvenliği için faydalı olduğunu, tüm sürücülerin ve yayaların trafik kurallarına uyması gerektiğini söylediler.